Reden 6 om juist nu te ontwikkelen: De illusie dat het anders, beter gaat worden is echt een illusie!

Omdat we als DNHS Business School gespecialiseerd zijn in bedrijfskundige opleidingen voor (middel)management, senior professionals en ondernemers in het MKB spreken we heel veel mensen zoals jij en wij.  Daarom weten we ook dat we – (middel)managers, professionals en ondernemers in het MKB – vaak leven met het idee dat het nu druk is, maar dat een tijdelijk gegeven is. We geloven dat de druk over een half jaar of een jaar vanzelf minder wordt.

In de paktijk blijkt dat een illusie…

Het wordt niet automatisch minder druk, want de wereld om ons heen wordt steeds hectischer. Zelfs als de drukte nu wordt veroorzaakt door een reorganisatie, het wegvallen van een collega of een bijzonder project… zodra deze bijzonder omstandigheid voorbij is, komt er vanzelf weer een volgende bijzondere omstandigheid.

De drukte gaat pas over als jij in staat bent anders naar je organisatie en je werk te kijken, en je in staat bent om ander keuzes te maken. Hiervoor heb je een integraal zicht op de organisatie, de ontwikkelingen in de markt en de activiteiten nodig.

Wil je ook van de drukte af? Wil je nieuwe tools en methoden ontwikkelen om de drukte niet alleen nu te baas te worden, maar om structureel regie te krijgen over de drukte? Vind dan meer informatie op onze site, of kom eens praten. Tijdens een introductiecollege of tijdens een 1-op-1 gesprek over jouw mogelijkheden. Tijdens het introductiecollege krijg je meteen al de eerste tools om overzicht te creëren en meteen anders naar de drukte te kijken. Kijk op: meer weten over de DNHS Fast Track MBA

Terug naar: Te druk? Tien redenen om dan juist NU met de Fast Track MBA te starten! om de andere redenen te lezen

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
Deel dit artikel:
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?