De Fast Track MBA: Een unieke bedrijfskundige opleiding voor middelmanagers, senior professionals en MKB ondernemers

0
opleidingen
0
deelnemers
0
uur studeren per week
0
beoordeling

Fast Track MBA aan DNHS Business School

Tegen welke bedrijfskundige uitdagingen loop jij aan? En slaag jij erin deze te vertalen naar concrete oplossingen met draagvlak door alle belanghebbenden? Met onze Fast Track MBA leer je doorgronden wat er echt aan de hand is bij vraagstukken en situaties binnen de organisatie. Je leert trends en ontwikkelingen in de omgeving bedrijfskundig te benaderen en je ontwikkelt je tot een volwaardig gesprekspartner van de directie. In onze Fast Track MBA-opleiding combineren we digitaal en traditioneel onderwijs met elkaar. Blended learning noemen we dat.

De DNHS Fast Track MBA is een stevige opleiding in toegepaste bedrijfskunde, waarmee je jezelf ontwikkelt in kennis, ervaring en vaardigheden op MBA-niveau. Omdat we de praktijk belangrijk vinden kiezen we een continue toepassing, en niet voor een academische of theoretische opleiding. De DNHS Fast Track MBA is dan op dit moment nog niet geaccrediteerd door bijvoorbeeld de NVAO (hoewel we om jou een indicatie van het niveau te geven op dit moment wel bezig zijn met deze accreditatie). Gedurende de opleiding ben je bezig met het vanuit bedrijfskundige methoden van kijken en denken verbeteringen aan te brengen in je werk en studeer je af met een strategische bedrijfskundige analyse.

Bij DNHS Business School hanteren we een integrale aanpak met een moderne benadering van bedrijfskunde. Met focus op persoonlijk leiderschap, waardoor je van grote toegevoegde waarde bent voor de organisatie en de manier waarop vraagstukken worden opgepakt en vertaald naar oplossingen met draagvlak.

De Fast Track MBA is gericht op managers, leidinggevenden en staf-professional die op het middenveld van de organisatie het scharnier zijn tussen besturing en uitvoering – of die dat scharnier willen zijn. Met jouw werkervaring tot nu toe kun je de opleiding in één jaar doen, maar… je mag er twee jaar over doen. Je hebt dus ook ruimte voor belangrijke zaken in je werk en in je privé-leven – zo borgen we dat je de driehoek werk-privé-studie optimaal kunt beheersen. Gemiddeld doen onze Fast Track MBA-studenten 18 maanden over de opleiding. En dat met gemiddeld 6 tot 8 uur studie per week (inclusief het volgen van de bij de opleiding behorende eBegeleiding met dagelijkse coachings).

Je rondt de opleiding af met een strategische analyse voor de eigen organisatie. Welke strategische vraag je daarvoor kiest, werken we tijdens de opleiding samen met jou uit.

Vraag een intakegesprek aan om te ontdekken wat jouw opties voor de Fast Track MBA zijn. 

Onze belofte aan jou en jouw organisatie

Als exclusieve MBA Business School staat DNHS met haar docenten garant voor decennialange ervaring in het opleiden van MBA’ers. Een positie die ons inspireert, waarop we trots zijn maar die ook verantwoordelijkheid vraagt. En dat typeert onze identiteit die jij vanaf de eerste minuut zult ervaren.

Het behalen van het MBA niveau in één jaar met slechts 4 tot 6 uren per week studie voor de modules (en 2 uur meer voor ook de coachings)

Een op de arbeidsmarkt onderscheidend diploma.

Persoonlijk leren – altijd direct contact met de docenten.

24/7 studeren en minimale reistijden.

Maximale actualiteit. Specialisatie naar behoefte.
Het geleerde direct in je eigen praktijk kunnen toepassen;
De oplevering van een bedrijfskundig strategisch plan voor je eigen organisatie;

Een aantrekkelijke investering van € 12.500,- BTW vrijgesteld.

