DNHS ook op Spotify – Bedrijfskunde is nu nog toegankelijker

Nu kun je echt overal en op elke manier bedrijfskundige inzichten verzamelen

AstraZeneca haalt regelmatig het nieuws. Er heerst echter een negatief sentiment rondom het massaal geproduceerde en internationaal gebruikte vaccin. Wat maakte dat deze farma organisatie die niet in vaccins deed als één van de eersten deze markt instapte? We bespreken het in de DNHS podcast Let’s talk Business.

In het kort:

  • DNHS Business School heeft haar podcast Let’s talk Business nu ook via Spotify voor jou beschikbaar
  • Elke week twee ‘verse’ podcasts die je inzicht geven in actuele bedrijfskundige onderwerpen. Of inzichten van specialisten, ondernemers, managers en experts
  • Deze service en verdieping voor studenten en alumni van de Fast Track MBA is nu ook voor jou beschikbaar.

Vorig jaar maart besloten we onze studenten, de organisaties van onze studenten, alumni en organisaties die we adviseerden maximaal te helpen snel thuis te worden in de nieuwe werkelijkheid van de Corona lockdown. We organiseerden een maand lang online MasterClasses voor wie mee wilde doen. Over bijvoorbeeld wat te doen bij een plotselinge crisis, opzetten van alternatieve verdienmodellen, en hoe je ook in deze nieuwe werkelijkheid klanten kunt vinden en aan je kunt binden.

Al snel ontdekten we de podcast. Een manier om meer studenten en mensen in hun organisaties te bereiken en snel te voorzien van informatie. Deze podcasts van het eerste jaar plaatsten we op onze digitale DNHS campus. Als service voor onze studenten, alumni en de organisaties die met DNHS Business School werkten.

Van service voor studenten en alumni, naar het grote publiek

Toen de corona-maatregelen duurden en duurden, we een tweede golf in gingen en we ontdekten dat het nieuwe normaal een kleine wereld in lockdown was, besloten we een stap verder te gaan. De DNHS podcast Let’s talk Business werd verplaatst naar de algemeen toegankelijke DNHS site en vond al snel een groter publiek.

En om onze luisteraars en volgers nog verder te servicen staat de DNHS podcasts nu ook op Spotify – en andere bekende podcast media.

Meer dan alleen crisismanagement – een range aan onderwerpen en interviews

Naast de eerste ondersteuning bij de plotselinge corona-crisis is de Let’s talk Business Podcast breder geworden. In de serie podcasts die we sinds afgelopen 1 januari gepresenteerd hebben vind je bijvoorbeeld terug:

  • De bedrijfskundige bespreking van organisaties die het nieuws hebben gehaald de dagen voor het verschijnen van de podcast. In deze podcasts krijg je een andere, bedrijfskundige kijk op het nieuws en de actualiteit. En op beslissingen die organisaties nemen.
  • Interviews met managers en ondernemers over hun organisaties, de keuzes die ze maken en de motieven daarbij
  • Interviews met specialisten en experts over een onderwerp dat bijdraagt aan meer kennis en inzicht in de organisatie en de keuzes die daar gemaakt worden. Ons streven is hierbij altijd om je meer zicht te geven op de (strategische) keuzes van de organisatie en je meteen een betere, met up to date kennis en inzichten gesteunde, gesprekspartner te maken
  • Bedrijfskundige manieren van kijken naar een bepaald vraagstuk of onderwerp. Wat is bijvoorbeeld management, en hoe verschilt management van leiderschap. Of we bespreken een bepaalde bedrijfskundige denker. Of een veel gebruikt model.

Een uur boordevol informatie per week

Elke week verschijnen er twee DNHS podcasts Let’s talk Business – waarvan in ieder geval een podcast gaat over de actualiteit in de wereld van organisaties. Volg ons op Spotify en zorg dat je elke week je dosis bedrijfskunde krijgt.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
Deel dit artikel:
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?