Kennismaken met de DNHS aanpak

Leren bij DNHS is altijd gericht op zowel de benodigde methoden en modellen, als op het kunnen toepassen en gebruiken in je eigen werk. Het snappen wat er gebeurt, woorden hebben, op een andere, bedrijfskundige manier kijken naar vraagstukken en situaties zodat er nieuwe inzichten en mogelijkheden ontstaan, staat bij DNHS altijd centraal. Op die manier gaan bedrijfskundige, professionele en persoonlijke ontwikkeling hand-in-hand.

In de DNHS aanpak staat altijd centraal wat jij met de kennis en inzichten kunt. Pragmatisch, maar wel altijd op basis van bewezen bedrijfskundige aanpakken.

DNHS programma’s draaien daarom altijd om:

 • Toepassing in de praktijk van het werk
 • Snappen wat er gebeurt en vanuit daar verbeteren
 • Structurele verbeteringen, zowel via Quick wins (die dus doordacht zijn maar wel snel effect hebben) als via het werken aan structurele keuzes

Ontwikkeling bij DNHS

DNHS is een relatief jonge Business School waar diverse docenten 27 jaar ervaring met het in de praktijk en aan MBA-programma’s opleiden van professionals en managers bij elkaar komt.

DNHS maakt gebruikt van de interactieve DNHS Campus waardoor je aan jouw ontwikkeling kunt werken als het jou uitkomt, op de plaats van jouw voorkeur, maar wel steeds terug kunt vallen op de online community en de DNHS docenten die je in jouw ontdekkingsreis kunnen bijstaan.

In de aanpak van DNHS staan de volgende zaken centraal:

 • Leren in gewoon Nederlands, zodat je de stof begrijpt zonder dat je aanvullende literatuur moet raadplegen of het woordenboek moet gebruiken;
 • Leren volgens de nieuwste inzichten en aanpakken;
 • Leren in je eigen tijd en op de plek waar jij het beste leert;
 • Leren gericht op wat je er in de praktijk mee kunt: snel doorzien van bedrijfskundige vraagstukken, het echt snappen wat er aan de hand is en een bedrijfskundige dialoog voeren;
 • Leren vanuit een integrale benadering en gericht op het aanleren van integraal
  bedrijfskundig kijken. Alle ballast, waarvan onderzoek aangeeft dat je het binnen een jaar weer vergeten bent, is uit de opleiding gehaald. Uiteraard leren we je wel hoe je inhoudelijke verdieping krijgt op het moment dat je dat nodig hebt;
 • Zo geprijsd dat de opleiding voor iedereen die wil haalbaar is, of de organisatie het nu voor je betaalt of dat je het zelf betaalt.
crkbo

Ervaringen

Bekijk in deze video’s hoe deelnemers de programma’s en opleidingen van DNHS ervaren.

DNHS deelnemers werken o.a. bij:

AEGON
ASVZ
Bouwmensen
Damen Shipyard

DHL
Fundeon
Gemeente Deventer
Gemeente Gouda

HAGA Ziekenhuis
Haven Amsterdam
ING Bank
Kamer van Koophandel

KNGF
Koninklijke Marechaussee
Odion

Provincie Gelderland
Sakura Finetek Europa
Siemens
SNS Reaal

UNICEF Nederland
Unify
VGZ
Zeelandia

Contact

DNHS biedt bedrijfskundige en leiderschapsopleidingen voor professionals en managers die in en met grote(re) organisaties werken. Centraal staat het met gedegen kennis op een bedrijfskundige manier kijken naar vraagstukken en situaties, en daardoor oplossingen zien die de organisatie echt verder helpen.

Meer weten over DNHS voor jou kan betekenen? Neem dan contact op.

Post en bezoekadres van DNHS

Zijdelaan 1
2594 BV Den Haag

Telefoon

EMAIL

heb je vragen over de geplande data, aanmelding, locaties etc kun je stellen via: andrea@dnhs.nl
Inhoudelijke vragen kun je stellen via: marischka.setz@dnhs.nl

Wil jij je verder ontwikkelen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt blogs en tips
die je gelijk toe kunt passen!
Ja, schrijf me in!