Deze week is het weer Nationale Boekenweek! Tijd voor de inmiddels vaste DNHS Boekenweekactie!!

DNHS staat voor toegepaste bedrijfskunde. En daar hoort ook bij – in onze visie – het delen van kennis, bedrijfskundige inzichten, en snelle manieren om je effectiviteit te vergroten. En wij willen deze krachtige manier van kijken en werken deze week met jou en andere professionals en managers delen.

Tijdens de landelijke Boekenweek organiseert DNHS haar eigen Boekenweek. En in deze DNHS Boekenweek geven we volop managementboeken weg!!!

We hebben een mooie selectie gemaakt van onze vaste klassiekers, de best gelezen managementboeken van vorig jaar en hebben een speciale selectie van nieuwe managementboeken die speciaal voor deze week uitkomen.

Boeken waar je normaal voor moet betalen: je voordeel kan oplopen tot €50,-!

vriendenwerfactie-2017

Nieuwsgierig? Kijk hier naar een overzicht en korte beschrijving van de DNHS managementboeken waar je er 5! uit kunt kiezen.

Hoe kun jij deze boeken krijgen?

Heel eenvoudig. Jij geeft aan welke 5 vrienden, collega’s of kennissen jij het gunt om GRATIS 5 van deze unieke lijst DNHS managementboeken te downloaden. Wij zorgen er dan voor dat ze een mail krijgen en hun keuze van 5 boeken kunnen maken en deze boeken dan ook meteen krijgen. Je kunt jouw persoonlijke boodschap voor je vrienden meesturen.

En natuurlijk kun jij dan ook 5 DNHS managementboeken uit de lijst uitzoeken en GRATIS downloaden. Tenslotte geven we ook jou graag het voordeel van meer kennis, inzichten en tools om met toegepaste bedrijfskunde te werken.

  • Jouw gegevens

  • Meld je vrienden aan

    Geef hieronder de namen en e-mailadressen van 5 vrienden op.
  • Persoonlijke toelichting

    Schrijf hieronder nog een persoonlijke boodschap waarmee je je vrienden uitnodigt. Een aanhef en afsluiting worden automatisch al toegevoegd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij je verder ontwikkelen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt blogs en tips
die je gelijk toe kunt passen!
Ja, schrijf me in!