Leerbeperkingen

In het kort:

  • Leerbeperkingen zijn er in alle soorten en maten. Vandaar dat we in een week die over leren gaat, zaken die dat leren mogelijk beperken onder de aandacht willen brengen.
  • Maar als je nu gedacht had alle storingen behandeld te zien die leren mogelijk compliceren, dan ben je bij ons niet op het goede adres.
  • Niet dat we dit soort zaken willen bagataliseren, maar de grootste leerbeperking zit in ons hoofd, is de visie van DNHS Business School. En dus hebben wij het graag over mogelijkheden en onmogelijkheden.  En omdat wij de mogelijkheden zo groot mogelijk willen maken, hebben wij verschillende leersystemen ontwikkeld.
  • Dus heb je minimaal 5 jaar werkervaring en acteer je op hbo/hbo+ niveau, dan is ook voor jou die MBA mogelijk!

Leerbeperkingen, soorten en maten.

Als we kijken naar hoe leren bij kinderen en volwassenen werkt, dan zien we allerlei soorten leerbeperkingen. Denk bijvoorbeeld aan dyslexie, dyscalculie, adhd, en andere concentratieproblemen. Allemaal zaken die ons weghouden van nieuwe informatie en leeravonturen. DNHS Business school is gespecialiseerd in bedrijfskundige opleidingen voor mensen met werkervaring, die dus al een tijdje uit de schoolbanken zijn. We zien alle soorten mensen voorbij komen. Niet alleen herkennen mensen bij zichzelf een leerbeperking, maar zit de gedachte daaraan de start van een nieuwe ontwikkeling in de weg. Daarom hebben we leerbeperkingen onder de aandacht willen brengen. En willen we in onze opleidingen het leren zo maximaal mogelijk maken.

Wij van DNHS Business School hebben overigens de overtuiging dat er maar één echte leerbeperking is en dat is de mentale mindset. Of zo je wilt jouw overtuiging dat je het toch niet kan of dat het toch niet lukt……Toevallig hebben wij daar helemaal niks mee.

Beperkende mindset

Wil je jouw leerbeperking – de beperkende mentale mindset – te lijf gaan, dan zul je allereerst moeten onderkennen dat die er is en dat die je tegenhoudt om je verder te ontwikkelen. De gemakkelijkste stap is als jij die knop omdraait. Vandaag nog kun je besluiten dat je van af morgen geen last gaat hebben van een beperkende mindset. Je kunt namelijk ook denken: “Ik kan het wel!”

Natuurlijk is leren voor de één gemakkelijker dan voor de ander. Maar noem je dat een beperking?

Mogelijkheden in plaats van beperkingen

Wij kijken liever naar mogelijkheden. De mogelijkheden die iedere student individueel heeft. Zijn of haar talenten die wij – door ze te ontwikkelen – tot sterkten willen maken.

En uitgaande van die mogelijkheden en voorkeuren voor leerstijlen, hebben wij passende oplossingen bedacht. Soms geschreven, soms op papier, soms via film, soms via geluid en soms door oefeningen waarin jij dingen doet! Zodat jij – ongeacht je leerstijl of je voorkeur van dat moment – optimaal gebruik kunt maken van de kanalen die wij aanbieden om jou jezelf te laten ontwikkelen.

De opleidingen van DNHS Business School – zoals de Fast Track MBA – zijn er op ontwikkeld, dat je onder alle omstandigheden en met alle voorkeuren voor leren, de opleidingen kunt volgen en afmaken. Dat is ons commitment: dat we je op alle mogelijke manieren faciliteren, als jij de stap hebt gezet dat er geen leerbeperkingen zijn.

Studeren bij DNHS Business School kun je dus op geen enkele manier vergelijken met eerdere studie ervaringen.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)

Introductiecollege Fast Track MBA

Is de Fast Track MBA iets voor jou? Kom dan naar het vrijblijvende DNHS Fast Track Introductiecollege via onze digitale collegezaal. Op dit college proef je de DNHS sfeer, bespreken we de inhoud en opzet van de opleiding, jouw ontwikkelbehoefte, mogelijke vraagstukken in jouw organisatie en kun je je vragen over de opleiding stellen.

Ja, het kan dus wél!

Dus ben jij doorgegroeid in je functie en heb je altijd je MBA willen halen maar zit je vast in “onmogelijkheidsdenken”, neem dan eens contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Omdat het kan, omdat jij het kan én omdat je vandaag hebt besloten dat beprekende gedachten voorgoed tot het verleden behoren!

Wanneer horen we van je?

Deel dit artikel:

Blijf op hoogte

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen. Laat dan hieronder je gegevens achter.

50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?