Introductiecollege en de cascade in de organisatie

Omdat we doorlopend met managers, professionals en ondernemers werken weten we dat jouw tijd kostbaar is. En we weten dat je graag van tevoren wilt ervaren of een opleiding als de Fast Track MBA bij jou past.  Daarom organiseren we regelmatig een introductiecollege. Op die manier kun je zien wie we zijn, ervaren hoe we werken, en… meteen een eerste inhoudelijke aanpak meenemen. Een aanpak die je meteen inzichten geeft waar je de volgende dag al je voordeel mee kunt doen.

Het introductiecollege

In het introductiecollege vertellen we uiteraard meer over de Fast Track MBA als opleiding. Maar we laten je ook zien waarom de Fast Track MBA zo anders is dan andere opleidingen – en waarom dit zoveel beter past bij jouw drukke leven (werk en privé). We beloven 4 tot 6 uur gemiddeld per week aan studie, en dat zeggen we niet zomaar… Tijdens het introductiecollege laten we je zien hoe we die relatief lage studie-investering voor elkaar krijgen. En waarom dat voor jou zou kunnen werken.

Ook gaan we tijdens het introductiecollege een rondleiding geven over onze DNHS Campus – de plek waar een groot deel van de opleiding plaats gaat vinden. Onze Campus is digitaal en toch heel persoonlijk, interactief en gericht op jouw leerproces. Ook elkaar leren kennen en opbouwen van een netwerk is een belangrijk facet van onze digitale DNHS Campus. Eigenlijk dus heel bijzonder omdat veel organisaties en opleiders digitaal alleen zien als een online lesje en een online video.

Maar dat laten we je graag zien tijdens het introductiecollege.

Inhoudelijk aan de slag met de cascade in de organisatie

Tijdens het eerstvolgende introductiecollege gaan we als inhoudelijk onderwerp de cascade in de organisatie behandelen. Een belangrijk onderwerp omdat het je inzicht geeft in hoe de organisatie zou moeten werken. Aan de hand van die cascade kunnen we je ook uitleggen waarom het vaak niet goed werkt.

En daar komen ook meteen jouw eerste inzichten uit voort. We gaan je namelijk vragen met de inzichten die we je geven meteen naar je eigen organisatie te kijken. Herken je wat we uitleggen? Lopen jullie in de organisatie tegen dit soort problemen aan? En zijn er al tips die we je mee kunnen geven om hier beter mee om te gaan?

Zo kijken we naar jouw organisatie en naar de organisaties van andere deelnemers aan het introductiecollege. Dit is de manier waarop we ook in de opleiding je direct aan de hand van de praktijk kennis laten maken met verschillende soorten organisaties en hoe je daar tegen bedrijfskundige vragen, problemen en uitdagingen aan kunt lopen.

Kom kennismaken

Tijdens een introductiecollege krijg je dus een snelle en grondige kennismaking:

  • je leert meet over de Fast Track MBA – en je kunt natuurlijk ook al je vragen stellen
  • je maakt kennis met DNHS docenten
  • je ziet de DNHS Campus en hoe jouw opleiding er in de praktijk uit gaat zien
  • je gaat ervaren hoe interactief online leren kan zijn
  • je neemt meteen een eerste inhoudelijke onderwerp mee en haalt daar inzichten uit voor je eigen werk.

Allemaal redenen dus om mee te doen aan het eerstvolgende Introductiecollege. Je kunt je hier inschrijven.

Kun je niet op het moment van het eerstvolgende introductiecollege? Kijk dan even naar de andere data en de onderwerpen die dan aan de orde zijn (ook allemaal erg boeiend en actueel). Of plan een 1-op-1 gesprek waarin we je ook bijpraten over de Fast Track MBA, en ruim de tijd hebben om het over jouw vragen en specifieke situatie te hebben.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
Deel dit artikel:
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?