Online MBA volgen?

Start dan met de Fast Track MBA van DNHS

Een online MBA starten? Maar dan wel met maximale aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling? DNHS Business School weet daar als geen ander invulling aan te geven. Natuurlijk vraagt een online studie de nodige discipline, maar de juiste begeleiding en beperkte belasting per week maakt dat mogelijk. De Fast Track MBA van DNHS is uniek door de integrale benadering en (bijna) volledig online te doorlopen. Met live online colleges en contact met docenten en medeleerlingen. Onze online MBA werkt voor jou!

Pluspunten DNHS online MBA:

  • Jouw praktijkervaring staat centraal
  • Integrale aanpak
  • Live online colleges
  • Leren in je eigen tijd
  • Minimale studiebelasting van 4 tot 6 uur per week.

Fast Track MBA – Online MBA met maximale interactie

Een online MBA, maar dan wel met veel extra’s waar je écht wat aan hebt… Dat is onze Fast Track MBA in een notendop. Het is een online MBA met aandacht voor jouw leerproces en jouw praktijkervaring loopt als een rode draad door de opleiding. Je kunt jouw ervaringen bespreken met medestudenten en DNHS docenten tijdens de online colleges. Je wisselt ervaringen uit en licht de dagelijkse gang van zaken bij verschillende organisaties door. We gebruiken jouw ervaring als versneller van het leerproces, door een integrale aanpak in te zetten. Onze online MBA rond je binnen 1 tot 2 jaar af. En al vanaf de start van de opleiding breng je de theorie in praktijk.

De nieuwe Fast Track leergang start op 31 mei

Haal optimaal rendement uit je MBA

Bij de online MBA van DNHS Business School draait het om jouw praktijk. En hoewel de opleiding online doorlopen wordt, zetten we wel in op volle interactie. Jouw ervaring, werk en vraagstukken staan centraal, zo haal je het meeste rendement uit je online MBA. We ondersteunen je maximaal:

  • Je krijgt van ons persoonlijk bericht als er een nieuwe module klaarstaat;
  • Je krijgt wekelijks e-Coachings die je ondersteunen tijdens je opleiding;
  • We staan altijd voor je klaar om je met specifieke vragen en aandachtspunten te helpen;
  • En horen we een tijdje niets van je? Dan trekken we aan de bel.

Met onze online MBA studeren wanneer jij wilt

Onze online MBA is uniek. Wij gaan anders te werk dan de meeste aanbieders. Jij staat centraal, ook als het gaat om de juiste balans tussen werk, studeren en privé. Bij het merendeel van de online opleidingen op MBA-niveau die je in deeltijd volgt, ben je zo’n 10 tot 12 uur in de week kwijt aan studeren. Wij hebben dat bijna weten te halveren naar 4 tot 6 uur per week. De uitkomst blijft gelijk; een waardevolle adviseur binnen jouw organisatie. Voor je directe collega’s, andere afdelingen en het MT.

Online MBA volgen? Neem contact met ons op of meld je aan voor één van onze gratis introductiecolleges

Ontdek alles over onze Fast Track MBA

Lees alles over onze Fast Track MBA. Laat je gegevens achter en ontvang onze brochure direct in je mailbox.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?