De Fast Track MBA: Een unieke MBA voor middelmanagers, senior professionals en MKB ondernemers

0
opleidingen
0
deelnemers
0
uur studeren per week
0
beoordeling

Fast Track MBA aan DNHS Business School

Een volwaardige MBA-opleiding combineren met werk en privé? Dat kan met de unieke Fast Track MBA van DNHS Business School!

Wat onze opleiding uniek maakt is dat we de ervaring die jij de afgelopen jaren in je werk op hebt gedaan gebruiken als versneller van het leren. Daardoor kunnen we zowel het aantal studie-uren laag houden als zorgen dat je al binnen drie maanden effect gaat merken in je werk. En niet alleen jij!

Je leert doorgronden wat er nu echt aan de hand is bij vraagstukken, problemen en in situaties binnen de organisatie. Je leert trends en ontwikkelingen in de omgeving bedrijfskundig lezen en ontwikkelt je tot een volwaardig gesprekspartner van het bestuur.

Onze belofte aan jou en jouw organisatie

Als exclusieve MBA Business School staat DNHS met haar docenten garant voor decennialange ervaring in het opleiden van MBA’ers. Een positie die ons inspireert, waarop we trots zijn maar die ook verantwoordelijkheid vraagt. En dat typeert onze identiteit die jij vanaf de eerste minuut zult ervaren.

Het behalen van het MBA diploma in één jaar met slechts 4 tot 6 uren per week studie

Een op de arbeidsmarkt onderscheidend diploma.

Persoonlijk leren – altijd direct contact met de docenten.

24/7 studeren en minimale reistijden.

Maximale actualiteit. Specialisatie naar behoefte.
Het geleerde direct in je eigen praktijk kunnen toepassen;
De oplevering van een bedrijfskundig strategisch plan voor je eigen organisatie;

Een aantrekkelijke investering van € 12.500,- BTW vrijgesteld.

Een unieke MBA voor middelmanagers, senior professionals en MKB ondernemers

DNHS Business School biedt jou een unieke leeromgeving waar intensief gewerkt wordt aan de ontwikkeling van jouw bedrijfskundig oog en leiderschap. Dat reikt in onze ogen veel verder dan alleen het leren van een vak en vaardigheden. Het gaat over jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling: over jouw toekomstige rol die jou krachtig en onderscheidend maakt in jouw organisatie.

Met de blended learning Fast Track MBA neemt DNHS Business School afstand van de klassieke MBA opleidingen. Niet als doel op zich, maar als antwoord op cruciale ontwikkelingen in de wereld en de noodzaak om maximaal effectief en persoonlijk te kunnen leren en ontwikkelen. Daarbij speelt de dagelijkse werkomgeving een belangrijk rol in als het gaat om oefenen en toepassen.

Meld je aan voor een gratis intakegesprek

Visie op leren: integraal kijken en denken – niet als eindresultaat van de studie maar als vertrekpunt en doel

Je leert onze bewezen methoden van integraliteit meteen aan het begin van de Fast Track MBA: dus niet als eindresultaat van de studie, maar juist als vertrekpunt en doel. Je gaat daarom al na enkele maanden een substantiële verandering in je werk ervaren.

En niet alleen jij! De ervaring laat zien dat 80% van onze Fast Track MBA studenten of een andere baan heeft of een andere invulling geeft aan de eigen baan. Dat is ook logisch omdat je door integraal kijken en denken belangrijke extra waarde voor de organisatie kunt leveren en volwaardig gesprekspartner wordt voor het bestuur/directie.

Programma

De DNHS Campus is voor de opleiding jouw digitale leer-, ontwikkel- en communicatieplatform. Het is de plek waar je alles over de opleiding vindt, waar de studiemodules staan, waar de rijkgevulde bibliotheek voor je klaarstaat, waar je aan fora meedoet, berichten ontvangt, inzichten in voortgang krijgt, persoonlijke feedback op de oefeningen ontvangt, enz.

