DNHS Summer Academy 2023

De zomerperiode is voor heel veel organisaties een hele rustige periode. En daarom bij uitstek een periode om bij te komen, op te laden, te reflecteren en tijd en aandacht te besteden aan zaken waar je normaal niet aan toe komt. Het is dus ook een periode die je heel goed kunt gebruiken om je te verdiepen in kennis en vaardigheden die je de rest van het jaar helpen om effectiever door het leven te gaan… en door je werk!

Omdat we er regelmatige vraag naar kregen hebben we dit jaar weer een DNHS Summer Academy samengesteld. En we mogen zeggen: de nieuwe formule die we hebben gekozen is wel heel bijzonder! Boordevol praktische korte programma’s die gericht zijn op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Elke week komen er nieuwe korte eProgramma’s live op onze digitale DNHS Campus, waardoor je de hele zomerperiode een keur van ontwikkelmogelijkheden krijgt. 

En niet alleen met eProgramma’s. In deze editie van de DNHS Summer Academy doen er we ook elke week een case, een interview EN minimaal twee LIVE digitale sessie bij. Zo kun je in interactie bezig zijn met actuele vaardigheden, en heb je altijd de mogelijkheid om jouw case in te brengen, vragen te stellen en een hulplijn ‘aan’ te zetten.

Ook tijdens jouw eigen vakantie, want alle programma’s (eenmaal live in de Summer Academy) blijven open tot het einde van de vakantieperiode. En alle LIVE digitale bijeenkomsten worden opgenomen – dus je kunt rustig weg, even ‘uitschakelen’ en daarna meteen die onderdelen van de Summer Academy kiezen die voor jou het meest relevant zijn. Of als je juist tijdens jouw vakantie even behoefte hebt aan ‘je terugtrekken en je lekker te verdiepen in een professioneel onderwerp’… alle onderdelen van de DNHS Summer Academy 2023 wordt aangeboden via onze digitale DNHS Campus en zijn dus 24/7, waar en wanneer je maar wilt te bereiken en te gebruiken.

Onderwerpen

In de DNHS Summer Academy 2023 komen onder andere de volgende thema’s aan bod:
 1. Video eProgramma Innovatie (opnames van een collegeserie)
 2. eProgramma ‘KPI’s en leiderschap’
 3. Video eProgramma Onderhandelen (opnames van een collegeserie)
 4. eProgramma ‘Luisteren als leiderschapsvaardigheid’
 5. eProgramma ‘ De veranderende wereld van het middenveld van de organisatie – 11 ontwikkelingen die invloed hebben’
 6. eProgramma ‘Oplossingsgericht denken’
 7. eProgramma ‘Effectief werkmanagement’ <== een aanrader om na de vakantie echt meters te maken!!
 8. eProgramma ‘Storytelling’
 9. eProgramma ‘Besluitvorming’
 10. eProgramma ‘ De kunst van het solliciteren anno 2023’
 11. Een uitgebreide wrap up aan het einde van de Summer Academy 2023 waarin we nieuwe inzichten over de onderwerpen die hierboven staan delen

Daarnaast vind je in de DNHS Summer Academy 2023:

 • Elke week een LIVE digitale bijeenkomst waarin een van onze Bedrijfskundig Meesters je meeneemt in een van de thema’s die in die week behandeld worden
 • Elke week een LIVE digitaal spreekuur, waarin je jouw case in kunt brengen, vragen kunt stellen, advies kunt krijgen (en ja, voor studenten van de Fast Track MBA: je kunt ook vragen stellen over je analyse en het MeesterWerk waar je mee bezig bent)
 • Elke week een interview of een uitgebreide bedrijfskundige case
 • En nog veel meer waar we de komende tijd aan gaan werken…

Werkwijze en materialen

De DNHS Summer Academy 2023 vindt plaats op de digitale DNHS Campus – onze eigen digitale omgeving waar je altijd (24/7) terecht kunt vanuit elke plek op de wereld waar je toegang hebt tot internet! Bij uitstek de plek waar je aan jouw verdieping en ontwikkeling kunt werken, waar en wanneer je maar wilt.

