Keuzes maken? Welnee!! Bij ons krijg je het allemaal!!

In Nederland zeggen we vaak dat je niet alles tegelijk kunt hebben en dat je dus keuzes moet maken. Maar daar geloven we niet in!! Bij ons kun je alles tegelijk krijgen…

Laten we daar eens dieper op in gaan.

MBA-leren bij DNHS is:

Leren & coaching

De Fast Track MBA gaat niet alleen om kennis, modellen, theorieën en ‘de taal van de bestuurskamer’, maar ook over een andere manier van kijken en denken naar organisaties, vraagstukken en situaties. Dat doe je door onze uitgekiende lesmaterialen, maar ook door de groeps- en individuele coaching.

Online & offline leren

De kern van de Fast Track MBA krijg je online – via de DNHS Campus. Wat online kan doen we online – met tekst, video, audio, testjes, actualiteit en audio. Maar oefenen en leren van anderen doe je bij DNHS ook offline. De Fast Track MBA kent een volwaardig offline deel, met MasterClass dagen en Hot Seats.

Zelfstudie & met een groep aan de slag

Een MBA gaat om jouw kennis en het ontwikkelen van jouw vaardigheden. Dat stuk hebben we online gebracht als een jaarprogramma van online modules. Maar we delen je ook in in een leergang zodat je bij de MasterClass-dagen en online een vaste groep studenten hebt waarmee je jouw ervaringen en inzichten kunt delen. Dat betekent dat je niet alleen naar je eigen organisatie leert kijken, maar ook naar die van medestudenten.

No nonsens & state of the art bedrijfskunde

DNHS draait om toegepaste bedrijfskunde. Dat is non-nonsens aandacht voor wat (bewezen) werkt in de praktijk. Maar we kijken ook naar de state of the art ontwikkelingen en bespreken wat je daar mee kunt, hoe je daar je voordeel mee kunt doen.

Actuele cases & een strategische analyse bij je eigen organisatie

Gedurende de hele studie bespreken we actuele cases rechtstreeks vanuit de media. Zeg maar: rechtstreeks vanuit de actualiteit naar jouw leeromgeving. Tegelijkertijd werk je in de Fast Track MBA aan de strategische analyse van jouw eigen organisatie, van je eigen werk. Waarom theoretische cases behandelen als we de werkelijkheid, met al haar complexiteit hebben…

Serieus studeren & veel lol hebben

De Fast Track MBA is een serieuze opleiding die verandert hoe je o.a. kijkt naar het nieuws, je werk, de keuzes die de organisatie maakt, de uitdagingen waar je voor staat. Maar door de manier van leren – het comfortabel uit je comfort-zone komen – leer je ook snel relativeren en anders naar zaken kijken. Zo ontstaat er ook weer ruimte voor plezier. En dat laten we je tijdens de MasterClass-dagen en Hot Seats zien en ervaren. Daarom komen onze studenten graag naar de Hot Seats en gaan ze met een glimlach en vol energie na afloop de deur weer uit.

Bewezen modellen & experimenteren

We leren je alle bewezen modellen, maar leren je ook je eigen selecties te maken en zelf na te denken. Zo wordt bedrijfskundig kijken niet slechts ‘een trucje’, maar een echte, geïnternaliseerde manier van integraal kijken. In elke situaties, in elke organisatie.

Vast studiemateriaal & chats met andere studenten

De basis van de Fast Track MBA is vast studiemateriaal – waar we natuurlijk wel steeds updates aan toevoegen en actualiteit bij plaatsen. Daarnaast krijg je via de DNHS Campus volop de gelegenheid om met medestudenten te chatten over bedrijfskundige onderwerpen, zoals de theorie, de actualiteit in de media, vraagstukken je jouw organisatie of in die van medestudenten. Deze activiteit op de DNHS Campus is een katalysator op je leerproces.

Studeren in je eigen tijd & leren in je dagelijkse werk

Door de opzet van de Fast Track MBA kun je het grootste deel van de studie in je eigen tijd doen. Thuis, op je werk, in de avonden, tijdens de weekenden, tijdens werktijd… wat voor jou het beste werkt. Jij bepaalt wanneer die (gemiddeld) vier tot zes uur per week studie het beste uitkomt. Een versneller in het hele leertraject – en daarom heet de opleiding ook de Fast Track – is dat je vanaf de eerste module al het geleerde direct toepast in je dagelijkse werk.

Studeren in je eigen tempo & alle ondersteuning die je nodig hebt

Je kunt de Fast Track MBA in een jaar doen, je mag er twee jaar over doen. Je kunt dus studeren in je eigen tempo. En dat geeft je de vrijheid tijdens je studie toch dat intensieve project te doen, of op vakantie te gaan. We ondersteunen je tijdens jouw MBA-studie op verschillende manieren: de online modules, de MasterClass-dagen, de digitale en LIVE Hot Seats, de DNHS Campus, 1-op-1 gesprekken, extra begeleidingsprogramma’s… Je kunt net zoveel ondersteuning krijgen als je nodig hebt.

Zelf ervaren?
Schrijf je dan in voor het introductiecollege of plan een intake.

Krachtige groet,
Marischka

 

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
Deel dit artikel:
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?