Op weg naar de volgende stap in jouw ontwikkeling

In de eerste regio’s van Nederland is de bouwvak alweer voorbij. Dat betekent dat we stap voor stap weer terugkeren naar het vaste patroon van leven en werken. Hopelijk nog een aantal weken met mooi weer en veel buiten zijn. Toch is het ook belangrijk om alvast na te denken over de volgende stap in jouw ontwikkeling. Bijvoorbeeld omdat:

=> De VUCA wereld steeds in verandering is

We spreken van een VUCA wereld omdat de wereld steeds sneller en steeds onvoorspelbaarder verandert. Dat komt met name door de snelheid waarmee (digitale) technologische vernieuwingen gaan. Om jezelf en de organisatie maximaal voor te bereiden op de wereld en de markt van morgen moet je eigenlijk steeds in je eigen ontwikkeling investeren.

=> Omdat we steeds langer moeten werken

Een van de belangrijkste trends op de arbeidsmarkt is vergrijzing en ontgroening. Dat betekent dat wij – als managers, professionals en ondernemers – steeds langer moeten werken. En in die langere tijd dan we moeten werken hebben we niet meer één carrière, maar twee of drie carrières. Dat betekent ook dat je je tijdig moet om- of bijscholen zodat je relevant blijft voor de markt (en jouw organisatie als je daar wilt blijven).

=> Omdat we gemiddeld steeds hoger opgeleid raken

Het gemiddelde opleidingsniveau in Nederland stijgt al jaren. En het aandeel HBO/WO opgeleiden stijgt daarmee ook. Dat betekent ook dat de (actuele) kennis in organisaties ook stijgt. Je wilt je mee blijven ontwikkelen met deze trend mee.

=> Omdat je jouw kennis en ervaring om wilt zetten in impact

Als manager, professional en/of ondernemer wil je de kennis, vaardigheden en ervaring die je in de praktijk op hebt gebouwd meer mee laten tellen in de keuzes die de organisatie maakt. Want juist die praktijkkennis en ervaring kan het verschil maken voor de organisatie. Maar dan moet je het wel over kunnen brengen en volwaardig gesprekspartner zijn.

=> Omdat je op een hoger en meer strategisch niveau wilt opereren

Als je in de organisatie groeit komt het moment dat je door wilt stromen naar een hoger en meer strategisch niveau. Daarvoor moet je wel de taal, de methoden en technieken en de manier van kijken hebben die bij dit hogere en strategische niveau horen.

Als één of meerdere van deze aanleidingen voor jou opgaan, dan zou een volgende stap in de bedrijfskunde wel eens een hele goede investering kunnen zijn. Maar welke stap?

Om je daar meer zicht op te geven hebben we de DNHS Pre MBA ontwikkeld. Een (gratis) eProgramma waarin je ontdekt wat bedrijfskunde je kan brengen, wat voor keuzes er allemaal zijn als je voor een bedrijfskundige opleiding op MBA-niveau kiest en hoe je van je opleiding een succes kan maken. Jezelf verdiepen om een goede keuze te maken.

Zonder verplichtingen. Gewoon omdat we het belangrijk vinden dat je de voor jou beste keuze maakt.

Je kunt je hier aanmelden voor dit (gratis) eProgramma Pre MBA!

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)

Ontdek alles over onze Fast Track MBA

Lees alles over onze Fast Track MBA. Laat je gegevens achter en ontvang onze brochure direct in je mailbox.

Deel dit artikel:

Blijf op hoogte

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen. Laat dan hieronder je gegevens achter.

50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?