Opleiding op MBA-niveau

Gezocht naar een opleiding op MBA- niveau? Omdat je geïnteresseerd bent in een bedrijfskundige (vervolg)studie? Voor je MBA-traject ben je bij DNHS Business School op de juiste plek. Dankzij onze manier van onderwijs geven is het mogelijk om je MBA al binnen één jaar te halen. Lees meer over onze Fast Track MBA.

MBA met no-nonsense aanpak

Als je googelt op “MBA” krijg je talloze zoekresultaten te zien. De Master of Business Administration (MBA) van DNHS Business School onderscheidt zich van de rest. En dat onderscheid zit ‘m in de manier waarop wij kijken naar de studielast en jouw behoeftes. Waarom zou je theorie leren puur voor de theorie? Je leert theorie om in de praktijk te kunnen toepassen, de rest is verspilde tijd. Wij bieden jou een bedrijfskundige opleiding met een no-nonsense aanpak. Je rondt binnen één of twee jaar je volledige studie af. 

Onze MBA, jouw voordeel

De Fast Track MBA van DNHS richt zich op het direct kunnen toepassen van de theorie in jouw organisatie. Tijdens de opleiding doorloop je 17 modules vanuit een integrale benadering, want daar heb je het meest aan. Tijdens de speciale Master Classes ligt de focus op het vertalen van de opgedane kennis naar de praktijk; van jouw organisatie en de organisatie van medestudenten. Je leert zo met een brede blik kijken en hoe je vraagstukken goed inzichtelijk kunt maken. Daarnaast staat DNHS Business School tot je beschikking met zogenaamde Hot Seats, een zeer uitgebreide Online Campus en de mogelijkheid tot persoonlijke gesprekken. Je rondt je opleiding af met strategische analyse van een bedrijfskundig vraagstuk bij jouw organisatie en een eindgesprek. Al binnen 1 jaar kun jij je master halen met onze opleiding op MBA-niveau.

  • Integrale aanpak
  • Uitgebreid leerpakket
  • Mastertitel (wettelijk erkend) binnen 1 óf 2 jaar
  • Uitstekende coaching van docenten
  • Studeer waar en wanneer jij wilt
PRE-MBA-DNHS (1)

Master je bedrijfskundige opleiding

Jij bepaalt wanneer en waar je studeert. Wij vinden het belangrijk dat er een goede balans aanwezig is tussen je privéleven, je werk en je opleiding. Zo houden we studeren leuk. Door onze aanpak is de studielast beperkt; zo’n 4 tot 6 uur per week. Misschien vind je het prettig om 3 avonden in de week aan je opleiding te besteden en een paar uur op zaterdag en zondag. En omdat je alles in je online lesomgeving kunt vinden kun je werkelijk overal studeren; tijdens een treinreis, de zwemles van je kind, op de camping of natuurlijk gewoon thuis.

Ontdek of onze MBA bij jou past

Weten of onze Fast Track MBA iets voor jou is? Schrijf je dan in voor een gratis introductiecollege. Tijdens dit college vertellen we je meer over de inhoud van de opleiding, maar we bespreken ook jouw behoefte en vraagstukken die op jouw organisatie van toepassing zijn.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Natuurlijk kun je ook een afspraak inplannen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken dan samen welke mogelijkheden we jou kunnen bieden om je verder te ontwikkelen.

Wil je meer informatie over onze opleidingen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?