Persoonlijk leiderschap

In de samenleving en organisaties waar we naar toe bewegen is “Persoonlijk Leiderschap” geen luxe meer, maar een randvoorwaarde om een bijdrage te kunnen leveren aan de organisatie. Persoonlijk Leiderschap in termen van weten waar je voor staat, weten wat jij wilt en weten wat je wanneer kunt bijdragen. Alleen managers, professionals en ondernemers die hun ambities scherp hebben en daar niet alleen doelen aan kunnen koppelen, maar ook acties om die doelen te bereiken blijven duurzaam waarde toevoegen. 

Daarnaast geeft Persoonlijk Leiderschap een hoge mate van regie over je werk en je leven, helpt het je met keuzes maken en prioriteiten stellen en kun je met minder inspanning en stress, betere resultaten behalen in je werk. 

Persoonlijk Leiderschap is een online DNHS programma.

Onderwerpen

Het eProgramma “Persoonlijk leiderschap” omvat modules met de volgende onderwerpen:

 1. Reflectie: waar sta jij?
 2. De tijd om te herstellen
 3. Drie loopbaanvragen
 4. Tijd voor serieus reflecteren: rol en functie
 5. De diepte in voor jouw beoordeling
 6. 5 tips voor een goede beoordeling
 7. Diepte-reflectie over jou als persoon en professional
 8. Reflectievragen over professioneel gedrag
 9. 5 tips voor jouw professionele ontwikkeling
 10. De laatste diepte vragenlijst: jij en jouw werk
 11. 5 tips om professioneel te overleven in de organisatie
 12. Maak een plan, jouw persoonlijk en professioneel ontwikkelplan
 13. Eindopdracht
 14.  

Werkwijze en materialen

Persoonlijk Leiderschap ontwikkel je door gestructureerd naar jezelf te kijken in verschillende hoedanigheden en situaties. Je leert daarom de techniek van professioneel reflecteren. Het eProgramma ‘Persoonlijk Leiderschap’ is een combinatie van een persoonlijk en professioneel assessment dat je voor en over jezelf maakt, met tegelijkertijd tips en uitleg over hoe je kunt verbeteren en ontwikkelen. De beproefde opbouw van het assessment leidt tot een groot zelfinzicht en tot een plan hoe jouw Persoonlijk Leiderschap in de praktijk te ontwikkelen.

“Persoonlijk leiderschap” is een eProgramma via de digitale DNHS Campus. Dat betekend dat je na inschrijving voor het programma, toegang krijgt tot de verschillende modules van deze opleiding. Elke module gaat in op een bepaald – hierboven beschreven – onderwerp. De modules zijn opbouwend en vormen samen een complete en intensieve self assessment. De reflectieopdrachten worden afgewisseld met inzichten over hoe leiderschap in de organisatie werkt en praktische tips hoe jij jouw Persoonlijk Liederschap direct een boost kunt geven.

Als deelnemer van het ‘Persoonlijk Leiderschap’ eProgramma, krijg je ook toegang tot het speciale forum voor deelnemers. Hoewel je het assessment voor en over jezelf doet kun je hier met andere managers, professionals en Bedrijfksundige Meesters in gesprek gaan over jouw inzichten, vragen en concrete situaties.

Vragen?

Heb je vragen over dit eProgramma? Of wil je meer informatie over hoe je dit eProgramma kan inzetten als incompany binnen jouw organisatie? Neem dan nu contact op via info@dnhs.nl.

In een wereld die steeds sneller verandert, is het belangrijk je eigen doelen en ambities scherp te hebben. Dit eProgramma helpt je:

 • Te onderzoeken wat jouw ambities zijn;
 • Inzicht te krijgen in waar je nu staat in jouw Persoonlijk Leiderschap ontwikkeling;
 • Snelle tips en inzichten te krijgen waarmee je jouw Persoonlijk Leiderschap eenvoudig kunt vergroten;
 • Het maken van een plan om jouw ambities en doelen te bereiken;
 • En tegelijkertijd meer resultaat en impact in je werk te krijgen.

Voor managers en professionals die zoekende zijn of meer regie over hun werk en (professionele) toekomst willen hebben. Voor managers en professionals die in organisaties en branches werken die door alle ontwikkelingen onder druk komen te staan en die de ontwikkelingen voor willen zijn. Voor managers en professionals die meer grotere mate van zekerheid en een goede tot zeer goede beoordeling willen halen – ook met oog op de mogelijkheden die dat hen geeft naar de volgende stap.

Prijs: 950 euro (vrijgesteld van BTW).

Take-away

 • Inzicht in je eigen ambities en doelen.
 • Praktische tips om jouw persoonlijk leiderschap te vergroten.
 • Inzicht en tools om meer impact in je werk uit te oefenen.
 • Een praktisch plan met stappen die je helpen om jouw ambities en doelen te bereiken.
 • Zicht op een goede tot zeer goede beoordeling.

Indicatie tijdsinvestering: 13 modules – gemiddeld 4 uur per module + eindopdracht

Certificaat: Ja

Boeken: Elke module is online beschikbaar  en is – indien gewenst – eenvoudig te printen.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?