Geen ‘fake’-managementnieuws meer!!! Werk met wat echt werkt!!

Wordt ook GRATIS lid van het kennis netwerk voor managers en professionals

Ben je wel een beetje klaar met ‘fake news’ en zoeken naar echte informatie waar je persoonlijk, professioneel en in je werk direct mee aan de slag kunt? Uitgekeken op ‘hypes’ die de organisatie steeds weer een andere kant op duwen? Dan wordt het tijd je in te schrijven op de DNHS Campus! Op de DNHS Campus tref je andere managers en professionals aan die net als jij serieus met hun werk en hun ontwikkeling om willen gaan.

Bij ons geen non-informatie, geen poezenfilmpjes, geen ‘populariteits’wedstrijden of reclames die je afleiden van de informatie die je zoekt. Bij ons vind je wel:

  • Praktische bedrijfskundige tips die je direct in je werk toe kunt passen, zoals hoe je effectiever wordt, de doelen kunt halen, betere afspraken maakt en voor jezelf zorgt in een steeds drukker en stressvolle omgeving
  • Bedrijfskundige besprekingen van actuele voorbeelden uit de media. Bijna dagelijks verschijnen er in de media verhalen over organisaties die nieuwe keuzes maken, koersveranderingen doorvoeren, procesmanagement aanpassen, of met ander nieuws de openbaarheid zoeken. Op de Campus bekijken we dit nieuws op de bedrijfskundige ins en outs, zodat we kunnen leren van wat er in de wereld om ons heen gebeurd.
  • Bedrijfskundige modellen, aanpakken en methoden worden behandeld in diverse blogs, met als doel je te inspireren deze nieuwe inzichten in je werk te gaan gebruiken.
  • Collega managers en professionals stellen vragen en brengen cases uit hun dagelijkse werk in, waarbij we door delen van onze gezamenlijke ervaringen en kennis input geven om stappen vooruit te maken. Ook jij kunt als deelnemers van de Campus cases inbrengen – uit je eigen werk of uit de media.

Je kunt je als manager of professional gratis aan melden voor de DNHS Campus en meteen gebruik maken van alle kennis en tips die al op de Campus staan. Geeft jezelf dit voordeel en maak een vliegende start voor 2018!!!

Je kunt je hier inschrijven: de DNHS Campus

Je nu inschrijven zorgt er voor dat je volgend jaar als eerste toegang hebt tot alle speciale activiteiten en informatie die we in het kader van het eerste DNHS lustrum op de Campus gaan delen.

We zien je snel op de Campus en staan online voor je klaar om je met raad en daad bij te staan!

Krachtige groet,
Karin en Marischka

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
Deel dit artikel:
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?