MBA in Nederland

DNHS Business School biedt een unieke Fast Track MBA in Nederland. Onze opleiding is geschikt voor middelmanagers, senior professionals en mkb-ondernemers. Je kunt jouw MBA-titel in 1 jaar halen met slechts 4 tot 6 uur studie in de week. De relatief lage studielast is mogelijk doordat ervaring wordt gebruikt als versneller van het leren én doordat onze Fast Track MBA Nederlandstalig is. Onze ervaring leert dat je toch altijd het gemakkelijkst nieuwe dingen leert in het Nederlands.

Fast Track MBA Nederlandstalig - Ontspannen leren wanneer jij wilt

Veel MBA-opleidingen in Nederland zijn in het Engels vanwege de internationale scope van het bedrijfskundige vak. De literatuur, colleges en discussies met medestudenten en docenten zijn allemaal in het Engels. En dat terwijl in de meeste gevallen Nederlands voor iedereen in de collegezaal de moedertaal is.

Ondanks dat de voertaal in de organisatie soms Engels is, merken wij dat je nieuwe dingen toch het makkelijkst in het Nederlands leert. Als je tenminste Nederlands bent en Nederlands de belangrijkste taal is in je dagelijkse leven. Ook vinden wij het wat ‘geknutseld’ als een Nederlandse docent tegen Nederlandse studenten in het Engels aan het praten is tijdens de colleges. Daarom is onze Fast Track MBA Nederlandstalig; alle materialen zijn in het Nederlands beschikbaar en ook de docenten spreken Nederlands. Het merendeel van de colleges wordt online gegeven en alle bedrijfskundige stof is zowel online te lezen als te beluisteren. Zo kun jij tijdens de Fast Track MBA in Nederland studeren waar en wanneer jij wilt!

Unieke Fast Track MBA in Nederland

Dat onze Fast Track MBA Nederlandstalig is maakt ‘m al uniek, maar onze aanpak gaat verder dan dat. Bij klassieke MBA opleidingen ligt de focus vaak op het bestuderen van boeken, artikelen en cases. Op deze manier wordt er een theoretische basiskennis gelegd. Dat kan nuttig zijn wanneer je nog geen werkervaring hebt, maar als ervaren manager of professional heb je al basiskennis vanuit de praktijk. Daarom focussen wij tijdens onze Fast Track MBA in Nederland enkel op modellen die je daadwerkelijk in jouw dagelijkse praktijk kunt toepassen en die je helpen strategisch inzicht in organisaties te krijgen. Bij het oefenen en toepassen speelt de dagelijkse werkomgeving een belangrijke rol. Zo kun jij al vanaf dag één het verschil maken binnen jouw organisatie.

Meer weten over onze Fast Track MBA in Nederland?

Ontdek of onze Nederlandstalige Fast Track MBA bij jou past

Twijfel je nog of onze Fast Track MBA in Nederland bij jou past? We bieden verschillende opties om meer te weten te komen over de inhoud van onze opleiding, de sfeer op onze (digitale) campus en onze docenten. Zo kun je bijvoorbeeld één van onze gratis introductiecolleges volgen. De introductiecolleges worden gehouden in onze digitale collegezaal. Je hoort tijdens het college meer over de inhoud en het doel van onze Fast Track MBA, je ontmoet de belangrijkste studenten en je ervaart hoe studeren bij DNHS werkt.

Een andere mogelijkheid is het volgen van onze Pre MBA. Tijdens dit eProgramma leer je onder andere wanneer en waarom je een MBA zou kunnen doen, hoe interactief en individueel studeren werkt én de eerste bedrijfskundige inzichten. Ben je niet in de gelegenheid een gratis introductiecollege of de Pre MBA te volgen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze docenten.

Introductiecollege Fast Track MBA

Is de Fast Track MBA iets voor jou? Kom dan naar het vrijblijvende DNHS Fast Track Introductiecollege via onze digitale collegezaal. Op dit college proef je de DNHS sfeer, bespreken we de inhoud en opzet van de opleiding, jouw ontwikkelbehoefte, mogelijke vraagstukken in jouw organisatie en kun je je vragen over de opleiding stellen.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?