Studeren waar en wanneer jij wilt

De nieuwe digitale technologie geeft ons flexibiliteit in werk, werktijden en locaties. En waarom zou dat voor jouw opleiding en ontwikkeling dan anders zijn? Met de nieuwe vorm van werken zouden ook studeren en ontwikkelen flexibel moeten zijn. En dat dit mogelijk is laten wij dagelijks zien met onze online opleiding op MBA-niveau. Met live online colleges, eCoaching en online contact met docenten en medeleerlingen studeer jij tijdens onze Fast Track MBA waar en wanneer jij wilt.

De juiste balans tussen werk, privé en studeren

De meeste MBA-opleidingen rekenen zo’n 15 tot 20 uur studielast per week. En dat is dan nog exclusief reistijden! Door onze unieke aanpak, waarbij jouw ervaring, werk en vraagstukken centraal staan, hebben wij de studielast van onze bedrijfskundige top-opleiding terug weten te brengen naar 4 tot 6 uur per week. Bij DNHS gebruik je jouw ervaring als versneller van het leren én besteden we geen tijd aan het bestuderen van (onnodige) theorie, maar enkel aan modellen die je daadwerkelijk gaat toepassen. En aangezien onze Fast Track MBA bijna volledig online te volgen is, kun je altijd en overal studeren. Gedurende kantooruren, de avonduren, een vroege ochtend in het weekend als het nog rustig is in huis… Maar ook vanuit een vakantiehuisje, een koffietentje op het station, in de trein of op een buitenlandse reis. Overal waar je wifi hebt en een apparaat waarmee je via de wifi op het internet kunt, kun je bij DNHS studeren en je ontwikkelen. Op deze manier past de studie zich dus aan jouw leven en werken aan. En kan daardoor ook een integraal onderdeel worden van je werk en dagindeling.

“Ik vind het heel mooi dat ook de zaken die we rondom de Fast Track MBA aangeboden krijgen – zoals de DNHS podcast over teamwerk van Lencioni en de eProgramma’s – meteen handvatten geven om in mijn dagelijkse werk zaken anders aan te pakken.” – Student Fast Track MBA, leergang 17

Luisteren naar toegepaste bedrijfskunde wanneer het jou uitkomt

Je krijgt van ons persoonlijk bericht wanneer er een nieuwe lesmodule klaarstaat. En deze is niet alleen te lezen, maar ook te beluisteren! Aangezien we alle bedrijfskundige stof die je via teksten kunt bestuderen ook ingesproken hebben, kun je ook studeren als je bijvoorbeeld in de auto zit of aan het sporten bent. Daarnaast plaatsen we wekelijks een nieuwe Let’s talk Business podcast. Deze podcast is voor iedereen toegankelijk en geeft je iedere week een portie toegepaste bedrijfskunde. We bespreken onder andere het nieuws en de laatste vertrouwde ontwikkelingen in het werkveld. Een mooie en handige manier om bij te blijven!

Twijfel je nog of onze online opleiding bij jou past? Meld je dan aan voor één van onze gratis introductiecolleges. In dit online college bespreken we de inhoud van de opleiding, proef je vast de DNHS sfeer en ontmoet je de belangrijkste docenten. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)

Introductiecollege Fast Track MBA

Is de Fast Track MBA iets voor jou? Kom dan naar het vrijblijvende DNHS Fast Track Introductiecollege via onze digitale collegezaal. Op dit college proef je de DNHS sfeer, bespreken we de inhoud en opzet van de opleiding, jouw ontwikkelbehoefte, mogelijke vraagstukken in jouw organisatie en kun je je vragen over de opleiding stellen.

Deel dit artikel:

Blijf op hoogte

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen. Laat dan hieronder je gegevens achter.

50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?