Reden 5 om juist nu te ontwikkelen: Sneller tot de kern

Ontwikkelingen om ons heen gaan steeds sneller. Dat betekent dat de organisatie steeds sneller moet schakelen om de ontwikkelingen bij te houden en de markt misschien voor te zijn. Lukt dat niet, dan zal de organisatie klanten verliezen aan partijen die dit wel kunnen.

Deze toenemende snelheid betekent ook dat nieuwe ontwikkelingen in steeds minder tijd gerealiseerd moeten worden. Er is minder tijd voor vooronderzoek, minder tijd om de ontwikkelingen uit te denken en vorm te geven en minder tijd om het geheel operationeel te krijgen en goed in de organisatie te borgen.

Dan wordt het steeds belangrijker om snel tot de kern door te kunnen dringen, om te kunnen voorzien waar eventuele knelpunten ontstaan en om de organisatie als geheel mee te nemen en voor te bereiden op de nieuwe ontwikkeling. Daarvoor moet je steeds de afweging kunnen maken tussen de inhoud, het proces wat je doorloopt en de doelen van de organisatie. Vaardigheden die behoren tot het werkveld van de toegepast bedrijfskundige.

Wil je ook sneller tot de kern komen? Wil je ook zicht krijgen op inhoud, proces en doelen – en daar betere afwegingen in maken? Wil je dus ook minder tijd kwijt zijn met het opzetten en realiseren van nieuwe ontwikkelingen? Vind dan meer informatie op onze site, of kom eens praten. Tijdens een introductiecollege of tijdens een 1-op-1 gesprek over jouw mogelijkheden. Tijdens het introductiecollege krijg je meteen al de eerste tools om overzicht te creëren. Kijk op: meer weten over de DNHS Fast Track MBA

Terug naar: Te druk? Tien redenen om dan juist NU met de Fast Track MBA te starten! om de andere redenen te lezen

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
Deel dit artikel:
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?