MBA in 1 jaar

Bij DNHS is het mogelijk De Fast Track MBA – de bedrijfskundige opleiding voor managers, leidinggevenden en staf-professionals op Master-niveau – in 1 jaar te halen! Je ontvangt na afronding van deze opleiding een DNHS-diploma dat in de markt gezien wordt als een diploma op master-niveau. Dit master-niveau is recent ook door de NVAO – de Nederlands Vlaamse Accreditatie Organisatie – vastgesteld. Totdat het gehele accreditatieproces doorlopen is geeft de Fast Track MBA geen recht op het voeren van de MBA-titel.

Voor veel managers en professionals is het een uitdaging een bedrijfskundige opleiding op master-niveau te combineren met hun drukke werk- en privéleven. Zij hebben geen tijd om elke week naar een collegezaal te gaan en 20 tot 25 uur per week te studeren. Bij DNHS begrijpen we dit. Om deze reden hebben we onze Fast Track MBA ontwikkeld, een bedrijfskundige opleiding op master-niveau die je in 1 jaar kunt halen met slechts 4 tot 6 uur studie per week! En je mag er zelfs twee jaar over doen als er plotseling andere prioriteiten tussenkomen. We bieden een inhoudelijke aanpak zonder onnodige ballast. En we begrijpen dat je een druk bestaan hebt dat niet altijd te plannen is – zowel qua werk als privé.

De Fast Track MBA in 1 jaar behalen met blended learning

Bij DNHS studeer je waar en wanneer je wilt door onze ‘blended learning’ aanpak. Dit houdt in dat klassikaal en online onderwijs met elkaar gecombineerd worden. Het merendeel van de colleges vindt online plaats en je kunt altijd gebruik maken van de digitale omgeving van DNHS. Hierdoor blijft jouw reistijd minimaal, studeer je wanneer het jou uitkomt en rond je de Fast Track MBA in 1 jaar af! Deze manier van studeren maakt dat jij een goede balans kunt vinden tussen werk, privé en studie. Blijkt het voor jou niet mogelijk de Fast Track MBA in 1 jaar af te ronden? Geen probleem, je kan er tot maximaal 2 jaar over doen. Het gaat erom dat de opleiding goed in jouw leven past en je deze ontspannen kunt volgen.

Ervaring als versneller van leren

Bij een klassieke MBA-opleiding wordt een groot deel van de studietijd besteed aan het bestuderen van boeken, artikelen en cases die ontwikkeld zijn voor de vakken die gegeven worden. Je moet alle stof goed in je opnemen, omdat je er een paper over moet schrijven of een examen moet maken. Als je nog geen werkervaring hebt kan het nuttig zijn deze basiskennis op te nemen, maar ervaren managers en professionals hebben al basiskennis vanuit de praktijk. In de Fast Track MBA gebruiken we deze opgedane ervaring als versneller van het leren. Dat scheelt een hoop tijd, waardoor jij je tot master-niveau kunt ontwikkelen in 1 jaar. Tijdens de Fast Track MBA-opleiding verdiep jij je enkel in modellen die je daadwerkelijk in jouw praktijk gaat toepassen. Dit zorgt er niet alleen voor dat je de studie-uren laag kunt houden, maar ook dat je al vanaf dag 1 verschil kunt gaan maken binnen jouw organisatie.

Bedrijfskunde op master-niveau in 1 jaar voor managers en professionals

Onze Fast Track MBA is speciaal ontwikkeld voor middelmanagers, senior professionals en mkb-ondernemers die zo effectief mogelijk willen leren. De focus ligt op actuele ontwikkelingen en de dagelijkse werkomgeving wordt gebruikt voor oefening en toepassing. Het gaat om jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en toekomstige rol. Opgedane kennis pas je direct toe in de organisatie om zo maximaal rendement te behalen. Zo bereiken we snel resultaat en houden we jouw investering laag, zowel in tijd als geld.

Wil je meer weten over wat de mogelijkheden zijn en hoe je onze Fast Track MBA in 1 jaar af kunt ronden? Neem gerust contact met ons op of schrijf je in voor een gratis introductiecollege.

Wil je meer informatie over onze opleidingen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?