Kennisbank

"Kennis wordt meer als je deelt...
daarom delen we onze kennis graag met jou!"

Als Business School zitten we bovenop de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. We lezen over de nieuwste managementinzichten, we werken met de bewezen modellen en technieken en we spreken met organisaties/consultant/denkers in het vak… En die kennis delen we met onze studenten en organisaties waarmee wij werken! 

Op deze pagina geven we je graag een voorproefje hoe eenvoudig toegepaste bedrijfskunde kan zijn en verrassen we je graag met nieuwe en vertrouwde inzichten die je direct kunnen helpen. Ook kun je zo ervaren hoe studeren bij DNHS Business School werkt – in gewoon Nederlands, zonder gedoe of moeilijk doen.

In onze algemeen toegankelijke kennisbank vind je het volgende:

 • De link naar onze digitale DNHS Campus
  Hier vind je meer informatie, meer discussies, meer modellen en technieken, meer podcasts, etc. Je kunt een gratis profiel aanmaken en toegang krijgen tot deze rijke bron aan managementinformatie. Klik hier voor de gratis campus.
 • eBooks
  Vanuit DNHS Business School worden regelmatig nieuwe trends, ontwikkelingen, inzichten en hulpmiddelen beschreven die we samen met Globia Publishers uitbrengen als eBook. Deze eBooks geven je snel en eenvoudig inzicht waarmee je vandaag nog je voordeel kunt doen. Ook bespreken we bedrijfskundige boeken voor je: we vatten de belangrijkste inzichten samen en helpen je die bruikbaar te maken voor je eigen werk. Klik hier voor het aanbod e-books.
 • Podcasts
  Als manager, professional en ondernemer anno nu heb je een druk bestaan. Je hebt daarom niet altijd de tijd te lezen. Maar gelukkig brengt DNHS Business School elke week podcasts over een actueel onderwerp uit – onze ‘Let’s talk Business’. En eenvoudige manier om bijvoorbeeld onderweg of tijdens het sporten of bij het tuinieren bij gepraat te worden over wat in het nieuws is.
 • Blogs
  Onze docenten en alumni schrijven regelmatig blogs over actuele en bedrijfskundige onderwerpen en vraagstukken. Deze blogs vind je hier – en je lees er over in de DNHS nieuwsbrief.
 • Bedrijfskundige bibliotheek
  De bedrijfskunde biedt handige modellen en technieken om vraagstukken, uitdagingen en situaties in organisaties te duiden en tot betere beslissingen en analyses te komen. In onze kennisbank vind je een selectie van de totale collectie aan modellen, technieken, termen, achtergronden etc die je op de DNHS Campus in de bibliotheek kunt vinden. Klik hier voor onze bedrijfskundige bibliotheek. 
0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?