Elke week komen er eProgramma’s beschikbaar – zo is er elke week wat nieuws te vinden in de DNHS Summer Academy! Eenmaal ‘open’ blijven de eProgramma’s voor de duur van de Summer Academy voor je open. Dat betekent dat je rustig op vakantie kunt, want juist in de zomerperiode willen we je alle mogelijkheden geven om tot rust te komen, geen stress te ervaren en datgene te kiezen waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

Alle LIVE sessies worden opgenomen, en zijn dus terug te kijken op een moment dat jij graag wilt. Dat is maximale vrijheid en flexibiliteit, terwijl je je ook maximaal kunt ontwikkelen!

Vragen?

Heb je vragen over dit eProgramma? Neem dan nu contact op via info@dnhs.nl. Of download eenvoudig de leaflet met meer details over het programma

In de zomerperiode draaien veel organisaties op halve kracht: collega’s zijn met vakantie of gaan met vakantie. Klanten zijn afwezig… Leveranciers ook. En ook jij zelf bent wellicht een aantal weken weg. Omdat de organisatie tussen half juli en begin september praktisch bezig is met vakanties, ontstaat er tijd om in alle rust aan andere dingen te werken.

Bijvoorbeeld aan je eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling!

De DNHS Summer Academy is een praktische manier om professionele en leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en oefenen die je niet alleen de rest van het jaar effectiever maken, maar die je ook de mogelijkheid geven meer impact te maken. We hebben voor het bepalen van de onderwerpen voor de Summer Academy 2023 gekeken naar actuele ontwikkelingen in het werkveld, in de literatuur en naar wat er van managers, leidinggevenden en staf-professionals op het middenveld van de organisatie wordt gevraagd. Deze onderwerpen vind je terug in de maar liefst 10 eProgramma’s die onderdeel zijn van de Summer Academy 2023.

Voor managers, leidinggevenden en staf-professionals die op het middenveld van de organisatie werken (werkzaamheden aansturen en zelf ook aangestuurd worden) die deze zomerperiode willen gebruiken om zichzelf te verdiepen en te ontwikkelen. Maar geen zin hebben in deadlines, oefeningen of dingen die ‘moeten’.

Het programma van de DNHS Summer Academy 2023 is zo samengesteld dat je nieuwe inzichten krijgt, handvatten hoe zaken toe te passen in je eigen werk (en anderen hiermee kunt helpen) en inzichten hoe je jouw impact hiermee kunt vergroten. Maar zonder deadlines, zonder examens en zonder stress…

Want het is natuurlijk wel vakantie… 🙂

Prijs: 950 euro (vrijgesteld van BTW).
Voor studenten van de Fast Track MBA en voor leden van de alumnivereniging geldt een ‘ledenprijs’.

Inbegrepen bij de DNHS Summer Academy 2023

 • 10 korte eProgramma’s volgens het overzicht hiernaast op de site
 • Elke week een interview met een van onze DNHS Zomergasten of een mooie bedrijfskundige case waar je inzichten uit kunt halen die je meteen in je werk kunt gebruiken
 • Elke week een interactief LIVE digitale MasterClass over een van de onderwerpen die in die week centraal staan
 • Elke week een LIVE digitaal spreekuur, waarin je alle vragen kunt stellen, cases in kunt brengen of advies kunt vragen aan een van onze Bedrijfskundige Meesters
 • Een digitale groep op de DNHS Campus waarin we meer informatie, blogs, aanvullende tips en nog veel meer plaatsen – en waar je zelf inzichten, tips en vragen kunt delen met andere deelnemers aan de DNHS Summer Academy 2023

Looptijd: De DNHS Summer Academy 2023 loopt van maandag 17 juli tot en met maandag 4 september 2023. Alle eProgramma’s en opnames blijven dan beschikbaar tot en met 1 oktober 2023. Je hebt dus alle tijd om alle onderdelen van de DNHS Summer Academy 2023 door te nemen en terug te kijken.

Boeken: Elke module is online beschikbaar  en is – indien gewenst – eenvoudig te printen.

Meer weten?

Download dan hier de speciale leaflet voor de DNHS Summer Academy 2023 met meer informatie en de planning per week

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?