Reden 8 om juist nu te ontwikkelen: Jij bent verantwoordelijk voor jouw ontwikkeling

Vroeger gingen we er automatisch van uit dat de werkgever zorgde voor tijdige opleidingen en bijscholingen – we werkten immers onze hele carrière bij een ‘baas’. Die tijd ligt al lang achter ons – hoewel we soms moeite hebben met juist dit deel van de deal. We vinden het aan onze kant – die van manager en professional – heel normaal dat we van werkgever of uitdaging willen en gaan veranderen, maar we gaan er vaak toch nog een beetje van uit dat de werkgever de ondersteuning van onze stappen moet regelen.

Toch zijn we ons in toenemende mate bewust dat we zelf verantwoordelijk zijn voor onze eigen ontwikkeling. En de vraag is hoe lang je ‘druk zijn’ in de weg laat staan van jouw toekomst.

We zeggen binnen DNHS Business School wel eens gekscherend dat serieus opleiden een anticyclisch fenomeen is: als de economie goed gaat is iedereen te druk voor opleiden en als de economie slecht is en er tijd is, wordt er bezuinigd…. Een vooruitdenkende manager en professional wil juist NU tijd maken voor ontwikkeling – nu er geld is – om voorbereid te zijn op alle situaties – ook krimp van de organisatie en wellicht bezuinigingen als de economie weer wat minder wordt.Kijk op: meer weten over de DNHS Fast Track MBA

Misschien ook goed om te weten dat je niet alleen staat in je keuze als je zelf bepaald dat het tijd is om de Fast Track MBA te gaan doen… 66% van onze studenten betaalt de opleiding geheel of gedeeltelijk zelf. En dat kan omdat we juist om deze reden de investering in de DNHS Fast Track MBA zo laag hebben gehouden. Met onze disruptieve manier van werken kunnen we de opleiding kwalitatief effectiever maken en toch de kosten voor jou laag houden. Dat maakt dat we zo’n populaire MBA hebben voor managers en senior professionals die zelf keuze willen hebben.

Terug naar: Te druk? Tien redenen om dan juist NU met de Fast Track MBA te starten! om de andere redenen te lezen

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
Deel dit artikel:
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?