Upgrade per 1 november 2017

In het vierde kwartaal krijgt de DNHS Fast Track MBA een grondige upgrade. We zijn nu twee en een half jaar live met de Fast Track MBA, en hebben de ervaring van onze alumni en op dit moment zo’n 150 actieve studenten samengebracht in een grondige up grade van het MBA-programma.

 • Betere technische ondersteuning –  we zijn in het voorjaar naar een nieuwe digitale Campus verhuisd. Met deze nieuwe Campus hebben we de MBA beter in kunnen delen en hebben we weer nieuwe mogelijkheden om jou lesstof aan te kunnen bieden. En dat doen we dan ook.
 • Betere organisatorische ondersteuning – met het groeien van het aantal studenten is ook de organisatie van DNHS verder gegroeid. Maar wel met behoud van onze persoonlijke aanpak. Dat betekent dat we met een kleine, dedicated staff jouw studie begeleiden. Jij kent als student de mensen die de MBA verzorgen (zowel in de ondersteuning als de docenten) net zoals wij jou kennen. Dat is de manier waarop we studeren graag persoonlijk maken!
 • Uitbreiding van de lesvormen – we hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om alle leersystemen van onze studenten aan te kunnen spreken. De Fast Track MBA biedt je dus een combinatie van: tekst, audio (ingesproken lessen, handig voor onderweg), beeld (video), plaatjes en schema’s, voorbeelden, bijeenkomsten, discussies, oefeningen, testen, samen met andere studenten de stof bediscussiëren en toepassen, enz., enz.

  Door aanpassing van de vormgeving van de modules in de Fast Track MBA hebben we bovendien de toegankelijkheid van de stof verbeterd. Ook de bedrijfskundige bibliotheek die we je als student via de DNHS Campus aanbieden is uitgebreid – alles wat je als bedrijfskundige op Masterniveau nodig hebt, kun je hier vinden.

 • Meer digitale lessen – niet alleen hebben we meer inhoudelijke stof opgenomen (we hebben nu – bij bijna alle modules – nieuwe MasterClasses op de video gezet) maar we gaan dit najaar ook starten met digitale Thema Hot Seats. Je kunt dit vergelijken met online colleges, waar we een bedrijfskundig interessant thema uitwerken. Je kunt als student deze digitale Thema Hot Seats altijd bijwonen en meedoen.

  Op deze manier kun je nog gemakkelijker alle lesstof zelfstandig doornemen.

 • Meer aandacht voor leiderschapsontwikkeling – in het Fast Track MBA programma is nog veel meer expliciete aandacht voor leiderschapsontwikkeling, zowel persoonlijk leiderschapsontwikkeling als de vaardigheden die bij professioneel leiderschap horen.
 • Nieuwe eProgramma’s – bedrijfskundig kijken is meer dan technieken leren, het gaat om het ontwikkelen van een manier van kijken naar organisaties, situaties en vraagstukken die breder is. Je gaat meer dingen zien, kunt meer ontwikkelingen interpreteren. Daar hoort ook kennis bij waar je misschien niet meteen in je werk mee te maken krijgt. Daarom introduceren we voor onze MBA-studenten dit najaar een aantal specifieke eProgramma’s zoals:
  • Economie voor bedrijfskundigen
  • Internationaal Management
 • Aanvullende programma’s voor wie dat wil of nodig heeft. Zo starten we dit najaar nog met intensieve analyse-begeleiding voor studenten die hun MeesterWerk af willen ronden, maar daar wat hulp bij kunnen gebruiken. En we starten in het voorjaar met een speciaal ‘bedrijfskundig vaardigheden’-programma, waarin we je helpen de vaardigheden van bedrijfskundig kijken en handelen verder eigen te maken.
0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
Deel dit artikel:
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?