Aanpak - Fast Track MBA aan DNHS Business School

De Fast Track MBA is een deeltijd opleiding, die je volgt in je eigen tijd. Door digitaal en traditioneel, klassikaal onderwijs met elkaar te combineren. Zo heb je toegang tot onze speciale masterclasses, waar je medestudenten en docenten ontmoet. Het is mogelijk om je in 1 jaar naar MBA-niveau te ontwikkelen. Wij verzorgen een managementopleiding met oog voor een goede balans tussen werk, privé en studie. Alle materialen zijn speciaal voor onze Fast Track geschreven. We bieden een inhoudelijke aanpak zonder ballast. Wat onze opleiding uniek maakt is dat we de ervaring die jij de afgelopen jaren in je werk op hebt gedaan gebruiken als versneller van het leren. Daardoor kunnen we zowel het aantal studie-uren laag houden als ervoor zorgen dat je al binnen drie maanden effect gaat merken in je werk. En niet alleen jij!

Ontdek alles over onze opleiding Fast Track MBA

Lees alles over onze Fast Track MBA opleiding. Laat je gegevens achter en ontvang onze brochure direct in je mailbox.

Stuur mij de brochure van de Fast Track MBA

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Voor wie?

Onze Fast Track MBA-opleiding is geschikt voor middelmanagers, senior professionals en mkb-ondernemers met minimaal hbo werk- en denkniveau. We bieden een deeltijdopleiding aan, waarbij het gaat over jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling; over jouw toekomstige rol. Een rol waarbij je persoonlijk leiderschap verder ontwikkelt en die jou krachtig en onderscheidend maakt in jouw organisatie.

De blended learning Fast Track MBA van DNHS Business School onderscheidt zich van de klassieke MBA-opleidingen. Bij onze opleidingen ligt de focus op cruciale actuele ontwikkelingen in de wereld en de noodzaak om zo effectief mogelijk én persoonlijk te kunnen ontwikkelen en leren. De dagelijkse werkomgeving speelt daar een belangrijke rol bij als het gaat om oefenen en toepassen. 

We zijn op dit moment bezig met de laatste stappen in het NVAO-accreditatieproces, om jou de zekerheid te over het niveau van de opleiding – hoewel we ons vanaf het begin richten op de internationale AMBA richtlijnen en onze afgestudeerden ons een 9,6 scoren.

Programma

De DNHS Campus is voor de opleiding jouw digitale leer-, ontwikkel- en communicatieplatform. Het is de plek waar je alles over de opleiding vindt, waar de studiemodules staan, waar de rijkgevulde bibliotheek voor je klaarstaat, waar je aan fora meedoet, berichten ontvangt, inzichten in voortgang krijgt, persoonlijke feedback op de oefeningen ontvangt, enz.

Het programma van de DNHS Fast Track MBA is opgebouwd en samengesteld op basis van de meest recente didactische ontwikkelingen en inzichten. Het programma bestaat uit 5 onderdelen, die hiernaast staan beschreven. Je bent hier gemiddeld 4 tot 6 uur per week aan kwijt.

Daarnaast krijg je behalve de DNHS Fast Track MBA ook nog het Fast Track MBA e-Begeleidingsprogramma waarin je elke week voor elke dag van die week een online coaching krijgt waardoor je met de bedrijfskundige vaardigheden kunt oefenen, meer toelichting krijgt en je tijdig begint met het verzamelen van informatie voor je analyse. Studenten besteden hier gemiddeld 2 uur per week aan.

De volgende leergang van de Fast Track MBA start in maart 2023. 

