Blended leren bij DNHS Business School

Al sinds de oprichting van DNHS Business School werken we met een blended leersysteem. Omdat dit in onze opvatting en visie het meeste rendement oplevert voor jou. Als ervaren manager of professional heb je namelijk al heel wat gelezen en meegemaakt in je werk. En daar zit de versnelling als het gaat om bedrijfskunde leren.

DNHS Business School kijkt naar de volgende zaken als het gaat om blended leren:

Online en offline
In niet corona-tijden hanteren we een duidelijke mix tussen wat we online en offline doen. Kennis bestuderen hebben we geheel online gebracht in geschreven tekst, video, audio, voorbeelden, oefeningen etc. Zo bepaal je maximaal waar en wanneer je met de studie aan het werk bent. De offline sessies op onze thuislocatie gebruiken we maximaal om van elkaar te leren en te oefenen met bedrijfskundige vaardigheden en het in de praktijk brengen van de studiestof.

Nu we door corona uitgedaagd zijn vooral alles online te doen zodat iedereen vanuit huis kan werken en leren hebben we ook deze LIVE bijeenkomsten online gebracht. Maar wel met behoud van de kenmerken van live-studeren: we zijn in discussie, werken uit, oefenen en geven en krijgen feedback.

Verschillende leersystemen
Verschillende mensen hebben voorkeuren voor verschillende leersystemen. Of soms heb je zelfs op verschillende dagen of verschillende momenten van de dag behoefte aan het via verschillende leersystemen nieuwe stof en methoden tot je te nemen. Binnen DNHS Business School hanteren we een 8-tal leersystemen die we allemaal tijdens de opleiding bedienen. Zo kun je uitvinden wat voor jou het beste werkt en switchen tussen leerstijl als dat voor jou meer rendement oplevert.

Theorie en toepassing
We behandelen geen theorie om de theorie. Natuurlijk komt alle theorie voorbij die relevant en belangrijk is te beheersen als je afstudeert, maar we zijn continue bezig om de theorie zo te behandelen dat het je helpt om beter zicht te krijgen op wat er nu echt gebeurt in de organisatie. We leggen dus continu de relatie tussen wat je leert en wat je er mee kunt. Daarbij maak je tijdens de opleiding wel de stap van denken in het operationele werk en het denken over de organisatie en de toekomst van de organisatie.

Studie en werk
De aanpak die we hanteren in de Fast Track MBA – maar ook in onze andere opleidingen – draait altijd om een perfecte mix van studie en werk. Of eigenlijk moeten we zeggen: de perfecte mix tussen werk-privé-studie – omdat onze studenten over het algemeen ook een drukke sociale agenda hebben. We hebben de aanpak en opzet van de Fast Track MBA zo gekozen dat je het leerproces maximaal kunt versnellen door de ervaring die je tot nu toe hebt opgedaan. Daarom doen we ook een intake met je om te zien of je genoeg relevante ervaring hebt om bij ons te kunnen studeren.

Denken en doen
Onze opleiding voorziet altijd in een mix tussen denken en doen. Denken over de stof en hoe de stof kan helpen om te duiden wat je in de organisatie tegenkomt. Doen als het gaat om aan de slag zijn met bedrijfskundige modellen en theorieën in de werkelijkheid van de organisatie, het werken met actuele cases van organisaties die vandaag in het nieuws zijn en doen als het gaat om direct toepassen van alle kennis en inzichten die je opbouwt.

Zo is blended leren bij DNHS Business School altijd blended. Ook als we door de corona-maatregelen een deel van onze normaal fysieke bijeenkomsten op onze locatie in Den Haag via onze digitale collegezaal moeten doen.

Nieuwsgierig? Ervaren hoe blended leren bij DNHS is? Ervaren hoe werken via onze digitale collegezaal gaat? Schrijf je dan in voor een gratis en vrijblijvend introductiecollege voor de Fast Track MBA en maak kennis met de unieke aanpak van DNHS Business School.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
Deel dit artikel:
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?