Testbericht met nieuw template

In het kort:

  • Veel managers, professionals en ondernemers ervaren elke dag veel werkdruk. En dat is niet lang op een gezonde manier vol te houden.
  • Een bedrijfskundige manier van kijken en denken helpt om anders naar je werk te kijken en betere prioriteiten te stellen.
  • Daarom gaat een van de eerste modellen die je tijds de Fast Track MBA leert over de bedrijfskundige perspectieven van kijken – en die manier van kijken behandelen we ook tijdens het eerstvolgende gratis introductiecollege.

Zeker nu we toch nog weer wat langer vanuit huis (moeten) werken, stijgt de werkdruk. Niet alleen omdat werk en privé door elkaar heen aan het lopen zijn… Maar ook omdat er niemand sociale controle uitoefent op jouw werkdagen en werkdruk. De angst van veel manager is dat dat betekent dat mensen de kantjes er van af lopen. De praktijk leert dat managers, professionals en mensen die hun werk serieus nemen vaak de eerdere reistijd nu bij hun werktijd optellen. En dus een hogere werklast en een hogere werkdruk ervaren.

Die ervaren werkdruk neemt toe omdat het minder eenvoudig dan in de oude situatie is om even snel bij iemand langs te lopen of samen even een bakkie te doen en te sparren over het vraagstuk waar jij tegenaan loopt. We brengen veel tijd door alleen achter onze computer.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
Deel dit artikel:
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?