#295 – De bedrijfskundige kant van Michelin sterren

LTB plaatje - 295

De Michelin sterren zijn weer verdeeld! En dat is voor sommige restauranteigenaars een groot feest, en voor anderen (die hem kwijt zijn geraakt) een groot verlies. Want het hebben van een Michelin ster brengt een eigen dynamiek met zich mee.

En dat is waar Karin en Marischka het in deze aflevering van de DNHS podcast Let’s talk Business over hebben: wat zijn de bedrijfskundige consequenties van meedoen in de jacht op Michelin sterren en het behouden van die sterren? Denk bijvoorbeeld aan het aantrekken van een andere doelgroep, en het risico (of de zekerheid) van het verliezen van je oorspronkelijke doelgroep. Of aan het voorspelbaar zijn in je aanbod versus het creatief kunnen zijn met menu’s en service. Boeiende en lekkere materie…

0/5 (0 Beoordeling)
0/5 (0 Beoordeling)

Deel deze podcast:

LinkedIn
Email
WhatsApp
Facebook
Twitter
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!