De nieuwe leergang is begonnen! Wanneer ga jij de Fast Track MBA doen?

Vandaag – 3 november 2021 – start een nieuwe groep managers, professionals en MKB ondernemers aan het avontuur van de DNHS Fast Track MBA. Althans, ze starten vandaag met de eerste MasterClass waarin ze kennis met elkaar maken en we alvast een eerste bedrijfskundig onderwerp gaan behandelen.

Bedrijfskundig stappen maken

Samen met het ritme van elke drie weken een nieuwe studiemodule, elke dag een eCoaching en de oefeningen die helpen om de stof te vertalen naar de praktijk van alledag binnen de eigen organisatie maken deze nieuwe Fast Trackers een snelle slag in bedrijfskundig kijken en denken. Over pak hem beet drie maanden zien hun bestuurders, stakeholders en collega’s al dat er Bedrijfskundig stappen in de ontwikkeling zijn gemaakt:

  • Er worden andere vragen gesteld
  • De besluitvorming wordt al integrale
  • Er ontstaat een bredere kijk op de organisatie
  • Meer in de regie komen
  • En meer begrip over de strategische onderwerpen en discussies die in de directie of bestuurders spreken

En dat alles al na drie maanden!!!

Dat komt door de unieke DNHS aanpak bij het leren van bedrijfskunde op master-niveau. Wij leren je eerst methoden en technieken van integraal bedrijfskundig kijken en denken en gaan dan pas naar de inhoudelijke vakgebieden. Zo leer je sneller wat je wilt leren als je de Fast Track MBA gaat doen: integraal strategisch kijken en denken.

Wat je als bedrijfskundige op master-niveau moet weten en kunnen

Het effect van het snelle leren merk je meteen in je werk. Maar ook in de studielast. Want als je integraal kunt kijken en denken kun je ook qua studie beter onderscheid maken in hoofdzaken en bijzaken. En daar helpen we je natuurlijk ook bij. We leren je wat je als bedrijfskundige op master-niveau moet weten.

Maar ook wat je moet kunnen…

Onze unieke didactische opzet helpt je namelijk om alles wat je leest en leert meteen toe te passen in jouw eigen context. Er is immers geen case zo complex en specifiek als je eigen werk en jouw eigen organisatie. Onze modules, oefeningen en dagelijkse coachings zijn erop gericht dat je niet alleen leert, maar ook echt snapt wat je geleerd hebt. Dat je het toe kunt passen. En dat je het binnen jouw organisatie bespreekbaar kunt maken.

Dus de vraag is nu: Wanneer ga jij de DNHS Fast Track MBA doen?

In het unieke systeem van DNHS Business School kun je vandaag nog starten, meedoen met de volgende leergang en over drie maanden ook al een zichtbare en merkbare stap in jouw ontwikkeling als bedrijfskundige hebben gemaakt.

Hoe je jouw Fast Track MBA start? We hebben een aantal opties voor je:

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)

Introductiecollege Fast Track MBA

Is de Fast Track MBA iets voor jou? Kom dan naar het vrijblijvende DNHS Fast Track Introductiecollege via onze digitale collegezaal. Op dit college proef je de DNHS sfeer, bespreken we de inhoud en opzet van de opleiding, jouw ontwikkelbehoefte, mogelijke vraagstukken in jouw organisatie en kun je je vragen over de opleiding stellen.

Deel dit artikel:

Blijf op hoogte

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen. Laat dan hieronder je gegevens achter.

50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?