Wie zijn wij?

DNHS Business School - de vier pijlers

DNHS Business School biedt bedrijfskundige en leiderschaps-opleidingen aan professionals en managers die in en met grote(re) organisaties werken.

Leren bij DNHS Business School omvat zowel de meest actuele als de meest bewezen en gebruikte methoden en modellen van bedrijfskunde, als het kunnen toepassen en gebruiken van de inzichten uit de theorie in je eigen werk. Hierbij draait het om het snappen wat er gebeurt, woorden hebben voor en op een bedrijfskundige manier kijken naar vraagstukken en situaties zodat er nieuwe inzichten en mogelijkheden ontstaan voor zowel jou als jouw organisatie. 

Je kunt een nieuwe vaardigheid, zoals bedrijfskundig kijken, niet alleen thuis achter je computer leren. Net zomin als dat je dit kunt leren door het volgen van een wekelijks college. Daarom biedt DNHS Business School jou de volgende ondersteuning:

  • Speciale MasterClasses waarin je verdieping krijgt op de lessen, vragen kunt stellen, jouw cases kan inbrengen en (samen met mede-studenten) kunt oefenen met een nieuwe bedrijfskundige manier van kijken;
  • Digitale en fysieke Hot Seats (intensieve DNHS-werkcolleges) die de mogelijkheid bieden om de diepte in te gaan en eigen cases in te brengen of onze docenten uit te dagen met vragen;
  • Elke les je oefeningen in te sturen. Hiermee kunnen we jouw inhoudelijke ontwikkeling volgen en daar waar nodig je extra uitleg geven of informatie delen;
  • Drie persoonlijke gesprekken waar jouw leerproces centraal staat: Waar sta je? Wat heb je nodig om zo effectief mogelijk deze ontwikkelstap te doorlopen? 

In de meer klassieke benadering van de meeste business schools, staan de inhoudelijke bedrijfskundige vakken centraal en is het ontwikkelen van een integrale blik een resultante. Bij DNHS Business School beginnen we juist bij deze integrale benadering. De afzonderlijke bedrijfskundige vakgebieden worden daarna in een integrale of bedrijfskundige manier van kijken geplaatst. Zo wordt er direct vanaf de start gewerkt aan het zien van de samenhang binnen de organisatie. Hierdoor ontdek jij al vanaf de eerste les hoe organisaties werken, welke keuzes er wel of niet gemaakt zijn en hoe de organisatie haar effectiviteit eenvoudig en snel kan vergroten. 

DNHS richt zich op professionals, managers en MKB ondernemers die:

  • Zich verder willen ontwikkelen en bekwamen in een integrale bedrijfskundige manier van kijken en denken;
  • Echte toegevoegde waarde willen leveren voor de organisaties waarvoor ze werken;
  • Zich willen blijven ontwikkelen in een combinatie tussen werk, privé en studie die vrijheid geeft;
  • Geen kapitalen (van zichzelf of de organisatie) willen investeren in een opleiding;
  • Zelf verantwoordelijk zijn en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen ontwikkeling!

Weet je niet zeker of jij geschikt bent voor een van onze opleidingen? Schrijf je dan nu in voor een van onze introductiecolleges of voor een 1-op-1 gesprek.

Ons team

Je krijgt bij DNHS Business School al je lessen online aangeboden, zodat je kunt studeren en college kunt volgen wanneer het jou het beste uitkomt! Het komt er dus op neer dat de leerstof 24/7 beschikbaar is en jij jouw vragen 24/7 aan het DNHS team kunt stellen! Ons team is opgebouwd uit verschillende expertises en onze docenten hebben ruime ervaring met bedrijfskundig opleiden van professionals en managers en met het strategisch begeleiden van organisaties!

Marischka Setz

- Directeur

Na vele jaren in het bedrijfsleven gewerkt te hebben als strateeg, manager en bestuurder, en daarnaast als MBA-docent en begeleider van MBA-studenten, heeft Marischka de overstap gemaakt naar het fulltime opleiden en begeleiden van managers, professionals en organisaties. Marischka is een ontwikkelaar, die vanuit het inzicht dat het sneller, beter en effectiever kan, de Fast Track MBA ontwikkelt heeft. Ze ontwikkelt dagelijks aan de hand van de nieuwste inzichten verder aan de opleidingen van DNHS Business School – opleidingen die je op deze site ziet en incompany-opleidingen afgestemd op de specifieke behoeften van organisaties. Ze schreef onder andere het eerste Nederlandstalige modellenboek ‘Models’ en ‘Het Bedrijfskundig Oog. Van Analyse tot Helicopterview’.

