DNHS Business School - Voor (middel)managers, senior professionals en (mkb) ondernemers die door willen groeien naar strategisch niveau.

Onze MBA en gerelateerde opleidingen

Fast Track MBA

De toegepaste bedrijfskundige MBA voor ondernemers, managers en professionals, waarmee je in 1 jaar je MBA kunt halen met gemiddeld 4 tot 6 uur studie per week (on- en offline lessen, begeleiding en coaching).

Register Bedrijfskundige (RB)

De stap verder voor afgestudeerde MBA-ers waarbij het internaliseren en automatiseren van de bedrijfskundige kennis in de praktijk centraal staat (on- en offline lessen, begeleiding en coaching met de mogelijkheid in de praktijk mee te lopen). Informatie is op te vragen via de mail.

Bedrijfskundig Meesterschap (BM)

De ultieme stap in jouw bedrijfskundige vorming voor afgestudeerde RB-ers (individuele on- en offline lessen, begeleiding en coaching). Informatie is op te vragen via de mail.

Overige opleidingen

Bedrijfskunde Compact

De opleiding voor managers, senior professionals en ondernemers die snel bedrijfskundig inzicht willen ontwikkelen en nog niet toe zijn aan een hele MBA-opleiding. In vier maanden leer je hoe een organisatie bedrijfskundig in elkaar zit en waar verbeterpotentieel zit. Je neemt je eigen organisatie als case mee.

Sterke Punten Plan

Ontdek hoe jouw neurologische brein patronen jou helpen te excelleren in jouw werk, en hoe je die kennis het beste in kunt zetten om meer plezier en energie, en tegelijk meer resultaat in je werk te krijgen (online jaarprogramma met online coaching)

Opleidingen voor beginnend managers en professionals

Opleiding Operationeel Management

Opleiding voor operationeel leidinggevenden op MBO+ niveau en beginnend leidinggevenden op HBO-niveau die meer willen halen uit hun dagelijkse werk. Bijvoorbeeld van reactief achter de zaken aan lopen, naar proactief het maximale voor de organisatie uit hun team halen.

PEP-programma

Een online jaarprogramma waarin je de verschillende facetten van management voorbij ziet komen en jouw persoonlijke effectiviteit vergroot.

Korte online DNHS E-programma's

Delegeren kun je leren!

Weg met de werkstress!!

Persoonlijk Leiderschap

Zelf-leiderschap

Economie voor managers

Internationaal management

 (beschikbaar voorjaar 2020)

DNHS Business School Incompany

DNHS Business School kan ook op maat opleidingen en coaching- en begeleidingsprogramma’s maken die incompany bij u worden verzorgd. Zo verzorgde DNHS Business School recent:

  • Visie vorming – voor een vakdiscipline in een allround ziekenhuis, waarbij gerichte en pro-actieve innovatie passend bij de visie van het bestuur bepaald moesten worden
  • Professionalisering management – opleiding en on-the- job training van MT en operationeel leidinggevenden bij een productiebedrijf in de food
  • Strategie project – met het MT van een middelgrote verzekeraar
  • Begeleiding van het MT van een toeleverancier voor de bouw bij het stroomlijnen en professioneel aansturen van een groeibedrijf
  • Het begeleiden van het MT en het creëren van en leidende coalitie in een fusie organisatie
  • Het opleiden en begeleiden van een nieuwe generatie managers die klaargestoomd moeten worden voor een MT functie voor de Nederlandse afdeling van een internationale organisatie
  • Begeleiden van organisatie in het MKB op gebied van duurzame inzetbaarheid van medewerkers, inclusief begeleiden van de subsidieaanvraag hiervoor

Wilt u weten wat DNHS Business School op maat voor uw organisatie kan betekenen?

Wil jij je verder ontwikkelen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt blogs en tips
die je gelijk toe kunt passen!
Ja, schrijf me in!