DNHS Business School nu helemaal online

Door de Coronamaatregelen ging het verder digitaliseren van onze opleidingen net even iets sneller dan gepland, maar we zijn vanaf nu helemaal online! We hadden natuurlijk als blended leerorganisatie al ruime ervaring met online leren en dialoog hebben met onze studenten, maar nu gaan we zelfs nog verder.

Blended leersysteem

Vanaf het begin heeft DNHS Business School al een blended leersysteem:

  • Kennisoverdracht vindt plaats via onze online Campus – waardoor de opleiding 24/7 draait en beschikbaar is voor studenten
  • Leren en je ontwikkelen is een individueel traject, waardoor oefeningen via onze Campus altijd online in dialoog worden behandeld, voorzien worden van feedback. Op dezelfde manier kan er bij vragen een 1-op-1 dialoog ontstaan tussen de student en de docent.
  • Oefenen kan verder via de actuele voorbeelden van organisaties uit het nieuws via de fora die we ook hebben op onze online Campus. Oefenen met de werkelijkheid is immers altijd complexer dan we ooit in een case kunnen beschrijven – maar ook precies waar het in het echt om gaat.
  • Daar waar het gaat over netwerk bouwen en leren van andere studenten en andere organisaties organiseerden we tijdens de opleiding zes MasterClass dagen op onze locatie in Den Haag.

Deze mix zorgt er al vanaf het begin voor dat onze studenten met een minimale inspanning de volledige regie hebben over het hoe, waar en wanneer ze studeren.

Nu nog verder online

Door de coronamaatregelen hebben we de opleiding nog verder online gebracht. Natuurlijk blijft het aanbod aan modules en bedrijfskundige kennis nog steeds online via onze DNHS Campus. Maar we hebben afgelopen week volop getest met verschillende online classrooms. We hebben een digitale collegezaal gevonden die optimaal past bij onze manier van werken en lesgeven en hebben nu ook de MasterClasses online gebracht.

Dat betekent dat je interactieve colleges kunt volgen bij de Fast Track MBA waarmee je met docenten en andere studenten plenair en in sub-groepen aan het werk gaat om intergraal kijken naar organisaties, vraagstukken en situaties te oefenen en je eigen te maken. Wij vinden deze opzet met name leuk omdat het recht doet aan het informele karakter dat bijeenkomsten bij DNHS Business School altijd hebben. Samen aan het werk gaan met de stof en de actualiteit, leren van de ervaringen van andere ervaren managers en professionals in een bedrijfskundige setting…

En – extra pluspunt – dat alles zonder reistijden!

Zoals onze studenten van ons gewend zijn worden alle inhoudelijke delen van deze MasterClasses ook online opgenomen en weer ter beschikking gesteld aan de deelnemers – dat betekent dat je je geheel kunt concentreren op de dialoog tijdens zo’n MasterClass. Je kunt immers altijd terugkijken voor de rest.

De toekomst…

Hoe de toekomst er uit zal zien kan natuurlijk niemand voorspellen, maar wij weten in ieder geval dat de digitale collegezaal van DNHS Business School zijn intrede heeft gedaan en niet meer zal verdwijnen. Natuurlijk zullen we ook weer inhoudelijke bijeenkomsten op onze locatie in Den Haag gaan organiseren, al was het maar voor de extra netwerk impulsen die het heeft als je bij elkaar komt en samen een maaltijd nuttigt.

Kom zelf ervaren!

Wil je weten hoe het toe gaat bij ons in onze digitale collegezaal? Wil je ervaren hoe studeren bij DNHS Business School in zijn werk gaat? Wil je meer informatie over de Fast Track MBA? Kijk dan eens in onze agenda en schrijf in voor een van de online colleges die we de komende periode organiseren.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
Deel dit artikel:
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?