Gefeliciteerd met jouw beslissing om mee te doen met het DNHS webinar ‘De ins en outs van het middenveld van de organisatie’.

De bevestiging met de inbellink is al onderweg naar jouw mailbox. We kijken er naar uit om je met onze inzichten en concrete tips te ondersteunen, zodat jij jouw effectiviteit en impact op het middenveld kunt vergroten, en zijn natuurlijk ook benieuwd naar jouw inzichten en vragen tijdens het webinar.

Mocht je al toe zijn aan een versnelling… dan hebben we iets superleuks EN éénmaligs voor je, namelijk:

Een zeer speciale deal met onze 3-delige videotraining ‘Het middenveld van de organisatie’, waarmee we je niet alleen de unieke positie van het middenveld van de organisatie uitleggen, en welke uitdagingen er de komende tijd op jouw pad gaan komen. We behandelen ook de 8 meest gemaakte fouten van middenvelders – en we leggen natuurlijk ook uit hoe jij deze fouten kunt voorkomen.

Wat krijg je met de 3-delige videotraining ‘Het middenveld van de organisatie’?

Deze Special Deal is nu slechts € 17,-

Wat krijg je met de 3-delige videotraining ‘Het middenveld van de organisatie’?

In totaal krijg je ruim 2,5 uur video-materiaal over de bovenstaande onderwerpen, materiaal dat we speciaal voor jou hebben opgenomen. Ruim 24 video’s met tekstuele toelichtingen, daar waar relevant linken naar verdiepingsmateriaal en uiteraard onze ondersteuning als je vragen hebt.

Meld je hieronder aan als je in je eigen tempo en tijd aan jouw effectiviteit als middenvelder van de organisatie wilt werken. De normale prijs van deze 3-delige videotraining is € 197,– en speciaal voor jou, omdat je door het downloaden van het format ‘Speel jij op het middenveld van de organisatie?’ je kenbaar hebt gemaakt als een ontwikkelgerichte middenvelder, is het NU voor een Special Deal van € 17,- excl BTW eenmalig beschikbaar!

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!