De tijd dat je als professional en manager jouw formele ontwikkeling in handen van je werkgever kon leggen is voorbij, net zoals baanzekerheid voorbij is. Tijd dus om jouw professionele ontwikkeling in eigen handen te nemen. Bijvoorbeeld met het laagdrempelige PEP-programma (Permanente Educatie voor Professionals).

Via dit e-coachingsprogramma via de DNHS Campus krijg je elke 4 weken een concreet bedrijfskundig inzicht – met uitleg, tips en oefeningen – waarmee je je eigen performance en resultaten direct kunt verbeteren.

Het PEP-programma is een doorlopend programma (13 online coachings per jaar).

Onderwerpen

De onderwerpen die je in dit PEP-jaar krijgt zijn:

 • Beginnen bij het begin – waar sta je en wat heb je nodig?
 • Ben je een werknemer of een professional? – op welke manier sta jij in je werk?
 • Hoe werkt de organisatie nu echt?
 • Hoe lopen de hazen? – Alles wat je over het informele circuit moet weten
 • Efficiënt of effectief – waar kies jij voor als het nodig is?
 • Als werken werken wordt
 • Niet proberen maar doen!!
 • Periodiek onderhoud
 • Expert status
 • (zelf)Leiderschap
 • Groepsdynamiek
 • Regelruimte creëren
 • Functioneel escaleren
 • Onderwerpen waar elke professional en manager mee te maken krijgt!

De modules geven je inzichten en handvatten, vanuit ruim 25 ervaring in organisaties en on-the-job coachen van professionals, waar bedrijfskunde en leiderschap bij elkaar komen.

Naast de online modules

In de online modules krijg je alle course informatie, uitleg en oefeningen. Daar waar nodig krijg je als lid van het PEP-programma alle ondersteunende materialen die je kunt gebruiken. Zoals het uitgebreide ‘het werk(t)boek – het Professional Development Plan’ waarin je stap-voor-stap toewerkt naar jouw persoonlijke ontwikkelplan voor het komende jaar.

Bij de verschillende modules krijg je regelmatig de mogelijkheid feedback te geven en te vragen over wat er voor jou speelt en waar je hulp bij kunt gebruiken.

 

Naast de online materialen

Naast de online modules die je elke 3 weken krijgt, krijg je ook oefeningen om het geleerde direct in de praktijk te brengen. Deze oefeningen geven je input en een vliegende start voor je Analyse. Zo word je stap-voor-stap meegenomen in jouw Bedrijfskundige ontwikkeling en staat de praktische toepassing van wat de bedrijfskunde biedt centraal.

Naast de live Hot Seat bijeenkomsten waar je jouw vragen kunt stellen, en beantwoord krijgt, heb je drie individuele gesprekken en kun je altijd extra ondersteuning vragen. De Fast Track MBA is online daar waar het gemakkelijk kan, maar toch heel persoonlijk!

Alle materialen die je nodig hebt voor de Fast Track MBA zijn bij de opleiding inbegrepen. Als extra ontvang je voor de Analyse ook het boek ‘Het Bedrijfskundig Oog. Van Analyse tot Helicopterview’ van Marischka Setz (2014).

Programma informatie

Prijs: €1.950,- voor het jaarprogramma
Take-away: elke 4 weken een concreet direct te gebruiken inzicht voor jouw professionele ontwikkeling
Indicatie tijdsinvestering: 4 uur per 4 weken
Certificaat: nee

Boeken: Bij elke PEP-module krijg je een volledige ‘easy to print’-versie

Voor wie? Voor professionals en managers die zelf verantwoordelijkheid nemen over hun professionele ontwikkeling en die op een waarderende manier stappen willen maken.

 Vragen?

Stel je vraag rechtstreeks aan Marischka Setz via marischka.setz@dnhs.nl. Het PEP-programma kan ook gebruikt worden als onderdeel van een incompany trainingsprogramma.

Wil jij je verder ontwikkelen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt blogs en tips
die je gelijk toe kunt passen!
Ja, schrijf me in!