Register Bedrijfskunde: voor de bedrijfskundige die echt verder wil in dit vak!

Als je echt rendement wilt halen uit je bedrijfskundige opleiding

Als bedrijfskundige op master-niveau – bijvoorbeeld als alumnus van de DNHS Fast Track – heb je alle kennis in huis die je nodig bent om strategische en organisatorische vraagstukken, problemen en uitdagingen aan te kunnen. Maar soms mis je nog de oefening, het automatisme en het steuntje in de rug om al die kennis met vertrouwen toe te kunnen passen. Dan is de vervolgopleiding tot Register Bedrijfskundige (RB) precies iets voor jou!

Onze belofte aan jou en jouw organisatie

Bedrijfskunde is een praktijkvak. En soms is alle kennis paraat hebben en een strategisch MeesterWerk geschreven te hebben niet voldoende om je het vertrouwen en het automatisme te geven dat je snel doordringt tot de kern en je snel alle ins en outs van een bepaalde situatie doorziet. Onze belofte met de top-opleiding Register Bedrijfskundige:

Meters maken in bedrijfskundig kijken en denken

Een op de arbeidsmarkt onderscheidend diploma.

Leren heel persoonlijk gemaakt.

Zekerheid en bedrijfskundige automatismen

Maximale actualiteit. Specialisatie naar behoefte.

Meekijken met studenten en tijdens consultancy opdrachten

Leren door (begeleid) ervaring op te doen 

Een aantrekkelijke investering van € 3.500 BTW vrijgesteld.

De modellen, theorie en analyses leren is één, er boven uitstijgen is de volgende stap

Voor managers, professionals en mkb-ondernemers op master-niveau bieden we de mogelijkheid zich verder te bekwamen in het vak. Niet door meer theorie te leren, maar juist door het automatisme te ontwikkelen als het gaat om bedrijfskundig naar ontwikkelingen, organisaties, actualiteit en uitdagingen te kijken. Hier richt het unieke Register Bedrijfskundige programma zich op.

Tijdens het RB-programma helpen we je de benodigde ‘meters’ in het vak te maken waardoor bedrijfskundig kijken en denken een automatisme voor je wordt. Je kijkt mee met studenten, bespreekt met een RB-groep actuele cases en loopt bijvoorbeeld mee bij consultancy opdrachten en incompany-workshops. Zo wordt de bedrijfskundige methode geïnternaliseerd en gaat bedrijfskundig kijken en denken standaard onderdeel van jouw aanpak worden.

Kom eens praten over de waarde van RB voor jou

Alleen wat goed doorleeft is wordt duurzaam onderdeel van je standaard aanpak

Natuurlijk heb je met het doorlopen van jouw bedrijfskundige opleiding voldoende vakinhoudelijke kennis opgebouwd. De vraag is alleen of je al genoeg ervaring op hebt gedaan tijdens de opleiding om de kennis ook duurzaam onderdeel te laten worden van je dagelijkse manier van werken en kijken. Onderzoek laat zien dat alles wat je leert maar niet gebruikt in de periode na de opleiding ook weer verdwijnt. Zo efficiënt is het menselijke brein. Maar het is wel jammer van de effectiviteit die je uit jouw opleiding kunt halen. Daarom hebben we binnen DNHS Business School het Register Bedrijfskundige (RB) programma ontwikkeld.

Programma

Het Register Bedrijfskundige (RB) programma bestaat uit een viertal bijeenkomsten, waarin we in een kleine groep aan de slag gaan met het verder internaliseren van de kennis uit de DNHS Fast Track-opleiding. We richten ons daarbij op vier aandachtsgebieden:

  1. Algemene bedrijskundige ontwikkeling
  2. Bedrijfskundige dialoog
  3. Meters maken als bedrijfskundige
  4. Peer learning

Het programma wordt afgerond door een proeve van bekwaamheid.

Voor managers, professionals en ondernemers met werkervaring die hun DNHS Fast Track-opleiding af hebben gerond. 

De RB-opleiding kost 3.900,-. 

Daarna kun je als RB-er lid worden van het Genootschap van Bedrijfskundig Meesters.

1. Algemene bedrijfskundige ontwikkeling

Je doorloopt de vijf korte DNHS eProgramma’s die bij de Fast Track horen en die bijdragen aan je algemene vorming als bedrijfskundige. Onderwerpen van deze eProgramma’s zijn bijvoorbeeld: economie voor managers, delegeren, klanttevredenheid.

2. Bedrijfskundige dialoog

Oefenen met bedrijfskundige gesprekken – vragen stellen, informatie ophalen en tijdens het gesprek sturen op bedrijfskundige onderwerpen – in de praktijk: met studenten, met bedrijfskundigen, binnen organisaties.

3. Meters maken als bedrijfskundige

Snelheid krijgen in bedrijfskundig analyseren, tot het moment waarop je geen analyses meer maakt. Bijvoorbeeld door met DNHS Bedrijfskundig Meesters mee te gaan naar organisaties voor incompany opdrachten of consultancy vraagstukken.

4. Peer learning

Met de groep RB-ers in opleiding een gezamenlijke analyse doen of een inhoudelijk onderwerp uitdiepen

Ervaringen van deelnemers

“Door het RB-programma ben ik niet alleen de bedrijfskundige manier van kijken en denken beter gaan begrijpen, ik kan het ook beter en sneller toepassen. En daarmee is mijn impact sneller gegroeid dan ik had durven denken. Een hele waardevolle aanvullen op mijn Fast Track.”

DNHS deelnemers werken o.a. bij

Meld je aan voor een intakegesprek

Deelname aan het Register Bedrijfskundige programma kan alleen na toelating. Plan daarvoor een gesprek:

Of klik hier om de leaflet van het Register Bedrijfskundige programma te downloaden

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?