De DNHS Fast Track MBA is speciaal ontworpen voor middelmanagers, senior professionals en mkb-ondernemers. Jij bent een potentiële student voor de DNHS Fast Track MBA als:

 • je je graag verder wilt ontwikkelen en bekwamen in de integrale bedrijfskundige manier van kijken en denken;
 • echte toegevoegde waarde wilt leveren voor de organisatie waarvoor je werkt;
 • je wilt blijven ontwikkelen in een combinatie tussen werk, privé en studie die vrijheid geeft;
 • geen kapitalen (van jezelf of de organisatie) wil investeren in een opleiding;
 • zelf verantwoordelijk bent en verantwoordelijkheid neemt voor je eigen ontwikkeling!

Tijdens het leertraject ontwikkel je waardevolle inzichten. Je past je opgedane bedrijfskundige kennis direct toe in je organisatie. Je bouwt ervaring op en krijgt handvatten uitgereikt om bedrijfskundige vraagstukken effectief en efficiënt te ontleden, te verbinden en oplossingen aan te dragen die voor iedereen duidelijk zijn.

 

De ervaring laat zien dat 80% van onze Fast Track MBA studenten een carrière switch maakt óf binnen het eigen bedrijf stappen zet in zijn of haar carrière. Dat is ook logisch, omdat je door integraal kijken en denken belangrijke extra waarde voor de organisatie levert en een volwaardig gesprekspartner wordt voor het bestuur/directie.

DNHS Business School gelooft niet in examens waarvoor je tijdelijk heel veel informatie tot je moet nemen. Wij geloven dat het effectiever is om tussendoor veel te oefenen en de nieuwe kennis te waarborgen in een MeesterWerk. 

 

Als student van de Fast Track MBA, maak je verschillende opdrachten tijdens de modules en schrijf jij gedurende het tweede halfjaar een MeesterWerk (maximaal 50 pagina's). Dit is hoe wij jouw bedrijfskundige kennis en integraal kijken testen en beoordelen. 

Er zijn veel voordelen van de Fast Track MBA, waar we je graag over vertellen, zoals:

 • We maken gebruik van jouw werkervaring tot nu toe als katalysator voor het studeren - daarom kun je de Fast Track MBA ook doen met gemiddeld 4 tot 6 uur studie per week.
 • Omdat je maximaal online studeert heb je de volledige regie in waar en wanneer je studeert. En dat terwijl je wel 1-op-1 contact hebt met docenten en mede-studenten.
 • Alles wat je leert kun je direct toepassen in je werk en voor je eigen organisatie. Dat is maximaal rendement!
 • Door onze unieke opzet kunnen we snel resultaten bereiken terwijl we tegelijkertijd jouw investering laag kunnen houden - zowel in tijd als geld.

De kosten van deze managementopleiding bedragen € 12.500. Bij deze kosten zit inbegrepen:

 • Toegang tot digitale DNHS Campus
 • Toegang tot Masterclasses
 • Begeleiding door docenten
 • Alle lesmaterialen

1. De 17 modules van de DNHS Fast Track MBA

In 17 modules leer je over de meest actuele en meest gebruikte inzichten uit de bedrijfskunde. Dat doen we vanuit een integrale benadering met als doel de samenhang en effectiviteit van activiteiten en keuzes binnen jouw eigen en andere organisaties goed te begrijpen. 

We leren je naar de externe omgeving kijken en hoe de organisatie met de markt omgaat. Hierbij wordt ook gelet op de culturele aspecten van de organisatie. Wij geloven dat sleutelwoorden zoals cultuur, paradigma en leiderschap centraal staan als het gaat om keuzes die de organisatie maakt en of bepaalde keuzes haalbaar zijn. 

2. De bedrijfskundige analyse

De theorie heeft op zich geen waarde! Daarom zorgt DNHS Business School ervoor dat jij vanaf het begin alles toepast in jouw eigen organisatie. Je werkt met de meest nieuwe en effectieve manier van bedrijfskundig analyseren en leert de nieuwste technieken gebruiken om tot een gedegen advies te komen over hoe jouw organisatie kan verbeteren. Geen theorie om de theorie – geen analyse om het analyseren. Wel: leren hoe je direct door kunt dringen tot de kern van de vraag en hoe je komt tot échte oplossingen.

