Leren op een manier die bij jou past

Door ons schoolsysteem zijn we gewend om dingen te leren in klassen. Dat is eigenlijk gek als je beseft dat leren een individuele activiteit is. Het gaat er immers om wat jij opneemt uit de lessen. En om de inzichten en vaardigheden die jij ontwikkelt. Bij het volgen van een opleiding is het daarom belangrijk te kunnen studeren op een manier die bij jou past. Om deze reden bieden wij ons lesmateriaal binnen de Fast Track MBA in verschillende vormen aan en nemen we jouw voorkeuren als uitgangspunt.

Jouw voorkeuren als uitgangspunt

Binnen DNHS Business School nemen we jouw voorkeuren als uitgangspunt. We hebben de Fast Track MBA namelijk vormgegeven aan de hand van wat er voor ondernemers, managers en professionals werkt. Zo bestaat de Fast Track MBA uit 17 modules die allemaal online staan op onze digitale DNHS Campus. Dat betekent dat alle lesstof 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaarstaat. Zo studeer je waar en wanneer het jou uitkomt! Of dit nu op je werk, vanuit huis, tijdens zakenreizen of vanaf je vakantieadres is.

 

Keuze uit verschillende leersystemen

Binnen de online modules van de Fast Track MBA vind je een veelheid aan leersystemen. Zo bieden wij de studiestof aan in de vorm van tekst, audio én video’s, waardoor je zelf de vorm van studeren kiest die bij jou past. Binnen de modules vind je daarnaast:

  • Verdieping op de studiestof.
  • Voorbeelden uit de dagelijkse praktijk, vaak aan de hand van berichten uit de media.
  • Modellen, theorieën en schema’s.
  • Oefeningen die je zelf kunt doen en waarmee je de theorie naar jouw eigen werkpraktijk brengt.
  • Directe 1-op-1 feedback van docenten die met je meekijken, daar waar nodig nog extra uitleg geven en je uitdagen om een stapje extra te doen.

Individueel studeren én de voordelen van leren in een groep

Naast verschillende manieren van individueel studeren is er tijdens de Fast Track MBA volop interactie met docenten en medestudenten die ongeveer in dezelfde periode zijn gestart (dat noemen we een leergang). Met deze leergang volg je onder meer MasterClasses en Hot seats. Daarnaast kunnen er ook groepen worden gevormd waar op initiatief van studenten vraagstukken en uitdagingen uit een bepaalde branche worden besproken.

In onderstaande video vertellen onze studenten hoe ze de Fast Track MBA (hebben) ervaren.

 

Studeren bij DNHS Business School

We kunnen met gerust hart zeggen dat we binnen DNHS Business School individueel leren en individueel begeleiden centraal hebben gezet in onze opleidingen. En omdat we vinden dat je het meeste leert als je de stof daar gaat gebruiken waar je hem ook in de toekomst gaat gebruiken: in je eigen werk, organisatie en branche of sector. En omdat elke organisatie uniek is, moet de begeleiding dus ook individueel zijn.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)

Introductiecollege Fast Track MBA

Is de Fast Track MBA iets voor jou? Kom dan naar het vrijblijvende DNHS Fast Track Introductiecollege via onze digitale collegezaal. Op dit college proef je de DNHS sfeer, bespreken we de inhoud en opzet van de opleiding, jouw ontwikkelbehoefte, mogelijke vraagstukken in jouw organisatie en kun je je vragen over de opleiding stellen.

Deel dit artikel:

Blijf op hoogte

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen. Laat dan hieronder je gegevens achter.

50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?