Onze opleidingen

Fast Track MBA

Altijd altijd al een MBA-opleiding willen doen, maar weet je niet of het voor jou te combineren is met werk en privé? Dan is de DNHS Fast Track MBA precies voor jou! Door het uitgekiende blended learning systeem waarbij jouw werkervaring tot nu toe als katalysator wordt gebruikt in het leerproces past de MBA in het leven anno nu. Je leert als eerste integraal naar de organisatie en vraagstukken kijken, daarna voegen we de inhoudelijke kennis vanuit de vakgebieden toe. Dat geeft zo’n versnelling van het leerproces dat je de opleiding in 4 tot 6 uur studie per week kunt doen. Daarom is deze opleiding als enige in Nederland optimaal te combineren met een druk leven.

Bedrijfskunde Compact

De opleiding voor managers, senior professionals en ondernemers die snel bedrijfskundig inzicht willen ontwikkelen en nog niet toe zijn aan een hele MBA-opleiding. In vier maanden leer je hoe een organisatie bedrijfskundig in elkaar zit en waar verbeterpotentieel zit. Je neemt je eigen organisatie als case mee.

Register Bedrijfskundige (RB)

De stap verder voor afgestudeerde MBA-ers waarbij het internaliseren en automatiseren van de bedrijfskundige kennis in de praktijk centraal staat (on- en offline lessen, begeleiding en coaching met de mogelijkheid in de praktijk mee te lopen). Informatie is op te vragen via de mail.

Ervaringen met onze opleidingen

‘Ik heb meer impact in mijn eigen organisatie. Ik ben beter in staat om vragen van collega’s te plaatsen en beantwoorden. De opleiding is erg praktijkgericht en ik ben tevreden over onze coach, die de informatie toegankelijk maakt. ‘

Arjan van Beijnum

DNHS deelnemers werken o.a. bij

Ontdek alles over onze opleiding Fast Track MBA

Lees alles over onze Fast Track MBA opleiding. Laat je gegevens achter en ontvang onze brochure direct in je mailbox.

Brochure aanvragen

Onze website maakt gebruik van cookies om je de beste ervaringen te bieden.

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?