De boekenweekactie 2018 is afgelopen. Meld je aan voor onze email updates om op de hoogte te blijven van de volgende actie.

Doe mee en ontvang gratis eBooks!

Het is zover! Voor het 3e jaar op een rij geven we met de DNHS Boekenweekactie 2018 van 10 t/m 18 maart gratis management eBooks weg voor jou en je vrienden, collega’s of kennissen.

DNHS biedt toegankelijke bedrijfskundige en leiderschapsopleidingen en beschikt over een grote community voor professionals, managers en ondernemers. Met deze management community kan er via de online DNHS Campus kennis worden opgedaan, kun je ervaringen van andere managers en professionals lezen en staan discussies over bijvoorbeeld berichten uit het nieuws centraal. Een groot deel van online DNHS Campus is voor iedereen open en bereikbaar.

Deze Boekenweek geven we een selectie van 15 eBooks gratis weg, kies nu uit:

  • de best gelezen DNHS management eBooks,
  • Boekbesprekingen van management klassiekers
  • en een vijftal geheel nieuwe titels

Geef zelf aan welke 1, 3 of 5 vrienden, collega’s of kennissen een gratis DNHS management eBook mag kiezen en ontvang zelf ook een gratis DNHS management eBook! Het aantal DNHS management eBooks die je ontvang staat gelijk aan het aantal vrienden, collega’s of kennissen die je opgeeft!

Start typing and press Enter to search

Wil jij je verder ontwikkelen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt blogs en tips
die je gelijk toe kunt passen!
Ja, schrijf me in!