Een volwaardig MBA programma met de primaire focus op het ontwikkelen van Bedrijfskundig kijken, een helicopter view vanuit het strategisch niveau. Direct, praktisch en gericht op toepassing in je eigen werk.

Of je nu zelf de ambitie hebt om in de boardroom te zitten, of je ambitie is als professional en manager invloed uit te oefenen en volwaardig gesprekspartner van de boardroom te zijn… bedrijfskundig kijken, denken en communiceren is in beide gevallen een noodzakelijke randvoorwaarde. De Fast Track MBA leert je dit.

Leren in je eigen organisatie en in je eigen tijd

Een andere, duidelijk eigenzinnige aanpak van DNHS: leren in je eigen tijd en in je eigen organisatie. Je krijgt alle lessen online zodat je college kunt volgen wanneer het jou uitkomt, omdat het combineren van werk-privé-studie een managementvraagstuk op zich is. Elke drie weken krijg je een nieuwe module met daarin:

 • De studiekern over een bedrijfskundig vakgebied, benaderd vanuit de integrale bedrijfskunde manier van kijken, in maximaal 15 A4-tjes;
 • Verdiepingsartikelen die gericht informatie geven die voor jou belangrijk kan zijn;
 • Audio bestanden waardoor je de studiekern ook kunt beluisteren bijvoorbeeld tijdens je dagelijkse woon-werk verkeer, of tijdens het sporten;
 • Video’s met uitleg en instructies.
 • Je zou kunnen zeggen dat de docenten beschikbaar zijn op het moment dat jij tijd voor ze hebt!
 • Daarnaast dagen we je uit het geleerde direct toe te passen in je eigen organisatie. Les voor les maak je zo een bedrijfskundige scan van je eigen werk, van de organisatie waarvoor je je als professional inzet. Deze inzichten breng je samen in een bedrijfskundige of strategische analyse, waardoor er een win-win-win situatie ontstaat.

Opleidingsinformatie

Prijs: €7.500,- (btw vrijgesteld, incl alle materialen)
Startdata: op elke gewenst moment
Take-away:

 • Een Bedrijfskundig Oog
 • Een strategische plan voor je eigen organisatie
 • Een MBA titel

Indicatie tijdsinvestering: 4-6 uur per week
Diploma / titel:  ja, MBA

Deelnemers over de Fast Track MBA

Na afronding van de Fast Track MBA

 • Heb je geleerd situaties en vraagstukken in de organisatie in een bredere context te zetten en daarmee met nieuwe benaderingen en betere oplossingen te komen;
 • Ga je de vraag-achter-de-vraag sneller en eenvoudiger zien;
 • Kun je gericht doorvragen;
 • Zullen jouw voorstellen en oplossingen meer impact hebben;
 • Ben je een waardevolle gesprekspartner voor zowel collega’s als hoger management;
 • Heb je een goed beeld van strategische vraagstukken en implicaties.

Diploma en titel

Na afronding van de Fast Track MBA krijg je een diploma en mag je de titel MBA voeren. Deze titel is een algemeen geaccepteerd bewijs van jouw kennis en vaardigheid in de bedrijfskunde.

We borgen dit niveau door je tijdens de opleiding te volgen en door de proeve van bekwaamheid die je aflegt. De Bedrijfskundig Meesters die bij deze toetsing betrokken zijn hebben hun sporen verdiend zowel in de praktijk van bedrijfskundig denken en kijken, met het strategisch kijken en werken met organisaties, als met het toetsen van MBA-kandidaten.

Aanmelden

Is de Fast Track MBA iets voor jou? Kom dan naar het vrijblijvende DNHS Fast Track Introductiecollege. Op dit college proef je de DNHS sfeer, bespreken we de inhoud en opzet van de opleiding, jouw ontwikkelbehoefte, mogelijke vraagstukken in jouw organisatie voor de analyse en kun je je vragen over de opleiding stellen. We vertellen je ook vast de eerste bedrijfskundige methodiek, zodat je eigenlijk je eerste les al hebt gehad.

Post en bezoekadres van DNHS

Zijdelaan 1
2594 BV Den Haag

Telefoon

06-20712815

EMAIL

heb je vragen over de geplande data, aanmelding, locaties etc kun je stellen via: andrea@dnhs.nl
Inhoudelijke vragen kun je stellen via: marischka.setz@dnhs.nl

Start typing and press Enter to search