Deeltijd MBA

Met de Fast Track MBA studeer je waar en wanneer jij dat wilt

Een opleiding op MBA-niveau volgen? Maar dan wel in combinatie met je werk? Dat kan bij DNHS Business School met een deeltijd MBA, maar dan net iets anders…. Onze Fast Track MBA kun je namelijk prima in deeltijd volgen. Onze aanpak onderscheidt zich van de traditionele opleidingen, omdat we tijdens dit deeltijdtraject gebruik maken van jouw werkveld en ervaringen. Je past de theorie direct in de praktijk toe. En dat werkt beter.

Pluspunten

DNHS filosofie – gerichte aanpak

Met onze deeltijd MBA besteed je gemiddeld zo’n 4 tot 6 uur per week aan je studie. Dit is goed te combineren met je werk. Deze uren gebruik je om:

  • College’s te volgen;
  • Lesmateriaal te bestuderen;
  • Een strategische analyse te maken van je eigen werk;
  • Je eigen strategische advies te schrijven.

Als je daarnaast ook gebruik maakt van de extra e-Begeleiding aan de hand van dagelijks een extra coaching, dan bedraagt de totale studielast 6 tot 8 uur per week. Voordeel is dat je de leerstof sneller verwerkt én dat de analyse en het schrijven van het MeesterWerk aan het einde van de studie minder tijd in beslag neemt.

Unieke aanpak vanuit integraal perspectief

Bij DNHS hanteren we een uniek systeem, waarbij we een integrale aanpak hanteren. Met verschillende methodes en technieken leren we je de samenhang en de effectiviteit van bedrijfskundige processen bij jouw eigen organisatie goed te begrijpen. Door deze integrale benadering besparen we je onnodige ballast en word jij al heel vroeg in de opleiding een volwaardig gesprekspartner binnen je organisatie.

Jouw ervaring als versneller van het leerproces

Onze kijk op studeren naast je werk? Die verschilt van die van het gros van de opleiders. Zeker als het gaat om een bedrijfskundige studie én je al de nodige werkervaring hebt. Je weet dan dat enkel gemotiveerd zijn en goed zijn in je vak niet altijd voldoende is om doelen te behalen.

Tijdens de opleiding kun je de kwartjes bijna horen vallen als je gaat begrijpen waarom sommige zaken lukken, terwijl andere zaken misgaan. Tegelijkertijd voorzien we je van handvaten. We leren je hoe je, direct in je dagelijkse werk, dingen anders kunt aanpakken om de kans op succes te vergroten.

Fast Track MBA

Deze manier van opleiden zorgt ook voor een enorme versnelling in je leerproces en daarom noemen we deze bedrijfskundige opleiding ook wel Fast Track MBA. Je beschikt immers al over die werkervaring en kunt meteen met deze nieuwe inzichten aan de slag. Al binnen 3 maanden na de start van je deeltijd MBA kun je verschil maken in je dagelijks werk en de impact die je hebt wezenlijk vergroten. Onze Fast Track MBA rond je, afhankelijk van je eigen tempo, binnen 1 jaar af met een uitloop naar maximaal 2 jaar.

Voor wie?

Ben je werkzaam als (Middle)manager, senior professional of mkb-ondernemer? Dan is de deeltijd MBA van DNHS geschikt voor jou. We vragen minimaal hbo werk- en denkniveau (diploma’s op dit niveau zijn geen vereiste) en minimaal 5 jaren werkervaring. Met onze opleiding ontwikkel jij je verder op bedrijfskundig vlak. Je kunt strategie ontwikkelen gericht op het bestaansrecht van de organisatie, de werkelijke en achterliggende oorzaken van problemen en uitdagingen benoemen en komen met echte oplossingen. Je leert effectiviteit boven efficiency te stellen, en tegelijkertijd de efficiency te vergroten.

 

Ervaren docenten en toegang tot online campus

Als je jouw opleiding op MBA-niveau bij DNHS volgt, dan ben je zeker van begeleiding door ervaren en inspirerende docenten. Zij coachen jou gedurende het hele traject; via (klassikale) bijeenkomsten, en via het e-Begeleidingsprogramma. En natuurlijk ook via de modules van de Fast Track MBA. Daarnaast heb je toegang tot de digitale DNHS Campus. Dat is jouw online leer-, ontwikkel- en communicatieplatform.

Studeren wanneer het jou uitkomt

Tijd is schaars. Daar houden wij rekening mee. We hebben reistijd en de tijd die je in een collegezaal naar een voordracht zit te luisteren teruggebracht naar nul. Waar we wel vol op inzetten, is samen aan de slag gaan met oefeningen en ervaringen uit de praktijk. Je gaat samen met andere studenten en natuurlijk onder begeleiding van docenten aan het werk met bedrijfskundige methoden en technieken die direct toepasbaar zijn.

We bieden in de opleiding lesstof aan die past bij verschillende leersystemen. Je kunt dus zelf kiezen welke manier van studeren het beste past op een bepaald moment; lezen, audio luisteren, video’s bekijken, oefeningen of de actualiteiten bespreken. Je kunt zeggen dat onze opleiding zich maximaal aanpast aan wat voor jou op dat moment het meest handig is.

Investering deeltijd MBA

De investering voor onze Fast Track MBA bedraagt €12.500,- (vrijgesteld van BTW). Je hebt dan toegang tot een zeer uitgebreid opleidingspakket.

Meer weten over onze unieke deeltijd MBA? DNHS Business School vertelt je er graag alles over.

Ontdek alles over onze Fast Track MBA

Lees alles over onze Fast Track MBA. Laat je gegevens achter en ontvang onze brochure direct in je mailbox.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?