De DNHS Pre MBA is live!

Heb je altijd al een serieuze bedrijfskundige opleiding of een MBA willen doen… maar weet je niet precies wat het is of waar je op moet letten bij de keuze uit het ruime aanbod van opleidingen? Dan helpt DNHS Business School je om de juiste leuze te maken. En meteen de eerste bedrijfskundige kennis en inzichten mee te nemen.

Korte inhoud:

 • Een opleiding kiezen is niet eenvoudig. Er is veel aanbod en hoe weet je nu wat voor jou belangrijk is?
 • Naast informatie over de opleiding en de didactische keuzes, ben je misschien ook nieuwsgierig wat bedrijfskunde je dan allemaal gaat brengen?
 • Misschien heb je ook voor jezelf wel vragen als: is het eigenlijk wel iets voor mij? Kan ik het wel? En kan ik zo’n studie wel combineren met een baan, gezin en een sociaal leven?
 • Deze en meer vragen behandelen we vanaf vandaag in de GRATIS Pre MBA!

De keuze voor een opleiding is een belangrijke keuze!

Ondanks dat er verschillende opleidingen onder de gezamenlijke naam MBA op de markt gebracht worden, zijn er grote verschillen tussen de verschillende bedrijfskundige opleidingen en MBA’s. Hoe maak je hier een keuze tussen? En wat past het beste bij jou?

Om die vraag te kunnen beantwoorden heeft DNHS Business School op basis van 7 jaar met managers, professionals en ondernemers praten over ontwikkeling, v verder professionalisering en het strategisch leren kijken en denken een informatief programma voor je samengesteld: de DNHS Pre MBA!

De Pre MBA

In deze Pre MBA behandelen we in 7 compacte modules:

 • alles wat je moet weten om de verschillende MBA-opleidingen en opleidingen op MBA-niveau te kunnen vergelijken
 • informatie waarom een bedrijfskundige opleiding voor jou juist op dit moment interessant zou kunnen zijn
 • de eerste bedrijfskundige inzichten die je meteen mee kunt nemen

Door de Pre MBA te doen bereik je:

 • dat je goed voorbereid bent op de keuze wel of niet een bedrijfskundige opleiding te gaan doen
 • welke soort opleiding dan het beste bij jou past
 • waarom voor jou juist nu een opleiding zinvol is – belangrijk als je de investering ook nog binnen de organisatie moet ‘verkopen’
 • de eerste bedrijfskundige theorie, inzichten en wat je daar in jouw eigen werk en binnen jouw eigen organisatie mee kunt

Ook heb je dan meteen al kennisgemaakt met de interactieve manier van werken die we binnen DNHS Business School hanteren voor al onze opleidingen (hoewel we er stiekem voor de Fast Track MBA zelf nog een schepje bovenop doen).

De Pre MBA is de beste voorbereiding die je nu kunt doen

Naast dat we in de Pre MBA ingaan op de verschillende facetten van de verschillende opleidingen en wat die opleidingen je kunnen brengen – krijg je met deelname aan de Pre MBA de beste voorbereiding die je voor jouw ontwikkeling kunt krijgen:

 • we delen de laatste inzichten over de arbeidsmarkt met je
 • we geven je de eerste bedrijfskundige inzichten
 • we helpen je om die inzichten direct om te zetten naar wat jij daar in jouw werk mee kunt doen
 • je krijgt daardoor meer zicht op jouw rol, positie en ambitie
 • en die helpen we je omzetten naar een concreet ontwikkelplan – al dan niet door middel van de Fast Track MBA

De Pre MBA volgen

Je kunt de Pre MBA vanaf nu volgen door je hier in te schrijven. De Pre MBA kost je niets – behalve een investering in tijd. Door je in te schrijven nodigen we je uit om jouw eigen account aan te maken op onze DNHS Campus voor studenten. Op deze digitale Campus volg je de Pre MBA ook en geven we je ook feedback. Uiteraard vertellen we je uitgebreid hoe dit werkt als je besluit de Pre MBA te gaan doen.

Addertje onder het gras?

Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat jij denk: waarom geeft een instituut als DNHS Business School zomaar een Pre MBA weg?

Daar hebben we verschillende redenen voor:

 • wij geloven heel erg in de waarde van managers, professionals en ondernemers voor organisaties, bedrijven en onze samenleving als geheel
 • net zoals we erg geloven in de waarde van bedrijfskunde. Bedrijfskunde helpt je namelijk om beter beslissingen te nemen, meer te bereiken en tegelijkertijd het minder druk te krijgen
 • we willen graag bijdragen aan:
  • een gezondere werkcultuur in organisaties
  • minder druk en meer bereiken
  • beter beslissingen, als in beslissingen waar eigenaren/aandeelhouders, medewerkers en stakeholders blij van worden
  • onderscheidend vermogen voor elke organisatie
  • invulling van eigen verantwoordelijkheid voor en regie over eigen ontwikkeling voor alle managers, professionals en ondernemers.

De Pre MBA omvat vele jaren aan gesprekken met andere managers, professionals en ondernemers

Nu zijn wo op het punt dat we onze kennis en ervaring met opleiden van managers, professionals en ondernemers om willen zetten naar hoe we jou het beste kunnen helpen bij jouw ontwikkeling. En dat doen we graag – daar hoeven we niets voor te hebben. En tegelijkertijd laten we je graag kennis maken met de nieuwste ontwikkelingen op gebied van leren.

Als dat betekent dat je bij ons de Fast Track MBA besluit te doen, dan zien we je natuurlijk graag als student. Maar als je beter bij een andere Business School past, dan adviseren we je ook graag richting de opleiding die voor jou het meest geschikt is. We geloven namelijk meer in kwaliteit dan in kwantiteit.

En in de Pre MBA brengen we al die kwaliteit en de keuzes die belangrijk zijn om een bedrijfskundige opleiding te kiezen die bij jou past bij elkaar. Om je maximaal te helpen de voor jou juiste beslissing te nemen.

Inschrijven en meedoen aan de Pre MBA

Meedoen aan de DNHS Pre MBA is eenvoudig: je schrijft je hier in. Behalve tijd en aandacht vraagt de DNHS Pre MBA geen andere investering van je.

Zodra je je via het aanmeldformulier ingeschreven hebt, ontvang je van ons een mailtje met alle informatie welke stappen je je moet nemen om met de Pre MBA te starten. Een persoonlijk account aanmaken op onze digitale leeromgeving – de DNHS Campus – is daar een onderdeel van.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
Deel dit artikel:
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?