Aanmelden DNHS Fast Track MBA Alumnivereniging

Na het behalen van je DNHS Fast Track MBA diploma heb je de mogelijkheid om lid te worden van de Fast Track MBA Alumnivereniging. Voor € 360,- per jaar hou je volledige toegang tot alle materialen van de Fast Track MBA, en alle MBA fora. En als lid van de Alumnivereniging krijg je meer, namelijk:

  • Onbeperkt toegang tot alle materialen uit de modules van de Fast Track MBA
  • Regelmatige updates over nieuwe ontwikkelingen in de Fast Track MBA
  • Onbeperkt toegang tot de aan de Fast Track MBA toegevoegde eBegeleiding, met verdere uitleg, oefeningen en coachings over bedrijfskundige kijken en denken
  • Deelname aan het een online alumniprogramma op de DNHS Campus
  • Deelname aan 2 extra MasterClasses per jaar (naar keuze)
  • Deelname aan Hot Seats
  • Speciale activiteiten voor de alumnivereniging zoals bedrijfsbezoeken en lunchcolleges
  • Etc. etc.

Een mooie kans om niet alleen je bedrijfskundige kennis actief te houden en te blijven oefenen met toepassen, maar ook om je kennis en toepassing te verdiepen en te netwerken met mensen die op dezelfde manier bedrijfskundig naar zaken kijken. Een waardevol netwerk dat elkaar helpt, en beschikbaar is voor meedenken en sparren.

Als alumnus – lid van de alumnivereniging – beschouwen we je als iemand die een bewuste band met DNHS Business School en met het vakgebied heeft. We zullen dus ook als eerste leuke nieuwe ontwikkelingen met leden van de Alumnivereniging delen. Denk bijvoorbeeld aan het eBook dat de RB-ers van vorig jaar aan het maken zijn over hun analyse van Tesla. Of de onderzoeksdossiers die de BM-ers – bedrijfskundigen die na hun Register Bedrijfskundige opleiding verder gaan met Bedrijfskundig Meesterschap – gaan maken. Als lid van de Alumnivereniging kun je actief of passief meedoen met deze ontwikkelingen, maar weet je dat je altijd een streepje voor hebt in de ontwikkelingen in dit bedrijfskundige vak.

Ja ik word lid van de Alumnivereniging

  • * Lidmaatschap wordt automatisch verlengd in januari elk jaar (opzeggen kan tot een maand voor aanvang nieuwe jaar middels een mail aan andrea@dnhs.nl). Voor het jaar dat je alumnus wordt geldt een instroomregeling; het kwartaal waarin je afstudeert en lid wordt is gratis. Je betaalt naar ratio in het afstudeerjaar wat je voor dat jaar lid van de alumnusvereniging bent. Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is:
0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?