14 september, 2020
09:00
- 17:00
Den Haag
Studenten, Alumni

Aanmelding Proka case deel 1

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor deel 1 van de Proka-case die op 14 september start!

Vanaf leergang 10 is het in de Fast Track MBA verplicht om de Proka-case deel 1 te doorlopen gedurende de studie – het is een extra methode om te oefenen met het toepassen van bedrijfskundige modellen en manieren van kijken op een zo goed al live organisatie. We hebben deze case namelijk geschreven op basis van onze praktijkervaring hoe het in organisatie toe kan gaan.

Dit eerste deel van de Proka-case gaat in op hoe je bedrijfskundig kennismaakt met een nieuwe organisatie, en zal zich m.n. richten op gebruik van de kennis en vaardigheden die je in blok 1 van de Fast Track MBA hebt verzameld.

Je kunt als deelnemer van de Fast Track MBA je nu aanmelden voor deel 1 van de Proka-case. Vanaf leergang 10 is het doorlopen van de Proka-case deel 1 verplicht – maar we willen deze oefening ook graag open stellen voor studenten van eerdere leergangen. Extra oefening is immers nooit weg.

De planning van Proka-case deel 1:

  • Maandag 14 september wordt proka-case deel 1 opengesteld voor inschrijvers. Je kunt nu de case lezen en bekijken en de vragen via de Campus beantwoorden (net zoals je de oefeningen bij de modules kunt doen). Je hebt hier voor tot en met zondag 20 september.
  • Maandag 21 september zijn alle deelnemers die een uitwerking hebben gemaakt door het systeem ingedeeld in intervisiegroepen van 3 tot maximaal 5 personen. Je krijgt nu inzage in de uitwerkingen van de leden van jouw intervisiegroep. Je geeft je collega-studenten in de groep feedback op hun uitwerkingen en scherpt daarmee jouw manier van denken over de case en wat je eruit had kunnen halen. Je hebt hier twee weken de tijd voor, dus tot en met zondag 4 oktober.
  • Maandag 5 oktober krijg je inzage in de feedback die je van jouw intervisiegroep hebt gekregen. Je krijgt van ons ook een aantal aandachtspunten waar je naar had kunnen kijken. Op basis van al deze input – jouw eigen uitwerking, wat je gezien hebt bij je medestudenten, de feedback die je hebt gekregen en onze aandachtspunten – schrijf je een reflectie over waar je staat in jouw bedrijfskundige ontwikkeling en welke delen van bedrijfskundig kijken en denken de komende tijd nog aandacht moeten krijgen.

Uiteraard kijken wij in het gehele proces met je mee!

Doe je mee? 🙂

Aanmelding Proka case deel 1

Onze website maakt gebruik van cookies om je de beste ervaringen te bieden.

Meer weten over onze Fast Track MBA opleiding?