Werk in Uitvoering…

De Boekenweek is weer voorbij… we hebben tientallen DNHS management eBooks weggegeven en weer heel wat managers en professionals voorzien van nieuwe inzichten, modellen en bedrijfskundige methoden. In het verlengde van de Boekenweek hebben ook weer een nieuwe ‘stroom’ managers en professionals zich aangemeld bij de DNHS Campus – de online plek waar managers en professionals die geïnteresseerd zijn in zichzelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelingen (virtueel) kunnen treffen om bedrijfskundige tips en tricks en actueel nieuws uit de media bedrijfskundig te doorgronden.

En dat is mooi – want hoe lang kun jij het je nog permitteren om niet te ontwikkelen?

Ja, natuurlijk hou je je eigen vakgebied bij. Dat is wel het minste. Maar hoe lang kun je je nog veroorloven om niet over de grenzen van jouw vakgebied en functie heen te kijken en zicht te krijgen op het geheel van de organisatie?

Het wordt steeds belangrijker dat je zicht ontwikkelt op waar de organisatie staat, waarom bepaalde zaken heel goed lopen en andere juiste helemaal niet, en dat je zicht krijgt op wat belangrijk – misschien zelfs essentieel – is voor het voortbestaan van de organisatie in een veranderende markt. Dit zicht zorgt er voor dat je stopt met tijd en energie steken in zaken die niet belangrijk zijn voor de organisatie als geheel – los van hoe belangrijk jij het vanuit jouw vak en functie vindt. En meteen ook dat je juist tijd en energie gaat steken in die dingen die voor de organisatie wel van belang zijn…

Zelfs als er ‘schuivende panelen’ zijn omdat er continu zaken veranderen en ontwikkelen in de omgeving: technologische ontwikkelingen, berichten over wel of niet goede handels en economische vooruitzichten, concurrenten die nieuwe producten, diensten en acties introduceren en klanten die steeds net iets anders willen. Met als die veranderingen moet de organisatie zich een weg vinden om bestaansrecht te hebben en houden. En daar moet jij als manager en professional weer je weg mee vinden.

Daar gaat het bij DNHS Business School over!
En daar gaat het dus ook op de DNHS Campus over!!

Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat de organisatie – met alle activiteiten en prioriteiten die daar spelen – een doorgaand ‘werk in uitvoering’ is. En daarmee jouw werk en jijzelf ook…

Dan is het mooi dat je – naast al je al bekende sociale media – ook de DNHS Campus hebt om jezelf te ontwikkelen en scherpen. Gewoon als managers en professionals onder elkaar.

Het werkt zo:

  • Je schrijft je eenmalig, kosteloos in op de DNHS Campus als deelnemer;
  • Je kunt vanaf dat moment bij een groot aantal van de fora en discussies;
  • Wij plaatsen bijna dagelijks berichten over organisaties die in het nieuws zijn en vragen je gericht na te denken over bepaalde bedrijfskundige invalshoeken;
  • Je reageert vanuit jouw ervaring, kennis en expertise – net zoals andere managers en professionals dat doen (waaronder ook de studenten van DNHS Business School – allemaal managers en professionals die hun praktijk ervaring verrijken en verder professionaliseren met een MBA opleiding);
  • Wij monitoren en modereren de discussie, stellen vervolgvragen en leggen dingen uit die niet duidelijk zijn;
  • En zo ontwikkel je je stap-voor-stap in het bedrijfskundig kijken naar en denken over organisaties, situaties en vraagstukken.

Je kunt natuurlijk ook zelf berichten inbrengen – uit de media of waar jij in jouw werk mee zit. Je krijgt dan vanuit verschillende ervaringsdeskundigen input, vragen en tips.

Lijkt je dat nou niet mooi? Je eigen ontwikkeling benaderen als ‘werk in uitvoering’? Op het moment en precies zoveel als jij wilt of nodig hebt. Dat is nou toegepaste bedrijfskunde volgens DNHS!

Dus: schrijf je nu meteen in op de DNHS Campus en sluit je aan bij het groeiende netwerk van Nederlandse managers en professionals die bewust bezig zijn met zichzelf te ontwikkelen en hun invloed in de organisatie te vergroten. Doe vandaag nog mee en geef meteen sturing aan het werk in uitvoering van jouw proces en dat van de organisatie.

Ik zie je snel op de DNHS Campus!

Krachtige groet,
Marischka

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
Deel dit artikel:
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?