Je bent succesvol in je vak. Maar soms… mis je net de kennis die je helpt om de organisatie echt te begrijpen. Of de taal en de methoden om volwaardig gesprekspartner te zijn voor het hogere management. Of het inzicht om boven het gedoe van vandaag uit te stijgen en te zien wat de organisatie echt nodig heeft…

Of je nu zelf de ambitie hebt om in de boardroom te zitten, of je ambitie is als professional en manager invloed uit te oefenen en volwaardig gesprekspartner van de boardroom te zijn… bedrijfskundig kijken, denken en communiceren is een noodzakelijke randvoorwaarde. De Fast Track MBA leert je dit.

Leren in je eigen tijd

De Fast Track MBA heeft een uniek blended leer-opzet: wat online kan hebben we online gebracht met tekst, video, audio, oefeningen, samen werken aan cases en actuele voorbeelden. Waar je meer baat hebt bij het samen in interactie aan het werk te zijn, studeren we op de unieke DNHS Business School locatie.

Studeren in je eigen organisatie

Leren in de praktijk staat bij de Fast Track MBA centraal. En welke praktijk is daar nu beter geschikt voor dan je eigen werk en je eigen organisatie. Je past alles wat je leert dan ook meteen toe in je eigen organisatie. Je MeesterWerk is dan ook een bedrijfskundige strategische analyse van je eigen werk.

Een MBA in gemiddeld 4 tot 6 uur per week – een jaar lang!

Het Leerproces van de Fast Track MBA omvat o.a.:

 • 17 modules met lesstof – je krijgt elke 3 weken een nieuwe module
 • De studiekern van de module is maximaal 15 A4tjes uitgeschreven materiaal
 • Verdiepingsartikelen, toelichtingen en actuele voorbeelden uit de media helpen je de studiekern maximaal zelf te bestuderen
 • 4 specialisaties waar je die diepte informatie kunt vinden die jij nodig hebt
 • Daar waar kan hebben we video’s om de stof uit te leggen
 • De stof is ook als audio beschikbaar – handig voor onderweg
 • De oefeningen helpen je de behandelde stof meteen naar je eigen werk en je eigen organisatie te vertalen
 • Je MeesterWerk – een bedrijfskundige strategische analyse – schrijf je ook voor je eigen organisatie
 • Op de DNHS Campus kun je altijd vragen stellen aan de docenten en de bedrijfskundige dialoog over actuele voorbeelden aangaan met mede-studenten (en docenten)

Zo merken onze studenten dat ze met gemiddeld 4 tot 6 uur studie per week hun MBA in een jaar kunnen doen (je mag er maximaal twee jaar over doen). Na de eerste drie maanden merken ze zelf – en de mensen waarmee ze werken – al een verschil in taal, invloed en inzicht in hun dagelijkse werk.

Daarin zit de kracht van de DNHS aanpak!!

Geïnteresseerd? Kijk hier voor de mogelijkheden!

De fiscus betaalt nog mee!

In 2019 betaalt de fiscus nog mee als je de Fast Track MBA voor eigen rekening neemt. Zo wordt het wel heel aantrekkelijk om te investeren in je eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling. Lees hier meer over de mogelijkheden van studieaftrek.

Opleidingsinformatie

Prijs: €12.500,- (btw vrijgesteld, incl alle materialen)
Startdata: op elke gewenst moment
Take-away:

 • Een Bedrijfskundig Oog
 • Een strategische plan voor je eigen organisatie
 • Bedrijfskundige kennis, ervaring en vaardigheden op MBA niveau
 • Specialisatie, naar behoefte

Indicatie tijdsinvestering: 4-6 uur per week

Meld je aan voor het introductiecollege om te ervaren hoe studeren bij DNHS is!!

Deelnemers over de Fast Track MBA

Na afronding van de Fast Track MBA

 • Heb je geleerd situaties en vraagstukken in de organisatie in een bredere context te zetten en daarmee met nieuwe benaderingen en betere oplossingen te komen;
 • Ga je de vraag-achter-de-vraag sneller en eenvoudiger zien;
 • Kun je gericht doorvragen;
 • Zullen jouw voorstellen en oplossingen meer impact hebben;
 • Ben je een waardevolle gesprekspartner voor zowel collega’s als hoger management;
 • Heb je een goed beeld van strategische vraagstukken en implicaties.

Diploma en titel

Na afronding van de Fast Track MBA krijg je een diploma en mag je de titel MBA voeren. Deze titel is een algemeen geaccepteerd bewijs van jouw kennis en vaardigheid in de bedrijfskunde.

We borgen dit niveau door je tijdens de opleiding te volgen en door de proeve van bekwaamheid die je aflegt. De Bedrijfskundig Meesters die bij deze toetsing betrokken zijn hebben hun sporen verdiend zowel in de praktijk van bedrijfskundig denken en kijken, met het strategisch kijken en werken met organisaties, als met het toetsen van MBA-kandidaten.

Aanmelden

Is de Fast Track MBA iets voor jou? Kom dan naar het vrijblijvende DNHS Fast Track Introductiecollege. Op dit college proef je de DNHS sfeer, bespreken we de inhoud en opzet van de opleiding, jouw ontwikkelbehoefte, mogelijke vraagstukken in jouw organisatie voor de analyse en kun je je vragen over de opleiding stellen. We vertellen je ook vast de eerste bedrijfskundige methodiek, zodat je eigenlijk je eerste les al hebt gehad.

Post en bezoekadres van DNHS

Zijdelaan 1
2594 BV Den Haag

Telefoon

06-20712815

EMAIL

heb je vragen over de geplande data, aanmelding, locaties etc kun je stellen via: andrea@dnhs.nl
Inhoudelijke vragen kun je stellen via: marischka.setz@dnhs.nl

Start typing and press Enter to search