Te laat…. In juni nieuwe kans om jouw Fast Track MBA te starten!

In het kort:

  • Leergang 16 van de Fast Track MBA is van start gegaan en heeft de eerste MasterClass is vanochtend
  • Er zijn al mooie eerste inzichten en concrete veranderingen in het werk van de deelnemers aan leergang 16 te zien
  • Deze kans heb je dus gemist… maar er is binnenkort weer een nieuwe kans: leergang 17 start in juni. En de eerste aanmeldingen zijn alweer binnen voor deze nieuwe groep. Je kunt nog meedoen als je je kwalificeert voor onze Fast Track MBA!

De Fast Track MBA leergang 16 is vandaag gestart. We zijn bezig met de eerste MasterClass op het moment dat jij de nieuwsbrief met dit artikel daarin ontvangt.. Dat betekent ook dat de deelnemers aan leergang 16 de afgelopen maanden zijn begonnen met de modules van de opleiding. En dat wij de eerste oefeningen van de deelnemers aan deze leergang ook al hebben gezien en van feedback hebben voorzien.

De unieke opzet van de Fast Track MBA

Dat is namelijk een van de unieke kenmerken van de Fast Track MBA: je studeert alleen in een individueel, online programma. Steeds met 1-op-1 begeleiding van onze dedicated docenten – die je vanuit de toelatingsprocedure kent, die je begeleiden met de modules en de oefeningen die je op de online DNHS Campus doet en die je ziet tijdens de MasterClasses.

Zo is studeren en werken aan jouw (bedrijfskundige) ontwikkeling heel persoonlijk….

Maar tegelijkertijd doe je ook een klassikale opleiding omdat je met een vaste groep deelnemers – jouw leergang – onder begeleiding van een ervaren docent bedrijfskundige thema’s uitdiept en oefent. Steeds met jouw eigen organisatie, jouw werk en gebeurtenissen uit jouw loopbaan als materiaal waarmee we werken. Dat heeft het voordeel dat je alles wat je leert ook meteen kunt vertalen naar je werk – je wordt dus met elke module en elke MasterClass effectiever in jouw werk  en waardevoller voor de organisatie. En het verbreed je beeld van organisaties omdat ook jouw collega-studenten binnen de leergang hun cases en ervaringen inbrengen.

Niet zomaar sociaal netwerken dus, maar elkaar echt leren kennen omdat je samen werkt en denkt over bedrijfskundige vragen. Je bouwt daarmee een netwerk waar je niet alleen tijdens de studie, maar ook daarna terecht kunt met vragen. En om te sparren over bedrijfskundige vraagstukken en uitdagingen.

Ook een unieke opzet

Daarnaast zien we al heel snel in de opleiding resultaten in het denken en werk van onze ‘Fast Trackers’ door onze unieke opzet van de opleiding. Al het studiemateriaal is door onszelf geproduceerd. Ja, je krijgt dezelfde modellen en denkers die je ook bij andere (ook internationale) MBA en ander bedrijfskundige opleidingen krijgt. Maar dan wel teruggebracht tot concrete bedrijfskundige aanpakken, methoden en inzichten. Die we je allemaal in gewoon Nederlands aanreiken.

Door onze digitale DNHS Campus waar je alle modules, lessen, ecoachings en een complete bedrijfskundige bibliotheek kunt vinden, kun je als Fast Tracker 24/7 studeren. Waar en wanneer je maar wilt.

Hier – op die digitale Campus – hebben we nog een ander uniek kenmerk van de Fast Track MBA uitgewerkt voor onze studenten: je krijgt de studiestof op verschillende manieren aangereikt. Niet iedereen studeert en leert immers op dezelfde manier. De een vindt het lekker om de modules te lezen en aantekeningen te maken. Of zelfs een uittreksel. De ander vindt het fijner om een video te kijken waarin onze docenten de stof uitleggen. Weer een ander luistert liever onderweg of tijdens het wandelen of sporten naar de ingesproken lessen.

Zoveel mensen, zoveel wensen. En we bieden de stof precies zo aan dat jij altijd kunt kiezen hoe je op dat moment de stof het liefste tot je neemt.

Zo kunnen we de studielast aanzienlijk terugbrengen.

Studieversnellers

En omdat we ons vak erg leuk vinden en onze studenten – maar ook jou – continue uit willen dagen situaties en vraagstukken bedrijfskundig te bekijken maken we ons studiemateriaal wel heel erg actueel. Bijvoorbeeld door:

  • De fora op de digitale DNHS Campus waar jij altijd cases aan kunt dragen zodat we er samen (bedrijfskundig) over na kunnen denken
  • In diezelfde fora schrijven ook onze docenten blogs en artikelen over de actualiteit of over bedrijfskundige modellen en aanpakken
  • En in de fora plaatsen we ook berichten uit de media over organisaties en onderwerpen die de media hebben gehaald en die we bedrijfskundig bespreken
  • De DNHS podcasts Let’s talk Business waarin we elke week de actualiteit en een bijzonder onderwerp bespreken.

Onze ervaring na zeven jaar met het unieke concept van DNHS Business School te werken wijst uit dat deze brede en bijna ‘speelse’ manier van bedrijfskunde naar de praktijk brengen, een enorme studieversneller is. En alleen daarom doen we het al graag. Maar ook omdat we graag willen laten zien dat bedrijfskunde meer is dan een trucje dat je als manager leert en toepast. Een bedrijfskundige manier van kijken en denken is een verandering in kijken en denken voor je hele leven.

Om onze alumnus Nicole – inmiddels Register Bedrijfskundige – te citeren: ‘Ik doe minder en ik bereik meer!’ En dat gunnen we jou ook.

Jouw kans niet missen

Je hebt jouw kans om mee te doen met leergang 16 dus gemist. Jammer, want het is weer een erg leuke groep die snel gaat in haar stappen richting meer effectiviteit, leiderschap en impact. Maar je krijgt een herkansing voor leergang 17. De leergang die komende juni van start gaat. Zo kun je toch nog voor de zomervakantie een mooie stap vooruit – of omhoog – maken.

Om deze volgende kans niet ook te missen neem je één van de volgende drie stappen:

  1. Je download de brochure
  2. Je schrijft je in voor het eerstvolgende introductiecollege
  3. Je gaat een gesprek met ons aan

Zorg dat je deze kans op snelle ontwikkeling niet mist! We zien je graag snel!

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
Deel dit artikel:
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?