3. De Master Classes

De Master Classes van DNHS Business School helpen jou de geleerde stof toe te passen en in perspectief te plaatsen. De Master Classes zijn gericht op het vertalen van de kennis uit de opleiding naar de praktijk van de organisatie. Hierbij kijk je niet alleen naar jouw eigen organisatie, maar je kijkt ook over de schouders van je studiegenoten mee naar de organisaties waar zij werken. Zo ontwikkel je snel een brede kennis over wat er in organisatie speelt en hoe je dat begrijpelijk inzichtelijk kunt maken.

4. Hotseats, online Campus en persoonlijke gesprekken

Wij vinden het erg belangrijk dat jij de bedrijfskundige dialoog aangaat met studiegenoten en alumni van DNHS Business School. Daarom organiseren wij DNHS Hot Seats waarbij jij alle vragen kunt stellen die jou verder helpen bij het ontwikkelen van jouw bedrijfskundig oog. Dit doen wij aan de hand van voorbeelden uit de actualiteit of bedrijven van studiegenoten. 

Daarnaast hebben wij een DNHS Online Campus. Hier krijg jij de mogelijkheid om mee te denken over vragen en organisaties uit het nieuws. Deze unieke interactieve omgeving biedt jou de mogelijkheid om thuis jouw bedrijfskundig oog te ontwikkelen – gewoon vanuit de bank. 

Ten slotte krijg je drie persoonlijke gesprekken die naar eigen inzicht en behoefte kunnen worden gebruikt. Deze zijn in te zetten tijdens de hele opleiding.

5. De proeve van bekwaamheid

Het laatste onderdeel van de opleiding is de proeve van bekwaamheid: het MeesterWerk en het eindgesprek. In dit eindgesprek toetsen wij jouw bedrijfskundig oog en je bedrijfskundige kennis en inzichten en je vermogen om dit toe te passen in verschillende situaties. Voor dit eindgesprek schrijf jij een MeesterWerk (een strategische analyse van een bedrijfskundig vraagstuk bij jouw eigen organisatie), een aanvullende innovatieopdracht en een reflectie op jouw leerproces bij DNHS Business School.

Ervaringen van deelnemers

Onze studenten delen graag hun ervaringen met de Fast Track MBA met jou! 

Los van de kennis boost, het bedrijfskundig integraal kijken en de analysemethodiek heeft de Fast Track MBA me gevormd als professional. Ik ben me veel meer bewust van mijn kwaliteiten, ontwikkelpunten en mijn senioriteit. Dit geeft me kracht, vertrouwen en rust om te presteren. Daarnaast merk ik dat ik in mijn werk als vanzelf methodieken uit de Fast Track MBA gebruik.

– Paul Jongstra, ondernemer, afgestudeerd januari 2022

‘Deze MBA opleiding is een blended vorm waarin een bedrijfskundige analyse gemaakt wordt over je eigen bedrijf. Dit zorgt ervoor dat je direct profijt hebt van de leerstof en inzicht krijgt in je eigen organisatie. Gaande de theoretische onderbouwing ben je bezig met de analyse. Alle verkregen inzichten kunnen zo direct in de praktijk worden toegepast. Kortom een heel waardevolle opleiding waar je eigen regie houdt.’

– Rik van Hooff, Zorgmanager Kinderrevalidatie, Basalt

DNHS deelnemers werken o.a. bij

Meld je aan voor de Fast Track MBA!

Denk jij dat de Fast Track MBA bij jou past? Schrijf je dan nu in voor de opleiding! Nadat je het aanmeldingsformulier hebt ingestuurd, zullen wij contact met je opnemen voor een intake gesprek. Tijdens dit intake gesprek zullen wij alle aanmeldingscriteria doornemen en een GO of NO GO geven voor de opleiding!

De volgende leergang van de Fast Track MBA start in oktober. 

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?