De Fast Track MBA eBegeleiding

Begin dit jaar hebben we de eerste vijf jaar ervaringen van onze studenten en die van ons in het begeleiden van deze studenten in de Fast Track MBA omgezet in een ebegeleidingsprogramma voor de Fast Track MBA. In dit artikel lees je meer over deze op maat eBegeleiding.

‘Ik ben vooral heel enthousiast en nieuwsgierig. Dit werkt echt heel goed! Het wordt bijna verslavend om door de modules te gaan.’

– Miranda Kaandorp, regio manager Prinsenstichting en Manager in het Crisis Ondersteuningsteam Zaanstreek/Waterland/Kennemerland/IJmond, over de eBegeleiding bij de Fast Track MBA

Studeren naast je werk doe je niet zomaar. Dat vraagt een stevige commitment en een goede motivatie. Toch kan studeren naast je baan – hoe interessant en hoe flexibel dan ook – wel het een en ander van jouw discipline en volharding vragen. Niets voor niets zien we mensen die naast hun privé en werk weer een serieuze studie oppakken onderweg vertraging oplopen. Niet alleen in de Fast Track MBA – die door het uitgekiende programma en de aanpak die afgestemd is op mensen die de studie naast hun werk doen – maar in alle opleidingen die je naast je werk doet.

Daarom hebben we al onze ervaring en de ervaring van de studenten die je voorgegaan zijn samengebracht in het speciale en individuele eBegeleidingsprogramma van de Fast Track MBA. De opzet van dit aanvullende programma is eenvoudig: je krijgt elke maandag toegang tot een set coachings voor die week – voor elke dag een coaching.

In deze coachings doen we het volgende:

  • we geven nadere toelichting op de stof uit de modules van de Fast Track MBA
  • we helpen je een vertaalslag te maken van de studiestof naar de praktijk van jouw werk en jouw organisatie
  • we helpen je bij de ontwikkeling van de bedrijfskundige vaardigheden
  • we geven je gerichte opdrachten die je in je werk kunt doen zoals informatie verzamelen die je later weer kunt gebruiken voor je strategische analyse en afstudeerwerk, of opdrachten waarin je bepaalde nieuw geleerde zaken gaat uitproberen in het werk
  • we geven je reflectie opdrachten waardoor je jezelf beter leert kennen (jouw eigen gebruikshandleiding) maar waarmee je jezelf ook gericht tot ontwikkeling kunt brengen (ontwikkeling van jouw leiderschap)

De coachings volgen de modules van de Fast Track MBA en zorgen er voor dat je wekelijks ook echt aan de slag gaat met de Fast Track MBA en ritme ontwikkelt en behoud.

Ervaring leert dat studenten die het eBegleidingsprogramma naast de Fast Track MBA volgen:

  • Het tempo van de opleiding goed kunnen volgen en volhouden
  • Sneller stappen maken in hun bedrijfskundige ontwikkeling
  • Eerder in hun werk kunnen laten zien wat de waarde van de opleiding en van integraal kijken en denken is
  • Een snellere start maken met hun bedrijfskundige, strategische analyse en daarmee hun doorloop van de opleiding verkorten
  • gemiddeld 2-4 uur extra per week besteden aan de eBegeleiding – bovenop de gemiddeld 6 uur per week voor de Fast Track MBA zelf.

Als je nu met de Fast Track MBA besluit te beginnen en instroomt in leergang 15 krijg je de eBegeleiding als extra bij je inschrijving en daarmee heb je alle voordelen die we je kunnen bieden voor het behalen van jouw Fast Track MBA!

Geïnteresseerd? Doe dan eens mee aan een online Introductiecollege of een digitale open dag voor de Fast Track MBA of maak een afspraak om eens te komen praten.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
Deel dit artikel:
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?