Het programma van de Fast Track MBA is opgebouwd en samengesteld op basis van de meest recente didactische ontwikkelingen en inzichten. Het programma bestaat uit 5 onderdelen, die hiernaast staan beschreven.

Daarnaast krijg je behalve de Fast Track MBA ook nog het Fast Track MBA eBegeleidingsprogramma waarin je elke week voor elke dag van die week een online coaching krijgt waardoor je met de bedrijfskundige vaardigheden kunt oefenen, meer toelichting krijgt en je tijdig begint met het verzamelen van informatie voor je analyse.

De Fast Track MBA is speciaal ontworpen voor middelmanagers, senior professionals en MKB ondernemers. Jij bent een potentiële student voor de DNHS Fast Track MBA als:

 • Je je graag verder wilt ontwikkelen en bekwamen in de integrale bedrijfskundige manier van kijken en denken;
 • Echte toegevoegde waarde wilt leveren voor de organisatie waarvoor je werkt;
 • Je wilt blijven ontwikkelen in een combinatie tussen werk, privé en studie die vrijheid geeft;
 • Geen kapitalen (van jezelf of de organisatie) wil investeren in een opleiding;
 • Zelf verantwoordelijk bent en verantwoordelijkheid neemt voor je eigen ontwikkeling!

DNHS Business School gelooft niet in examens waarvoor je tijdelijk heel veel informatie tot je moet nemen. Wij geloven dat het effectiever is om tussendoor veel te oefenen en de nieuwe kennis te waarborgen in een MeesterWerk. 

Als student van de Fast Track MBA, maak je verschillende opdrachten tijdens de modules en schrijf jij gedurende het tweede halfjaar een MeesterWerk (maximaal 50 pagina's). Dit is hoe wij jouw bedrijfskundige kennis en integraal kijken testen en beoordelen. 

Er zijn veel voordelen van de Fast Track MBA, waar we je graag over vertellen, zoals:

 • We maken gebruik van jouw werkervaring tot nu toe als

  katalysator voor het studeren - daarom kun je de Fast Track MBA ook doen met gemiddeld 4 tot 6 uur studie per week.

 • Omdat je maximaal online studeert heb je de volledige regie in waar en wanneer je studeert. En dat terwijl je wel 1-op-1 contact hebt met docenten en mede-studenten.
 • Alles wat je leert kun je direct toepassen in je werk en voor je eigen organisatie. Dat is maximaal rendement!
 • Door onze unieke opzet kunnen we snel resultaten bereiken terwijl we tegelijkertijd jouw investering laag kunnen houden - zowel in tijd als geld.

1. De 17 modules van de Fast Track MBA

Je leert over de bedrijfskundige velden en theorieën. In de 17 modules leer je de meest up-to-date en meest gebruikte inzichten uit de bedrijfskunde, vanuit een integrale benadering met als doel de samenhang en effectiviteit van activiteiten en keuzes binnen jouw eigen en andere organisaties te doorgronden. 

We leren je naar de externe omgeving kijken en hoe de organisatie met de markt omgaat. Hierbij wordt er ook gelet op de culturele aspecten van de organisatie, omdat wij geloven dat sleutelwoorden zoals cultuur, paradigma en leiderschap centraal staan als het gaat om keuzes die de organisatie maakt en of bepaalde keuzes haalbaar zijn. 

2. De bedrijfskundige analyse

De theorie heeft op zich geen waarde! Daarom zorgt DNHS Business School ervoor dat jij vanaf het begin alles toe past in jouw eigen organisatie. Je werkt met de meest nieuwe en effectieve manier van bedrijfskundig analyseren en leert de nieuwste technieken gebruiken om tot een gedegen advies te komen hoe jouw organisatie kan verbeteren. Geen theorie om de theorie – geen analyse om het analyseren. Wel: leren hoe je direct door kunt dringen tot de kern van de vraag en hoe je komt tot echte oplossingen.

