Fast Track MBA
Fast Track MBA

Een andere, duidelijk eigenzinnige aanpak van DNHS: leren in je eigen tijd en in je eigen organisatie. Je krijgt maximaal alle studiematerialen online – zodat je kunt studeren op het moment en op de plek die jou het beste uitkomen. Daar waar het gaat over oefenen, met anderen samenwerken en het leren van elkaar komen we offline bij elkaar in MasterClasses en Hot Seats. De digitale DNHS Campus ondersteunt je gedurende het hele leerproces… Dat is het nieuwe leren van de DNHS Fast Track MBA.

Weg met de Werkstress
Weg met de Werkstress

Werkstress is de grootste bron van ziekteverzuim in organisaties. En onderzoek laat zien wat we eigenlijk al wisten: het is niet de werkdruk die ons dwars zit en stress veroorzaakt, maar de manier waarop we in de organisatie (samen)werken, de manier waarop we gestuurd worden en de regie die je zelf over je werk kunt voeren. Zaken die in het eProgramma ‘Weg met de Werkstress!!’ behandeld worden. Uit een DNHS onderzoek onder managers en professionals zijn de grootste bronnen van werkstress naar voren gekomen en die worden een voor een behandeld. Je leert waar de stress door ontstaat, hoe het bedrijfskundig in elkaar zit en wat jij kunt doen om meer regie, regelruimte en invloed te krijgen – en dus minder werkstress.

Delegeren kun je leren
Delegeren kun je leren

Als organisaties ‘samenwerkingsverbanden tussen mensen om een gemeenschappelijk doel te behalen’ zijn, dan zit het in de aard van de manier waarop we werken dat de werkzaamheden verdeeld worden tussen jou en jouw collega’s. Dat betekent dat je altijd met delegeren te maken hebt. Je moet zelf werk delegeren – met of zonder hiërarchische macht –, of je krijgt werk van iemand anders gedelegeerd. Het probleem voor veel managers en professionals is dat we niet geleerd hebben hoe delegeren werkt en hoe je professioneel, effectief en efficiënt met delegeren omgaat. Het eProgramma ‘Delegeren kun je leren’ gaat op al deze facetten van delegeren in.

Persoonlijk leiderschap
Persoonlijk leiderschap

Het wordt steeds belangrijker dat je als manager en professional zelf de verantwoordelijkheid neemt over je eigen ontwikkeling en de regie neemt over hoe je in het werk staat en de resultaten die je in je werk behaald. Het DNHS eProgramma ‘Persoonlijk Leiderschap’ laat je reflecteren waar je staat in jouw leiderschapsontwikkeling, helpt je om prioriteiten te stellen en laat je een duidelijk plan maken voor de ‘next steps’. ‘Persoonlijk Leiderschap’ is van begin tot einde niet alleen ene hulpmiddel om jouw leiderschap te vergroten, maar ook vanaf het begin zelf de regie te nemen.

Het PEP-programma
Het PEP-programma

Via dit online coachingsprogramma krijg je elke 4 weken een concreet inzicht, met uitleg en tips waarmee je je eigen performance en resultaten kunt verbeteren.

Het PEP-programma is een doorlopend programma (13 online coachings per jaar).

Het Sterke Punten Plan
Het Sterke Punten Plan

Met het Sterke Punten Plan ontdek je wat jouw Sterke Punten zijn en onder welke omstandigheden jij in je Kracht bent (het moment dat alles vanzelf lijkt te gaan, je plezier hebt in je werk en je energie krijgt, in plaats van dat het je energie kost) en ontdek je hoe je dit zelf kunt creëren.

Wil jij je verder ontwikkelen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt blogs en tips
die je gelijk toe kunt passen!
Ja, schrijf me in!