• Misschien ben je op zoek naar inspiratie, zonder meteen een opleiding of training te doen
  • Misschien wil je kennismaken met DNHS Business School en onze blended manier van werken
  • Misschien ben je nieuwsgierig wat bedrijfskunde is en wil je checken of het iets voor jou is
  • Misschien ben je met een DNHS opleiding bezig, maar wil je op bepaalde vlakken verbreding of herhaling

Dan is de DNHS Lunchbreak precies voor jou!

  • Waar: onze digitale omgeving (je belt in via jouw eigen computer)
  • Start: 12.30u
  • Duur: 15 min tot maximaal 30 min (6 tot 10 sheets per Lunchbreak)
  • Kosten: maximaal een half uur van jouw tijd

Een lunchbreak is een korte digitale MasterClass waarin we met 6 tot 10 sheets in 15 tot maximaal 30 min, je bijpraten, inzichten geven of uitleg geven over een belangrijk bedrijfskundig hulpmiddel of een bedrijfskundige manier van werken. Zo kun je tijdens jouw lunchpauze werken aan jouw ontwikkeling en geïnspireerd worden.

Voor een Lunchbreak moet je je aanmelden – omdat we gebruik maken van onze digitale MasterClass technologie (Webinar Ninja). Je kunt tijdens de Lunchbreak vragen stellen, maar je kunt je ook gewoon laten inspireren. En… elke Lunchbreak kent zo zijn eigen verrassingen waarmee je jouw effectiviteit nog meer kunt vergroten.

We hebben de volgende Lunchbreaks in de planning staan:

Doelen halen!

Iedereen heeft met doelen te maken, of je nu aan privé doelen werkt of aan zakelijke doelen. Maar het behalen van doelen is complexer dan de doelen stellen. Met deze drie bedrijfskundige richtlijnen wordt het behalen van doelen aanzienlijk realistischer!
Deze lunchbreak houden we op 16 januari 2020  -ja ik meld me aan-

Drie redenen waarom jouw werk gaat veranderen

De wereld om ons heen lijkt in een stroomversnelling – niet alleen qua technologie, maar op vele fronten. Die veranderingen hebben effect op de organisatie. In deze Lunchbreak kijken we naar wat de gevolgen zijn voor jouw werk. En die gaan verder dan jij denkt! Na deze Lunchbreak weet je welke kant de ontwikkeling op gaat en ben jij voorbereidt!
Deze Lunchbreak houden we op 5 februari 2020 -ja ik meld me aan-

Oplossingsgericht en waarderend werken

Binnen DNHS Business School werken we vanuit een waarderende benadering. Dat is een krachtige benadering die maakt dat je meer energie krijgt van alles wat je doet en je sneller effect gaat bereiken. De methode van oplossingsgericht en waarderend werken kun je op veel vlakken gebruiken, privé en in je werk. In deze Lunchbreak leggen we de principes uit, zodat je er zelf mee aan het werk kunt.
Deze Lunchbreak houden we op 3 maart 2020 -ja ik meld me aan-

Drie perspectieven van kijken

Een belangrijk hulpmiddel om bedrijfskundig te kunnen kijken naar vragen, situaties en organisaties zijn de drie perspectieven van bedrijfskundig kijken. In deze Lunchbreak leggen we deze perspectieven uit en nemen we je mee in wat je vanuit deze perspectieven kunt zien. Een eye-opener die je kijk op werk meteen zal veranderen.
Deze Lunchbreak houden we op 18 maart -ja ik meld me aan-

Het belang van onderstroom

Elke organisatie kent een bovenstroom en een onderstroom. De bovenstroom gaat over zaken die we kunnen meten en waar we over rapporteren. In de onderstroom gaat het over waarom de organisatie functioneert als zij functioneert. In deze Lunchbreak staan we stil bij waarom kennis hebben van de onderstroom zo belangrijk is.
Deze Lunchbreak houden we op 3 april 2020 -ja ik meld me aan-

Strategie: vier kernbegrippen

In deze Lunchbreak kijken we naar de vier kernbegrippen die te maken hebben met de strategie van de organisatie. Zonder deze vier kernbegrippen is een strategie niet effectief. Na deze Lunchbreak ken jij de vier kernbegrippen, weet je waarom ze belangrijk zijn en kun jij bepalen of deze vier zaken in jouw organisatie besproken en bepaald zijn.
Deze Lunchbreak houden we op 15 april 2020 -ja ik meld me aan-

Het effect van veranderingen in de markt

De wereld om ons heen verandert continu, en het lijkt wel in een steeds hoger tempo te gaan. Nieuwe technologieen, nieuwe politieke stromen en denkwijzen, globalisatie en nationalistische sentimenten, de manier waarop we samenleven en met elkaar omgaan… Al deze zaken hebben effect op de organisatie. In deze Lunchbreak kijken we waarom het effect heeft.
Deze Lunchbreak houden we op 11 mei 2020 -ja ik meld me aan-

De eindsprint voor de vakantie (werkplan en prioriteiten)

Over een (krappe) maand begint de zomervakantie – de eerste helft van het jaar zit er weer op. Maar, ben je ook echt klaar om op vakantie te gaan in je werk? Ben je ook in het behalen van je doelstellingen ver genoeg op weg om zeker te stellen dat je je doelen dit jaar ook gaat halen? In deze Lunchbreak kijken we wat jouw werkplan en prioriteiten zouden moeten zijn richting de vakantie.
Deze Lunchbreak houden we op 19 juni 2020 -ja ik meld me aan-

Het maximale uit de vakantie halen

En dan is het zo ver: het is zomervakantie! Even helemaal niets… Of is het beter in de vakantie toch wel iets te doen? In deze Lunchbreak kijken we hoe jij als manager en/of professional het maximale uit de vakantie kunt halen: om uit te rusten en tijd te spenderen aan familie en vrienden, om na de vakantie weer voorbereid aan het werk te gaan en om voor jezelf de batterij weer op te laden.
Deze Lunchbreak houden we op 1 juli 2020 -ja ik meld me aan-

Wil jij je verder ontwikkelen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt blogs en tips
die je gelijk toe kunt passen!
Ja, schrijf me in!