3. De MBA MasterClasses en persoonlijk coaching

De MasterClasses van DNHS Business School helpen jou de geleerde stof toe te passen en in perspectief te plaatsen. De MasterClasses zijn gericht op het vertalen van de kennis uit de opleiding naar de praktijk van de organisatie. Hierbij kijk je niet alleen naar jouw eigen organisatie, maar je kijkt ook over de schouders van je studiegenoten mee naar de organisaties waar zij werken. Zo ontwikkel je snel een brede kennis over wat er in organisatie speelt en hoe je dat kunt duiden.

4. De bedrijfskundige dialoog

Wij vinden het erg belangrijk dat jij de bedrijfskundige dialoog aangaat met studiegenoten en alumni van DNHS Business School. Daarom organiseren wij DNHS Hot Seats waarbij jij alle vragen kunt stellen die jou verder helpen bij het ontwikkelen van jouw Bedrijfskundig Oog. Dit doen wij aan de hand van voorbeelden uit de actualiteit of bedrijven van studiegenoten. 

Daarnaast hebben wij een DNHS Online Campus. Hier krijg jij de mogelijkheid om mee te denken over vragen en organisaties in het nieuws. Deze unieke interactieve omgeving biedt jou de mogelijkheid om thuis jouw Bedrijfskundig Oog te ontwikkelen – gewoon vanuit jouw eigen bank. 

Ten slotte krijg je drie persoonlijke gesprekken die naar eigen inzicht en behoefte kunnen worden gebruikt. Deze zijn in te zetten tijdens de gehele opleiding. 

5. De proeve van bekwaamheid

Het laatste onderdeel van de opleiding is de proeve van bekwaamheid: het MeesterWerk en het eindgesprek. In dit eindgesprek toetsen wij jouw Bedrijfskundig Oog en jouw manier van bedrijfskundig denken. Voor dit eindgesprek schrijf jij een MeesterWerk (een strategiesche analyse van jouw eigen organisatie), een aanvullende innovatie opdracht en een reflectie op jouw leerproces bij DNHS Business School.

Ervaringen van deelnemers

Onze studenten delen graag hun ervaringen met de Fast Track MBA met jou! 

‘Een waardevolle MBA aan een hele fijne Business School. De docenten zijn nauw betrokken bij jouw ontwikkeling. Doordat opgedane bedrijfskundige kennis direct moet worden toegepast in de praktijk ontwikkel je jezelf snel. Goed te combineren met een fulltime baan doordat een groot deel van de activiteiten plaatsvindt op de online campus en je zelf bepaalt wanneer je hiermee aan de slag gaat.’

– Nicole Kaupmann, Senior projectmanager, Equipe Zorgbedrijven

‘De Fast Track MBA opleiding van Business School DNHS hanteert een niet-traditionele aanpak van leren. De nadruk ligt op het direct toepassen van bedrijfskundige kennis in de eigen organisatie. Door deze aanpak ontwikkel je een integrale bedrijfskundige blik, waardoor je beter begrijpt waarom bepaalde dingen in je organisatie plaatsvinden en hoe je daar invloed op kunt uitoefenen. In deze opleiding krijg je de tools en kennis aangereikt om een gesprekspartner op strategisch niveau te worden.’

– Lydia Telnekes, Informatiemanager, Gelre Ziekenhuizen

DNHS deelnemers werken o.a. bij

Meld je aan voor de Fast Track MBA!

Denk jij dat de Fast Track MBA bij jou past? Schrijf je dan nu in voor de opleiding! Nadat je het aanmeldingsformulier hebt ingestuurd, zullen wij contact met je opnemen voor een intake gesprek. Tijdens dit intake gesprek zullen wij alle aanmeldingscriteria doornemen en een GO of NO GO geven voor de opleiding!

Onze website maakt gebruik van cookies om je de beste ervaringen te bieden.

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?