Toegankelijkheid volgens DNHS

Toegankelijkheid is een van de kernwoorden van de nieuwe wereld – hoewel we het nu nog vaak aan de reactieve kant horen in de term ‘transparantie’. Organisaties die zich bewust voorbereiden op de wereld die zich nu aan het vormen is zijn pro-actief met toegankelijkheid bezig. Zo ook DNHS….

Toegankelijkheid was misschien wel de belangrijkste drijfveer waarmee we vijf jaar geleden begonnen zijn met het vormgeven van onze methodiek en onze opleidingen. Je ziet toegankelijkheid op de volgende manieren bij ons terug:

Doorlooptijd

DNHS programma’s zijn niet langer dan strikt noodzakelijk. Ja, we weten dat nieuwe manieren van denken en werken tijd nodig hebben, maar we hebben alle overbodige stukken uit onze opleidingen gehaald. Zo kun je bij DNHS de Fast Track MBA doorlopen in een jaar!

Kosten

De opleidingen van DNHS – of het nu over de Fast Track MBA, een kort eProgramma of een incompany gaat – zijn altijd zo geprijsd dat de opleiding een grote toegankelijkheid houdt. 30% van onze Fast Trackers betaald bijvoorbeeld de opleiding zelf. Zeg nou zelf: waar vind je een volwaardige MBA-opleiding voor 12.500,- euro (vrijgesteld van BTW)?!

Ook voor jou!

Traditioneel zien we een MBA opleiding alleen voor mensen die of in een directiekamer zitten of mensen die daar de komende paar jaar naar toe groeien. Dat kan ook bijna niet anders als je 40.000,- tot 60.000,- euro voor zo’n opleiding moet betalen. Maar de DNHS Fast Track MBA is juist voor die mensen die de ‘ruggengraad’ van de organisatie vormen: (Middel)managers en professionals. Mensen die juist in deze nieuwe tijd zo’n essentiële rol spelen in het creëren van bestaansrecht.

In gewoon Nederlands

Hoewel bedrijfskunde een vak is dat voornamelijk in het Amerikaans wordt geschreven, krijg je alle lesstof van de DNHS Fast Track MBA in gewoon Nederlands. We hebben alle stof voor je doorgenomen, op belangrijkheid en prioriteit gewogen en zelf in gewoon, toegankelijk Nederlands voor je beschreven. Al het lesmateriaal van de Fast Track MBA is dus door ons zelf ontwikkelt, met alle laatste inzichten qua lesmethoden.

Actualiteit

Kennis is niet alleen vluchtig, er is elke dag weer een heleboel nieuwe informatie en kennis die je tot je kunt nemen. Daarom verleggen we de nadruk in de Fast Track MBA van kennis leren naar het overzicht houden – het ontwikkelen van een ‘helicopterview’ – zodat je al die nieuwe informatie kunt plaatsen voor wat het is en waarvoor je het nodig kunt hebben.

Actualiteit bijhouden

Ook helpen we je om de veelheid aan informatie en nieuws die je elke dag over je heen krijgt te duiden en te plaatsen. Zo bespreken we elke dag een aantal nieuwtjes uit de media en uit de organisaties waar onze studenten werken op de DNHS Campus. Bedrijfskunde gebeurd namelijk elke dag om ons heen….

Wist je dat je ook aan de DNHS Campus – en alle discussies, tips en informatie – mee kunt doen als je niet bij DNHS studeert? Kijk, dat is de bijzondere aanpak waar DNHS voor staat!

Wanneer jij wilt – 24/7

Je leeft 24 uur per dag, en hebt je eigen ritme in wat er moet gebeuren. Waarom zou een opleiding zich daar niet naar kunnen voegen? DNHS werkt via het principe: online daar waar kan, offline daar waar het echt toegevoegde waarde heeft. De modules van de Fast Track MBA vind je dan ook op onze online DNHS Campus waar je 24/7 terecht kunt om te studeren, over onderwerpen mee te denken en samen met andere managers en professionals kennis en ervaring uit te wisselen.

Gelijkwaardigheid

Toegankelijkheid betekent voor ons ook gelijkwaardigheid: jij brengt jouw kennis en ervaring mee in de opleiding, de andere studenten die van hun en wij de onze. Samen werken we zo aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ja, wij brengen structuur aan in de stof – maar dat is nu eenmaal een deel van de kennis en ervaring die wij inbrengen 🙂

Nieuwsgierig hoe deze toegankelijkheid in de praktijk voor jou kan werken? Schrijf je dan in op de DNHS Campus en kom het ervaren op ons introductiecollege – daar kunnen we je vertellen hoe deze toegankelijkheid jou kan helpen jouw MBA titel te halen. Of download de brochure over de Fast Track MBA en lees alles over de opzet en inhoud van de opleiding.

We kijken er naar uit om samen met jou dit avontuur aan te gaan!

Krachtige groet,
Marischka

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
Deel dit artikel:
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?