20 juni, 2024
14:00
- 15:30
Online
Open inschrijving

Introductiecollege Fast Track

Is de Fast Track MBA iets voor jou? Kom dan naar het vrijblijvende DNHS Fast Track Introductiecollege via onze digitale collegezaal. Op dit college proef je de DNHS sfeer, bespreken we de inhoud en opzet van de opleiding, jouw ontwikkelbehoefte, mogelijke vraagstukken in jouw organisatie voor de analyse en kun je je vragen over de opleiding stellen. We vertellen je ook vast de eerste bedrijfskundige methodiek, zodat je eigenlijk je eerste les al hebt gehad.

Tijdens dit college hoor je niet alleen meer over het doel en de inhoud van de Fast Track MBA, je maakt ook kennis met andere deelnemers, proeft en ervaart hoe studeren bij DNHS werkt en ontmoet de belangrijkste docenten en medewerkers van DNHS. Ook via onze digitale collegezaal – precies zoals je het als student aan DNHS Business School ook in werkelijkheid gaat ervaren.

Ben je niet in de gelegenheid om ons college te bezoeken dan nodigen we je graag uit voor een 1:1 afspraak via ons digitale systeem.
Neem dan contact op met ons: tel. 06-10 81 05 29 of email info@dnhs.nl.

Op het programma staan de volgende onderwerpen:

  • Introductie DNHS en de mensen erachter
  • De DNHS manier van werken: ‘toegepaste bedrijfskunde’
  • Een inhoudelijk onderwerp
  • De drie soorten meester-werken
  • Opzet en uniekheid van de DNHS Fast Track MBA

Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

De introductiecolleges worden online gehouden via onze digitale collegezaal. Schrijf je nu meteen in en verzeker jezelf van een plaatsje bij dit introductiecollege (en vol=vol – ook bij de digitale introductiecolleges, want het gaat bij DNHS Business School nooit over massa, altijd over persoonlijke aandacht)

Aanmelden

Ook op de agenda

2 september, 2024:
12 september, 2024:
0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
50%

Je bent er bijna… Nog even je gegevens invullen

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Ook wij haten SPAM! Jouw gegevens zijn veilig bij ons!

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?