11 november, 2021
16:00
- 18:00
Online
Studenten, Alumni, Open inschrijving

MasterClass De managementcyclus en sturen zonder stress

Het sturen op de realisatie van plannen loopt vaak niet helemaal vlekkeloos binnen de organisatie. Karin legt in deze MasterClass uit wat de managementcyclus is, hoe de management cyclus moet werken en hoe je zo’n goede managementcyclus in de plannen voor 2022 in kunt bouwen. Daarbij gebuikt Karin voorbeelden uit de praktijk en kun je ook jouw cases en voorbeelden inbrengen. 

Daarom organiseert DNHS Business School deze eenmalige en unieke MasterClass De managementcyclus en sturen zonder stress met DNHS’ eigen Karin Biegel.

Wat is een managementcyclus en waarom is het zo belangrijk voor iedere organisatie?

De managementcyclus beschrijft hoe de organisatie, managers, leidinggevenden en teams hun voortgang inzichtelijk maken en sturen op het realiseren van doelen.

Het inregelen van een goede managementcyclus helpt bij zowel regie hebben en houden op de voortgang van de doelen en bij het bepalen van prioriteiten. Je zou kunnen zeggen dat een goed ingeregelde managementcyclus rust en regie geeft, waarbij je stuurt op de activiteiten in het team en in de organisatie zonder de stress die we vaak al gewoon vinden.

Wat ga je tijdens de MasterClass doen?

Tijdens de MasterClass legt Karin de principes van een goede managementcyclus uit en bespreekt ze aan de hand van voorbeelden uit de praktijk hoe sturen zonder stress werkt en wat je wel en niet moet doen om de ogen, oren en acties op de doelen gericht te houden. Ook is er de mogelijkheid eigen cases in te brengen.

Je oefent en leert tijdens de MasterClass dus op verschillende manieren:

  1. Je krijgt een eerste up to date overzicht van do’s en don’ts van de managementcyclus en het sturen van de organisatie
  2. Je leert aan de hand van voorbeelden en cases hoe een goede managementcyclus in de praktijk werkt
  3. Je ontdekt hoe jij een goede managementcyclus meteen in kunt regelen bij de plannen voor 2022.

MasterClass gegevens:

  • Datum: 11 november 2021
  • Tijd: 16-18u
  • Locatie: digitaal 
  • Prijs: € 150,- of 50 karmapunten 
  • Van de MasterClass worden opnames gemaakt die voor de deelnemers ter beschikking komen en als onderwijsmateriaal worden gebruikt

Karin Biegel

Karin is ervaren bestuurder, toezichthouder, (bedrijfs)coach, consultant, docent en jurylid. Ze vormt samen met Marischka de directie van DNHS Business School, waarbij de business-kant vooral haar aandachtsgebied is. Karin helpt met haar kennis bestuurders, managers, professionals en ondernemers hun organisatie goed vorm te geven en te allen tijde ‘in control’ te zijn en de regie te voeren.

Inschrijven

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?