Is de Fast Track MBA iets voor jou? Kom dan naar het vrijblijvende DNHS Fast Track Introductiecollege. Op dit college proef je de DNHS sfeer, bespreken we de inhoud en opzet van de opleiding, jouw ontwikkelbehoefte, mogelijke vraagstukken in jouw organisatie voor de analyse en kun je je vragen over de opleiding stellen. We vertellen je ook vast de eerste bedrijfskundige methodiek, zodat je eigenlijk je eerste les al hebt gehad.

Tijdens dit college hoor je niet alleen meer over het doel en de inhoud van de Fast Track MBA, je maakt ook kennis met andere deelnemers, proeft en ervaart hoe studeren bij DNHS werkt en ontmoet de belangrijkste docenten en medewerkers van DNHS.

Ben je niet in de gelegenheid om ons college te bezoeken dan nodigen we je graag uit voor een 1:1 afspraak op onze DNHS Business School. Neem dan contact op met ons: tel. 0610810529 of email info@dnhs.nl.

Op het programma staan de volgende onderwerpen:

  • Introductie DNHS en de mensen erachter
  • De DNHS manier van werken: ‘toegepaste bedrijfskunde’
  • MVPDS en perspectieven van kijken
  • De drie soorten meester-werken
  • Opzet en uniekheid van de DNHS Fast Track MBA

Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

De introductiecolleges worden gehouden op de DNHS locatie in Den Haag. Er is ruime (gratis) parkeergelegenheid aanwezig. Schrijf je nu meteen in en verzeker jezelf van een plaatsje bij dit introductiecollege (en vol=vol)

Inschrijven voor het Introductiecollege

Wil jij je verder ontwikkelen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt blogs en tips
die je gelijk toe kunt passen!
Ja, schrijf me in!