Heb je altijd al een goede managementopleiding willen doen? Of jouw leiderschap willen vergroten?

Om je te helpen bij dit soort belangrijke vragen voor jouw ontwikkeling en loopbaan kun je bij DNHS Business School een Pre MBA doen!
0
opleidingen
0
deelnemers
0
uur studeren per week
0
beoordeling

Pre MBA aan DNHS Business School

 • Heb je altijd al een goede managementopleiding willen doen?
 • Of jouw leiderschap willen vergroten?
 • Wel eens over een MBA gedacht? Maar weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen en of het wel echt iets voor jou is? En of je een MBA met een officiële master-titel wilt of dat het je meer gaat om de kennis, ervaring en vaardigheid in de praktijk van jouw werk?

Om je te helpen bij dit soort belangrijke vragen voor jouw ontwikkeling en loopbaan kun je bij DNHS Business School een Pre MBA doen! In dit gratis introductieprogramma leer je wat een MBA is, waarom je een MBA zou kunnen of moeten doen en hoe je in het zeer diverse MBA landschap voor jou de beste keuze maakt.

In dit eProgramma leer je bijvoorbeeld:

 • Wat bedrijfskunde is en waarom bedrijfskundig kijken voor jou een volgende stap in jouw ontwikkeling kan zijn
 • Wat een MBA is, wanneer en waarom je een MBA zou kunnen doen – en welke opleidingsvorm past bij wat je wilt bereiken
 • Waarom studeren met ervaring en naast je werk en privé zo efficiënt en effectief is
 • Hoe interactief en individueel studeren werkt
 • Dat individueel studeren tegelijkertijd ook heel interactief studeren kan zijn
 • Wat de opbrengst van bedrijfskundig kijken en denken hoort te zijn – voor jou, voor jouw team en voor de organisatie
 • Wat de volgende stap in jouw ontwikkeling kan zijn en hoe je voor jou de beste keuze maakt om jouw loopbaan en ontwikkeling vorm te geven
 • De eerste bedrijfskundige en leiderschapsinzichten die je meteen toe kunt gaan passen in je eigen werk en organisatie.

De DNHS “Pre MBA” is een online DNHS programma waarbij je in interactie met onze docenten meer leert over bedrijfskunde, leiderschap en wat opnieuw gaan studeren naast je werk en privé betekent.

 

Onderwerpen

Het eProgramma “Pre MBA” omvat de volgende modules:
De DNHS Pre MBA helpt je om meer zicht te krijgen wat een MBA is, waarom een MBA voor jou relevant kan zijn en helpt je om een voor jou goede keuze te maken wat voor soort MBA het beste bij jou past (ook als dat niet bij ons blijkt te zijn). Tegelijkertijd leer je meteen de eerste bedrijfskundige, management en leiderschapsprincipes die je meteen in je werk kunt gebruiken.
Voor managers, professionals en ondernemers die toe zijn aan de volgende stap in hun loopbaan en: een volwaardig gesprekspartner willen zijn voor het bestuur of het hogere management Meer impact willen hebben op de toekomst van de organisatie en bij willen dragen aan het beleid en de strategische keuzes van de organisatie. De DNHS Pre MBA is ook een mooie kennismaking met bedrijfskundig kijken en denken voor ondernemers met een MKB bedrijf dat toe is aan de volgende stap in de ontwikkeling.

Prijs: kosteloos

Take-away

 • Alle kennis en inzichten die je nodig hebt om te beslissen of een MBA-opleiding op dit moment iets voor jou is
 • Alle kennis en inzichten om te bepalen welke MBA je dan zou willen en moeten doen (ook als dat niet bij DNHS Business School is)
 • De eerste inzichten die je direct toe kunt passen op gebied van bedrijfskunde, ontwikkeling, management en leiderschap
 • Een eerste kennismaking hoe opnieuw een serieuze opleiding naast je werk en privé gaan doen is

Indicatie tijdsinvestering: 7 modules – maximaal 4 uur per module 

Je kiest uit elke module precies datgene wat jij wilt weten en wat voor jou relevant is.

Certificaat: Nee

Boeken: Elke module is online beschikbaar  en is – indien gewenst – eenvoudig te printen.

1. Wanneer en waarom een MBA

Waarin we ingaan op het loopbaanpad van de manager of professional binnen de organisatie en op welk moment bedrijfskundig kijken en denken een vereiste wordt.

2. Dit is er Fast aan de Fast Track MBA

Waarin we ingaan op de nieuwe didactische inzichten waarmee jij snel en effectief bedrijfskundig kijken en denken kunt ontwikkelen

3. Studeren met ervaring naast je werk en privé

waarin we ingaan op de waarde van jouw ervaring in werken en wat wel en niet werkt binnen organisaties.

4. Actief, interactief en individueel

Waarin we ingaan op het bijzondere karakter van bedrijfskunde leren via nieuwe didactische vormen: individueel studeren met volledige en continue interactie met onze docenten en met het voordeel van een leergang met mede-studenten

5. De opbrengst van de Fast Track MBA

Waarin we ingaan op de opbrengst van een bedrijfskundige opleiding zoals de DNHS Fast Track MBA voor jou, voor je team en voor de organisatie. Zo kijken we hier naar effectiviteit en efficiency en krijg je een eerste bedrijfskundig inzicht om hier beter op te sturen.

6. Op naar de volgende stap in jouw ontwikkeling

Waarin we ingaan op de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en wat die ontwikkelingen betekenen voor jouw werk in de toekomst en de keuzes die je nu gaat maken.

7. Op weg naar de Fast Track MBA

Waarin we je uitleggen wat de stappen zijn om je in te schrijven voor de DNHS Fast Track MBA en wat je nu al kunt doen om van jouw opleiding een groot succes te maken.

Werkwijze en materialen

Per module gaan we in op de verschillende overwegingen en keuzes die jij gaat maken voor jouw verdere ontwikkelingen en loopbaan. We besteden daarbij steeds aandacht aan de volgende drie invalshoeken die jou kunnen helpen met je nu al verder ontwikkelen en inspiratie opdoen en die je helpen voor de toekomst duidelijke keuzes te maken. Deze invalshoeken zijn:

 • Bedrijfskundig kijken en denken
 • Leiderschapsontwikkeling
 • Wat opleiden en bewust ontwikkelen via een bedrijfskundige opleiding je kan brengen

Pre MBA is een eProgramma. Dat betekent dat je na inschrijving voor het programma, toegang krijgt tot de verschillende modules. Elke module gaat in op een bepaald – hierboven beschreven – onderwerp. 

Je kunt vrij bewegen tussen de modules en de onderwerpen die in die modules zijn beschreven. Op die manier kun je snel die informatie verzamelen die jij nodig hebt om je te verdiepen in wat bedrijfskunde is en of je verder ontwikkelen in toegepaste bedrijfskunde iets voor jou is.

Ook kun je in elke module vragen aan ons stellen (die we dan zo snel mogelijk beantwoorden) en kun je jouw inzichten met ons delen. In dat laatste geval geven we je altijd feedback terug, leggen je zaken uit en stimuleren we je om nog net een tandje dieper of verder te gaan.

 

Ja ik doe graag mee aan de Pre MBA

Inschrijving Pre MBA

Vragen?

Heb je vragen over dit eProgramma? Of wil je meer informatie over hoe je dit eProgramma kan inzetten als incompany binnen jouw organisatie? Neem dan nu contact op via info@dnhs.nl.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?