10 maart, 2021
14:00
- 17:00
Online
Studenten, Alumni, Open inschrijving

MasterClass Paradigma en paradigma-verandering met Leen de Waal

Leen de Waal gaat in deze MasterClass samen met de deelnemers aan de slag om het organisatieparadigma in kaart te brengen en geeft daarbij een inkijk hoe je ‘weet’ of de paradigma analyse die je hebt gedaan klopt en hoe je een paradigma kunt veranderen. Deze MasterClass bestaat uit twee delen:

 1. Voorbereiding
  Ter voorbereiding op deze MasterClass krijg je een introductievideo (van een uur) en een inventarisatie format waarmee je het eerste voorwerk voor het organisatieparadigma mee kunt doen.
 2. De MasterClass zelf
  Tijdens de MasterClass zelf zal Leen verdieping geven over organisatieparadigma’s – onder andere in samenhang met organisatiecultuur en leiderschap. Daarnaast ga je- met Leen en de andere deelnemers – aan het werk met je voorbereiding en krijg je beter zicht op het organisatieparadigma van je eigen organisatie. Door met andere deelnemers aan het doorzien van het organisatieparadigma te werken krijg je meet vaardigheid in paradigma’s herkennen en benoemen in diverse organisaties en branches. Verder staat Leen stil bij onderwerpen als:
  – Hoe weet je dat je het juiste paradigma hebt geformuleerd
  – Hoe verander je een organisatieparadigma

MasterClass gegevens:

 • Datum: 10 maart  2021
 • Tijd: 14 – 17u
 • Locatie: de online DNHS Campus – deze MasterClass zal geheel online worden verzorgd in een interactieve setting 
 • Prijs: € 250,- of 70 karmapunten 
 • Van de MasterClass worden opnames gemaakt die voor de deelnemers ter beschikking komen en als onderwijsmateriaal worden gebruikt

Inschrijven

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?