Karin Biegel

- Directeur

Karin is jarenlang werkzaam geweest als bestuurder in de financiële sector en dienstverlening. Ze is opgeleid als jurist en heeft haar sporen verdiend bij de reorganisatie en doorstart van verschillende corporaties. Karin is sinds een tal van jaren verbonden als docent en jurylid aan verschillende business schools, waarbij governance, finance en de waardeontwikkeling van organisaties haar specialisaties zijn. Haar passie voor DNHS is gebaseerd op het proven concept voor ontwikkelingsvraagstukken!

Andrea Neugebaur

- Office Manager

Tijdens haar baan als opleidingscoördinator bij een opleidingsinstituut voor financieel dienstverleners ontdekte Andrea haar affiniteit met leren en ontwikkelen en alles wat erbij komt kijken aan processen en administratie. Nu gebruikt ze deze ervaring onder andere bij DNHS Business School om de backoffice te managen. Haar doel is dat alle processen op de achtergrond soepel en efficiënt lopen zodat anderen kunnen doen waar zij goed in zijn.

Leen de Waal

- Kerndocent

Leen is kerndocent binnen DNHS. Naast bedrijfskundige is Leen ook filosoof, en dat merk je in zijn benaderingen en in discussies met Leen. Leen heeft een breed pallet aan specialisaties – je zou ook kunnen zeggen dat hij als een echte bedrijfskundige over alle organisatie-aandachtsgebieden het nodige weet omdat hij die vraagstukken vanuit ene integrale bril benaderd. 

Leen geeft les in verschillende onderdelen van het bedrijfskundig spectrum in binnen en buitenland aan universiteiten en business schools.

Gert-Jan Melker

- Kerndocent

Gert-Jan is kerndocent binnen DNHS. Tevens is hij verbonden aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na zijn studie Bedrijfskundige Economie heeft hij gewerkt als consultant binnen de Nederlandse bestuurssector (gemeenten, provincies). Gert-Jan heeft veel affiniteit met onderwijs en met wetenschappelijk onderzoek. In 2017 is hij gepromoveerd op het thema loopbaantransities. Hij is  auteur van meerdere (studie)boeken, waaronder 250 Managementbegrippen, Bouwstenen van Management en Organisatie en Leiderschapskwaliteiten. De ontwikkeling van bedrijfskundige cases is een van zijn passies. Zijn belangrijkste aandachtsgebieden zijn loopbanen, leiderschap en management development en organisatiestructuren. Binnen DNHS verzorgt hij master classes en ‘hot seats’ en schrijft hij met enige regelmaat blogs over actuele bedrijfskundige onderwerpen.

Nienke van Bezooijen

- Docent

Nienke heeft sinds 2008 haar eigen bedrijf waarbij zich richt op het trainen en coachen van mensen die beroepsmatig moeten spreken en presenteren. Nienke’s kracht is deelnemers te laten ervaren hoe het spreken authentiek, duidelijk en effectief wordt, als je een paar simpele aandachtpunten onder de knie hebt. Geen angst, geen onzekerheid en een korte voorbereidingstijd voor presentaties of lezingen tot gevolg.  

Zij ontwikkelende haar eigen sprekers methode E.A.S.E.™ in haar boek: ‘The Speaker Success Solution’. Gebaseerd op de E.A.S.E methode interviewde zij 20 leiders M/V in Nederland die zij bundelde in het boek ‘Sprekend Leiderschap’.

Recent ontwikkelde zij haar programma voor online vergaderen onder de titel “De online vergader etiquette: als we online vergaderen laten we het dan effectief doen”. 
De no-nonsens benadering en de praktische insteek van DNHS sluit prima aan bij Nienke waardoor zij zich als docent graag inzet voor de groepen.

Onze website maakt gebruik van cookies om je de beste ervaringen te bieden.

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?