3 september, 2020
14:00
- 17:00
Den Haag
Studenten, Alumni

De start van het nieuwe DNHS normaal

Op 3 september a.s. gaan we weer live met elkaar bedrijfskunde beoefenen! Live via de digitale collegezaal van DNHS Business School. 

We hebben inmiddels de eerste twee onderwerpen waarmee we aan de slag gaan op deze bijzondere en inhoudelijk sterke bijeenkomst.

De Tesla case (deel 1)

De RB-lichting van 2019 – de bedrijfskundigen die na hun Fast Track MBA ook de opleiding tot Register Bedrijfskunde hebben gedaan – hebben hun eindpresentatie gehouden. Onderwerp: de Tesla case! Het is zo’n leuke en leerzame case dat ze op 3 september tijdens de eerste LIVE bijeenkomst via onze digitale collegezaal van het nieuwe collegejaar een interactieve en leerzame versie gaan presenteren.

Je krijgt als deelnemer van de bijeenkomst op 3 september a.s. van tevoren een deel van hun analyse toegestuurd waarmee je je voor kunt bereiden op de case. Tijdens de bijeenkomst gaan we dan in een interactieve sessie aan de slag met de dynamiek in het 5-krachten model, een snelle SWOT, vinden en doordenken van strategische opties en welke consequenties de verschillende strategische keuzes hebben. Met andere woorden: onder begeleiding van de RB-ers werken we het hele systeem van de strategische analyse een keer door.

In een latere Hot Seat gebruiken we dezelfde case en wat we op 3 september uitwerken dan ook nog gebruiken voor een oefening met het SFA!

Van start up tot scale up

Fast Track MBA alumnus Jacques Krijgsman is na de afronding van de Fast Track MBA als zelfstandig ondernemer begonnen. De inzichten uit zijn MeesterWerk gaven hem de basis om als bedrijfskundig adviseur aan de slag te gaan. Hij presenteert zijn business case en heeft een aantal bedrijfskundige vragen waar hij graag ons meedenken bij kan gebruiken.

Een leuke en actuele case dus om jouw bedrijfskundige inzichten en technieken op toe te passen. Leren van en met elkaar – zoals het past bij DNHS Business School.

En verder…

We zoeken nog door voor een actueel onderwerp dat eind augustus of begin september speelt om daar onze bedrijfskundige ‘tanden’ in te zetten…

Daarnaast is er natuurlijk volop ruimte voor vragen en discussies over vragen en onderwerpen die bij jullie spelen.

Deze bijeenkomst is met name interessant voor je omdat:

  • Je aan het werk gaat met andere bedrijfskundigen uit de praktijk die dezelfde taal en methoden hanteren die jij gebruikt
  • We in de groepen streven naar een mooie diverse samenstelling tussen leergangen en alumni – zodat je tijdens deze sessie ook maximaal kunt leren en oefenen
  • Er volop ruimte is om nieuwe mensen te leren kennen en aan jouw netwerk te werken.

Je kunt je vanaf nu aanmelden!

  • Tijd: 14 – 17u
  • Locatie: de digitale collegezaal van DNHS Business School (online dus)

Aanmelden

Onze website maakt gebruik van cookies om je de beste ervaringen te bieden.

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?