Wie zijn wij?

Marischka Setz

- Directeur

Na vele jaren in het bedrijfsleven gewerkt te hebben als strateeg, manager en bestuurder, en daarnaast als MBA-docent en begeleider van MBA-studenten, heeft Marischka de overstap gemaakt naar het fulltime opleiden en begeleiden van managers, professionals en organisaties. Marischka is een ontwikkelaar, die vanuit het inzicht dat het sneller, beter en effectiever kan – met meer direct en toegepast resultaat voor jou en voor de organisatie -, de Fast Track MBA samen met Karin ontwikkeld heeft. Ze ontwikkelt dagelijks aan de hand van de nieuwste inzichten verder aan de opleidingen van DNHS Business School – opleidingen die je op deze site ziet en incompany-opleidingen, afgestemd op de specifieke behoeften van organisaties. Ze schreef onder andere het eerste Nederlandstalige modellenboek ‘Models’ en ‘Het Bedrijfskundig Oog. Van Analyse tot Helicopterview’.

Karin Biegel

- Directeur

Karin is jarenlang werkzaam geweest als bestuurder in de financiële sector en dienstverlening. Ze is opgeleid als jurist en heeft haar sporen verdiend bij de reorganisaties en doorstarts van verschillende soorten ondernemingen. Karin is sinds een tal van jaren verbonden als docent en jurylid aan verschillende business schools, waarbij governance, finance en de waardeontwikkeling van organisaties haar specialisaties zijn. Haar passie voor DNHS is gebaseerd op het proven concept voor ontwikkelingsvraagstukken!

Andrea Neugebaur

- Office Manager

Tijdens haar baan als opleidingscoördinator bij een opleidingsinstituut voor financiele dienstverleners, ontdekte Andrea haar affiniteit met leren en ontwikkelen en alles wat erbij komt kijken aan processen en administratie. Nu gebruikt ze deze ervaring onder andere bij DNHS Business School om de backoffice te managen. Haar doel is dat alle processen op de achtergrond soepel en efficiënt lopen zodat anderen kunnen doen waar zij goed in zijn.

Leen de Waal

- Kerndocent

Leen is kerndocent binnen DNHS. Naast bedrijfskundige is Leen ook filosoof, en dat merk je in zijn benaderingen en in discussies met Leen. Leen heeft een breed pallet aan specialisaties – je zou ook kunnen zeggen dat hij als een echte bedrijfskundige over alle organisatie-aandachtsgebieden het nodige weet omdat hij die vraagstukken vanuit een integrale bril benaderd. 

Leen geeft les in verschillende onderdelen van het bedrijfskundig spectrum in binnen- en buitenland aan universiteiten en business schools.

Gert-Jan Melker

- Kerndocent

Gert-Jan is kerndocent binnen DNHS. Tevens is hij verbonden aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na zijn studie Bedrijfskundige Economie heeft hij gewerkt als consultant binnen de Nederlandse bestuurssector (gemeenten, provincies). Gert-Jan heeft veel affiniteit met onderwijs en met wetenschappelijk onderzoek. In 2017 is hij gepromoveerd op het thema loopbaantransities. Hij is auteur van meerdere (studie)boeken, waaronder 250 Managementbegrippen, Bouwstenen van Management en Organisatie en Leiderschapskwaliteiten. De ontwikkeling van bedrijfskundige cases is een van zijn passies. Zijn belangrijkste aandachtsgebieden zijn loopbanen, leiderschap en management development en organisatiestructuren. Binnen DNHS verzorgt hij master classes en ‘hot seats’ en schrijft hij met enige regelmaat blogs over actuele bedrijfskundige onderwerpen.

Nienke van Bezooijen

- Docent

Nienke heeft sinds 2008 haar eigen bedrijf waarbij zich richt op het trainen en coachen van mensen die beroepsmatig moeten spreken en presenteren. Nienke’s kracht is deelnemers te laten ervaren hoe het spreken authentiek, duidelijk en effectief wordt, als je een paar simpele aandachtpunten onder de knie hebt. Geen angst, geen onzekerheid en een korte voorbereidingstijd voor presentaties of lezingen tot gevolg.  

Zij ontwikkelende haar eigen sprekers methode E.A.S.E.™ in haar boek: ‘The Speaker Success Solution’. Gebaseerd op de E.A.S.E methode interviewde zij 20 leiders M/V in Nederland die zij bundelde in het boek ‘Sprekend Leiderschap’.

Recent ontwikkelde zij haar programma voor online vergaderen onder de titel “De online vergader etiquette: als we online vergaderen laten we het dan effectief doen”. 
De no-nonsens benadering en de praktische insteek van DNHS sluit prima aan bij Nienke waardoor zij zich als docent graag inzet voor de groepen.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?